Déménagements Havaux Willems

Contactgegevens Déménagements Havaux Willems: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Déménagements Havaux Willems: address, phone, fax, email, website, opening hours

Déménagements Havaux Willems

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Industrie 3; 1480; Tubize, België

Telefoon (phone): 02 355 80 66 (+32-02 355 80 66) 02 355 80 66 (+32-02 355 80 66)

Fax (fax): +32 (15) 225-27-71 +32 (15) 225-27-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Déménagements Havaux Willems: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Déménagements Havaux Willems"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Déménagements Havaux Willems"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Déménagements Havaux Willems, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Déménagements Havaux Willems. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Déménagements Havaux Willems, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Déménagements Havaux Willems. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Déménagements Havaux Willems
Products information Déménagements Havaux Willems

BTW identificatienummer (tax): BE06145446777
Ondernemingsnummer: 5476104736
Hoofdstad (capital): 936,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 564,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Déménagements Havaux Willems zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Déménagements Havaux Willems
(Get full report from official database of BE for Déménagements Havaux Willems)

Aanvulling soorten activiteiten voor Déménagements Havaux Willems
Addition kinds of activities for Déménagements Havaux Willems

222105. Glas- en glasvezel breedgeweven stoffen | Glass and fiberglass broadwoven fabrics
31110402. Riemleer | Belting leather
32690402. Rokersartikelen, aardewerk | Smokers' articles, pottery
33130202. ferrochroom | Ferrochromium
33399906. Cobalt-raffinage (primair) | Cobalt refining (primary)
38120102. Vliegtuigen van vliegtuigen | Aircraft flight instruments
51990702. Wedstrijden | Matches
73890303. Demonstratie service | Demonstration service
75190100. Verhuur van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle rental

Werken bij Déménagements Havaux Willems: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Déménagements Havaux Willems: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Déménagements Havaux Willems. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Déménagements Havaux Willems. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur koelinstallaties (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

  Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

  Bedrijf: Synergie Brussel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Monteren van isolatie die samengesteld is uit voorgevormde sandwichpanelen, aangepast aan de vormen van het voertuig. Monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen.

 • Metaal arbeider DAGPOST (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een aluminiumgieterij zijn wij opzoek naar een metaal arbeider. Je zal gereedschappen in aluminium gieten tussen de 100 gr en 1 kilo. Onderschat de job niet want het is zeer specifiek werk op een hoog tempo in een sector waar vuil werk niet geschuwd wordt.

 • Contact Centre Agent - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Thomas Cook

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie. Je assisteert onze gasten 24/7 overal ter wereld. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Help ons de populairste vakantieprovider ter wereld te worden. Voor ondersteuning van onze Connected Service Centers op Mallorca, Kreta en in Portugal in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende:                     Contact Center Agent (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Verwerking van wereldwijde vragen van gasten, suppliers en collega’s via telefoon, e-mail, WhatsApp, livechat en social media Vlotte omgang met verschillende software en andere tools, zodat je snel informatie en antwoorden op vragen kunt bieden Informatie geven aan onze gasten over de verschillende vakantieregio's Het reserveren van excursies en huurauto's Ondersteun onze gasten met vakantie aanpassingen, klachten en noodsituaties

 • Mecaniciens / machinebouwers - West-Vlaanderen (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - In elkaar steken landbouwvoertuigen a.d.h.v. een plan - monteren leidingen hydraulica / pneumatica - kableren - bord aansluiten

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Baal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAAL)

  Regio: BAAL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Student kassa sportwinkel Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Voor een sportwinkel te Zwijndrecht zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

 • Colas Belgium l Stagiair HR l HQ (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: COLAS BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Als administratief HR medewerk(st)er ondersteun je het HR team van onze groep bij hun verschillende administratieve taken. Je takenpakket omvat onder andere : Aanmaak en opvolging van personeelsdossiers, opmaak van arbeidscontracten Ondersteuning bij de organisatie van opleidingen, opmaak van planningen en voorstellen van deelnemerslijsten Hulp bij de rekrutering; kandidaten zoeken, bellen en mee interviewen Assistentie bij de opvolging van de evaluatiegesprekken van het personeel, de loopbanen en de organogrammen Assistentie bij de ontwikkeling en verwezenlijking van diverse HR-projecten Actualisatie van onthaalbrochures en andere HR documenten op internet/intranet. Vertalingen Nederlands/Frans

