Rotsaert

Contactgegevens Rotsaert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rotsaert: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rotsaert

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vissersstraat 12 8420 Klemskerke (De Haan), België

Telefoon (phone): +32 (9) 561-46-12 +32 (9) 561-46-12

Fax (fax): +32 (69) 626-90-84 +32 (69) 626-90-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rotsaert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rotsaert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rotsaert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rotsaert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rotsaert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rotsaert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rotsaert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rotsaert
Products information Rotsaert

BTW identificatienummer (tax): BE01692138671
Ondernemingsnummer: 6676361083
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 772,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Rotsaert zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rotsaert
(Get full report from official database of BE for Rotsaert)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rotsaert
Addition kinds of activities for Rotsaert

9661. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology
225200. Hosiery, nec | Hosiery, nec
371407. Motor wielen en onderdelen | Motor vehicle wheels and parts
25119900. Houten huishoudelijke meubels, nec | Wood household furniture, nec
55719905. Motor onderdelen en accessoires | Motorcycle parts and accessories
80630000. Psychiatrische ziekenhuizen | Psychiatric hospitals

Werken bij Rotsaert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rotsaert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rotsaert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rotsaert. Looking for open vacancies in other companies

 • Koerman/heftruckchauffeur 2 ploegen (tijdelijk ) (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chemisch bedrijf zijn we op zoek naar een koerman. Logistiek en housekeeping werk. Bij lekken in of aan de installatie sta je in voor industrieel kuiswerk. Je staat tevens in voor het verhandelen van materialen met de heftruck:het aanvoeren van grondstoffen en afvoeren van afvalproducten. Je zal werken in 2 ploegen.

 • Senior GL Accountant - Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Senior GL Accountant (m/v) voor een bedrijf in Vilvoorde. Het bedrijf is gevestigd in Vilvoorde. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Senior GL Accountant zijn: Je bereidt de BTW- en Intrastataangiftes voor; Je bereidt de vennootschapsbelasting voor; Je verzorgt de maandafsluiting: Je voert diverse boekingen uit; Je verzorgt de maandelijkse balansreconciliaties; Je biedt ondersteuning voor jouw andere collega's indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Polyvalente productiearbeider gezocht (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  1 van onze klanten breidt uit. Hiervoor hebben wij jou nodig! Jij kan deel uitmaken van dit nieuwe project, en helpen dit tot een goed einde te brengen. Als productiearbeider zorg je ervoor dat de lekkere producten verpakt worden.

 • Tijdelijk Teamleader Customer Service (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Teamleader van de Customer Service afdeling zal je instaan voor twee teams. Het gaat hierbij om het Customer Service team UK en Customer Service team Frankrijk.  Als Teamleader Customer Service zal je een coördinerende en uitvoerende rol opnemen. Je zal enerzijds jouw team coachen en opvolgen. Anderzijds zal je zelf de orders van de belangrijkste klanten verwerken/controleren. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Dagelijkse contacten met klanten en andere stakeholders bv. Logistiek, Productieplanning,... Planning klantorders Stockbeheer klanten Masterdata  Controle op facturatie, debiteurenbeheer,... Prijsafspraken met klanten verzorgen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationaal productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Teamleader voor de Customer Service Afdeling. Het gaat hierbij om een Tijdelijke job ter vervanging. Exacte einddatum nog niet gekend.

 • Operator buigmachine (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Actief Interim Heist

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een operator voor de buigmachine. - Aan de hand van de opdracht maak je een inschatting van aanpak en de nodige productietijd. - Je gebruikt je wiskundige kennis om de juiste parameters te bepalen voor machines (hiervan krijg je ook nog intern een opleiding) - Je stelt de machines in volgens de specificaties en controleert deze om er zeker van te zijn dat de machines de producten maken tot hoe de klant ze wenst. - Je bedient de verschillende machines en installaties die leiden tot een perfect gebogen eindproduct.

 • BANDENKRAANMACHINIST - OPIE VAST (DEUX-ACREN)

  Regio: DEUX-ACREN

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je voert allerhande kraanwerk uit binnen de grond- en afbraakwerken. Je werkt hiervoor met een bandenkraan (16 à 24 ton). Je vertrekt 'smorgens rechtstreeks van bij jouw thuis naar de werf.

