Dubois

Contactgegevens Dubois: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dubois: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dubois

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Joseph Wauters 37; 5100; Namur (Jambes), België

Telefoon (phone): 081 30 42 96; 081 30 44 27 (+32-081 30 42 96; 081 30 44 27) 081 30 42 96; 081 30 44 27 (+32-081 30 42 96; 081 30 44 27)

Fax (fax): 081 30 43 34 (+32-081 30 43 34) 081 30 43 34 (+32-081 30 43 34)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dubois: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dubois"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dubois"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dubois, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dubois. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dubois, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dubois. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dubois
Products information Dubois

BTW identificatienummer (tax): BE07862609863
Ondernemingsnummer: 1440826416
Hoofdstad (capital): 385,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 884,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Furniture - Storage

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dubois
(Get full report from official database of BE for Dubois)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dubois
Addition kinds of activities for Dubois

335605. Blik | Tin
763102. Sieraden reparatie diensten | Jewelry repair services
07230503. Pecannoten en schelpdiensten | Pecan hulling and shelling services
20389908. Soepen, bevroren | Soups, frozen
30890216. Servies, kunststoffen | Tableware, plastics
33410000. Secundaire nonferro metalen | Secondary nonferrous metals
48139900. Telefooncommunicatie, behalve radio, nv | Telephone communication, except radio, nec
50840404. Olieraffinaderijmachines, apparatuur en benodigdheden | Oil refining machinery, equipment, and supplies
50840608. Vrachtwagens, industrieel | Trucks, industrial
80119900. Kantoren en klinieken van medische artsen, nec | Offices and clinics of medical doctors, nec

Werken bij Dubois: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dubois: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dubois. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dubois. Looking for open vacancies in other companies

 • operator houtbewerkingmachines (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: LEFEVERE GROEP

  Type: Vervanging brugpensioen

  Na een opleidingsperiode het bedienen, instellen en optimaal in orde houden van ondermeer CNC-gestuurde freesmachines, opdeelzagen en andere houtbewerkingmachines

 • SNELLE OPSTART: order-entry medewerker / administratief bediende (NL/FR) (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een succesvolle organisatie gelegen in Kortenberg ben ik DRINGEND op zoek naar nauwkeurige Administratief Bediende voor data input. In deze functie zal je fungeren als order-entry medewerker. Meer specifiek zal je takenpakket bestaan uit:  Het ingeven van bestelbonnen in een bedrijfsspecifiek systeem, zowel in het Nederlands als het Frans. Hiervoor is een grote nauwkeurigheid vereist. Tevens zal je telefoons beantwoorden wanneer de andere collega's bezet zijn. Je staat klanten te woord en verbindt hen door van zodra er iemand beschikbaar is. Het betreft een tijdelijke functie met onmiddellijke opstart. De duur is nog onbepaald, maar zal waarschijnlijk enkele weken betreffen.  Ben jij nauwkeurig en heb je een goede talenkennis NL/FR? Ben je geëngageerd voor een tijdelijke opdracht? Aarzel dan niet en solliciteer snel via onze website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Wij verzekeren je op de dag zelf nog een antwoord op je sollicitatie!

 • Orderpickers gezocht te Wichelen! opstart november (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textiel bedrijf te Wichelen zijn wij op zoek naar orderpickers. Klinken de merken Marie Jo, Prima Donna, Andres Sarda jou gekend in de oren? Deze kwaliteitsvolle lingerie wordt hier ontworpen, verpakt en verstuurd naar de klanten. Het orderpicken heeft drie pijlers: manueel orderpicken, pick-to-light en OSR. Ben je enthousiast en gemotiveerd? Bel ons dan snel op, misschien ben jij de kandidaat die we zoeken!

 • Customer Service Representative | Voltijds | Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zoeken een Customer Service Representative voor onze klant dat gespecialiseerd is in het bieden van logistieke oplossingen voor verschillende industrietakken. Takenpakket Administratie Het verzorgen van contacten tussen het magazijn en onthaal Kwaliteitscontrole van de ontvangen gegevens Opmaak en afhandeling van import en export documenten in samenwerking met andere logistieke afdelingen van het bedrijf Rapportering naar klanten en ander divisies Client support

 • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Student supermarkt | Nijlen | flexibele uren (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel te Nijlen zoeken we jobstudenten die fysiek werk niet uit de weg gaan. Je gaat immers mee helpen bij het lossen van de vrachtwagen en algemene ondersteuning bieden in de winkel. Verder wordt er verwacht dat je flexibel bent naar werk uren toe. Soms vraagtr men om vroeg te starten 's morgen, maar avonduren tot 20.15u zijn ook mogelijk.

 • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

 • .Net Developer (WIJGMAAL)

  Regio: WIJGMAAL

  Bedrijf: ONS

  Type: Vaste Job

  Ben jij een gedreven developer met een passie voor het vak? Is C# als een tweede taal van je en ben je een fan van .NET en de Microsoft stack? SOLID, DevOps en automation zijn niet louter buzzwords voor je? Ben je een fan van feedback en open communicatie? Ben je Agile, en wil je deel uitmaken van een dynamisch team waar je samen met je collega’s het IT landschap van ONS uitbouwt? Ben je op zoek naar een job langs waar je impact kan uitoefenen op de zorgsector in Vlaanderen? Dan ben jij misschien op zoek naar ONS. Ter versterking van onze dienst Informatica zijn wij op zoek naar een M/V: .NET Developer Wat houdt de job in? Samen met je team sta je in voor de in-house ontwikkelde applicaties binnen ONS. Je onderhoudt de ontwikkelstraat en automatiseert waar mogelijk in een omgeving waar kwaliteit primeert. Je schrijft niet enkel code, maar werkt proactief mee om de beste oplossing uit te werken.

 • Medewerker zouterij vleesfabriek - Optie vast - Destelbergen (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf actief in de voedingssector ben ik op zoek naar een medewerker met ervaring in de zouterijafdeling.  Dit bedrijf is gevestigd in rand van Gent. Je wordt tewerkgesteld in een vaste vroege ploeg, deze loopt van 6u tot 14u15. In drukke periodes wordt er flexibiliteit naar een wisselend 2-ploegensysteem verwacht. Je verdient iets meer dan 13€/u, alsook maaltijdcheques. In ploegen komt hier ook een ploegenpremie bij. Ervaring in de voeding is zeker een must. Bedrijfsprofiel: Een middelgroot bedrijf met lange termijn opties! Familiale werksfeer waar u perfect zal aarden

 • KRAANMAN (SLIJPE)

  Regio: SLIJPE

  Bedrijf: AGRIFEMA

  Type: Vaste Job

  Wij zijn nog steeds op zoek naar een ervaren, secure en gemotiveerde kraanman voor grond- en afbraakwerken. Je zal instaan voor graafwerken, rioleringswerken, nivelleringswerken,… De toestand en de werking van de machine controleren en positioneren in functie van de manoeuvres. Eerstelijnsonderhoud van toestellen en uitrustingen uitvoeren alvorens de werkzaamheden starten; Goederenbehandelingsmachines en installaties beveiligen; Lasten hijsen en verplaatsen volgens de aanwijzingen van de teams op de grond .

 • Freelance docent 'event management' (locatie:Mechelen) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent event management Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

Zoek naar antwoorden van Dubois in sociale netwerken
Look for responds of Dubois in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dubois. Laat een reactie achter voor Dubois. Dubois bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dubois. Leave a respond for Dubois. Dubois on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dubois op de google maps. Adres en contacten Dubois
Location of Dubois on the google maps. Address and contacts of Dubois

Andere gerelateerde bedrijven als come Dubois Dubois: COIFFURE CHRISTIANE | MUTUALITE SOCIALISTE | Hauwe J-P | J.S. POIX | sicap

Other related companies as Dubois: COIFFURE CHRISTIANE | MUTUALITE SOCIALISTE | Hauwe J-P | J.S. POIX | sicap

Dubois is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dubois, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07862609863. Het bedrijf Dubois bevindt zich op het adres: Rue Joseph Wauters 37; 5100; Namur (Jambes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 385,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 884,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage.
De hoofdactiviteit van Dubois is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dubois is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dubois, openstaande posities, locatie van Dubois op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dubois is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dubois, company assigned to the tax number BE07862609863. The company Dubois is located at the address: Rue Joseph Wauters 37; 5100; Namur (Jambes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 385,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 884,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage.
The main activity of Dubois is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Dubois is not available. You also can look at reviews of Dubois, open positions, location of Dubois on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dubois, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dubois, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dubois, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dubois, employees, financial statistics.