 • begeleider eklas voor kleuters (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

 • Senior Front-end/Webdeveloper (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Arinto

  Type: Vaste Job

  Als front-end developer wordt je ingeschakeld voor de toekomst en groei van Arinto. Bovendien krijg je de kans om mee te werken aan toonaangevende projecten. Je taak bestaat eruit ons team te versterken met je ervaring op gebied van user interface development, usability en user experience. Je wisselt productontwikkeling af met lopende projecten voor onze klanten. Je bent een enthousiast persoon en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent ondernemend, dynamisch en hebt geen schrik om uit je comfort-zone te treden. Je hebt een passie voor de nieuwste web technologieën. Innovatie, kwaliteitszin, creativiteit en inzet zijn waarden die jou kenmerken. Je hebt een technische kennis waar je best fier over mag zijn en je helpt graag collega's bij het oplossen van complexe problemen.

 • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

 • logopedist / logopediste (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Fokus PraktijkHuis is recent geopend (januari 2018) en gelegen in een rustige en groen dorp te Dessel. Wij bieden individuele begeleiding, groepssessies en workshops aan volwassenen. Wij zijn een groepspraktijk die zorg willen dragen voor de algemene geestelijke en lichamelijke gezondheid van mensen uit de buurt. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing. Om beter tegemoet te komen aan vragen betreft begeleiding en hulpverlening voor volwassenen en jongeren zijn wij op zoek naar een logopedist die zich op zelfstandige basis kan inzetten binnen de praktijk. Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk in volle ontwikkeling. Ben je enthousiast, gedreven, zelfstandig en heb je het hart op de juiste plaats? Help je graag mee een bestaande praktijk verder uitbouwen?

Zoek naar antwoorden van Déménagements Havaux Willems in sociale netwerken
Look for responds of Déménagements Havaux Willems in social networks

Lees alle opmerkingen voor Déménagements Havaux Willems. Laat een reactie achter voor Déménagements Havaux Willems. Déménagements Havaux Willems bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Déménagements Havaux Willems. Leave a respond for Déménagements Havaux Willems. Déménagements Havaux Willems on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Déménagements Havaux Willems op de google maps. Adres en contacten Déménagements Havaux Willems
Location of Déménagements Havaux Willems on the google maps. Address and contacts of Déménagements Havaux Willems

Andere gerelateerde bedrijven als come Déménagements Havaux Willems Déménagements Havaux Willems: BEENHOUWERIJ THIELEMANS | V.W.B. DE BELLETREKKERS | Squashclub Roeselare | LE PARC ? GIBIER RESTAURANT | Huybrechts BVBA

Other related companies as Déménagements Havaux Willems: BEENHOUWERIJ THIELEMANS | V.W.B. DE BELLETREKKERS | Squashclub Roeselare | LE PARC ? GIBIER RESTAURANT | Huybrechts BVBA

Déménagements Havaux Willems is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Déménagements Havaux Willems, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06145446777. Het bedrijf Déménagements Havaux Willems bevindt zich op het adres: Rue de l'Industrie 3; 1480; Tubize. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 936,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 564,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Déménagements Havaux Willems zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Déménagements Havaux Willems is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Déménagements Havaux Willems is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Déménagements Havaux Willems, openstaande posities, locatie van Déménagements Havaux Willems op de kaart.

Déménagements Havaux Willems is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Déménagements Havaux Willems, company assigned to the tax number BE06145446777. The company Déménagements Havaux Willems is located at the address: Rue de l'Industrie 3; 1480; Tubize. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 936,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 564,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Removals. Products created in Déménagements Havaux Willems were not found.
The main activity of Déménagements Havaux Willems is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Déménagements Havaux Willems is not available. You also can look at reviews of Déménagements Havaux Willems, open positions, location of Déménagements Havaux Willems on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Déménagements Havaux Willems, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Déménagements Havaux Willems, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Déménagements Havaux Willems, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Déménagements Havaux Willems, employees, financial statistics.