 • Weekendstudenten bakkerij gezocht (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopstudenten. Als bakkerijmedewerk(st)er zal jij instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

 • Student Zwemmer (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Ben je student? Help je graag hulpbehoevende mensen? Zwem je graag? Dan is dit iets voor jou! Wij zoeken een student die 1 namiddag per week met Patrick, een persoon die zich in een rolstoel verplaatst, wil gaan zwemmen. Jouw namiddag zal er als volgt uitzien: - Je wordt om 13u verwacht bij Patrick thuis in Wondelgem - Je wacht samen met hem op de taxi om naar het zwembad te gaan - Je rijdt mee met de taxi naar het zwembad - Je helpt Patrick met het aantrekken van zijn zwemkledij - Je zwemt samen met hem - Je helpt Patrick met het aankleden na het zwemmen - Je wacht samen met hem in het zwembad tot de taxi er is - Je bent rond 17u terug in Wondelgem Voor en na het zwemmen wordt er nog een drankje voorzien.

 • Klantenadviseur bancaire producten (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  De job en verantwoordelijkheden die we jou toevertrouwen: -)De vragen van onze klanten beantwoorden aangaande diverse bancaire producten en -diensten. -)Proactief verkoopopportuniteiten detecteren en zo een verkoop op afstand afsluiten of een afspraak maken voor het kantorennetwerk. -)Oplossingen voorstellen om de werking te optimaliseren. -)Meewerken aan projecten om de bestaande processen te verbeteren, door creatieve ideeën aan te brengen.

 • Mechanieker (m/v) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Maxicon

  Type: Vaste Job

  Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als mechanieker sta je in voor herstellingen en onderhoud de installaties (pompen,kleppen, etc..) in de petrochemie.

 • Assistent Monteur Ventilatiesystemen (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: HOOYBERGHS HVAC

  Type: Vaste Job

  Als assistent monteur van ventilatiesystemen vervul je een veelzijdige vacature: Je helpt bij het monteren van luchtkanalen, roosters, brandkleppen en het aansluiten van luchtgroepen en andere ventilatiesystemen. Je werkt projecten mee af van begin tot einde.

 • Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: DE LEIDRAAD

  Type: Zelfstandige activiteit

  Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem. We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie kinderen en jongeren die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Je kiest zelf hoeveel cliënten je ziet per week. Gezocht profiel - Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. - Professionele bachelor in een menswetenschappelijke richting. - Bijkomende therapie opleiding gevolgd hebben is een must! - Gepassioneerd zijn om kinderen te helpen. - Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. - Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg - Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van speltherapeutische en creatieve technieken zijn een groot pluspunt! - Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. - Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

Zoek naar antwoorden van Rotsaert in sociale netwerken
Look for responds of Rotsaert in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rotsaert. Laat een reactie achter voor Rotsaert. Rotsaert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rotsaert. Leave a respond for Rotsaert. Rotsaert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rotsaert op de google maps. Adres en contacten Rotsaert
Location of Rotsaert on the google maps. Address and contacts of Rotsaert

Andere gerelateerde bedrijven als come Rotsaert Rotsaert: USIMO | TRANSPORT PATRICK VERAERT | MICHEL DELPORTE | Clinique et Polycliniques des Mutualit茅s Socialistes | PIAGGIO BENELUX

Other related companies as Rotsaert: USIMO | TRANSPORT PATRICK VERAERT | MICHEL DELPORTE | Clinique et Polycliniques des Mutualit茅s Socialistes | PIAGGIO BENELUX

Rotsaert is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rotsaert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01692138671. Het bedrijf Rotsaert bevindt zich op het adres: Vissersstraat 12 8420 Klemskerke (De Haan). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 772,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Rotsaert zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rotsaert is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rotsaert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rotsaert, openstaande posities, locatie van Rotsaert op de kaart.

Rotsaert is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rotsaert, company assigned to the tax number BE01692138671. The company Rotsaert is located at the address: Vissersstraat 12 8420 Klemskerke (De Haan). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 772,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Rotsaert were not found.
The main activity of Rotsaert is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Rotsaert is not available. You also can look at reviews of Rotsaert, open positions, location of Rotsaert on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rotsaert, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rotsaert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rotsaert, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rotsaert, employees, financial statistics.