Dubois Déménagements

Contactgegevens Dubois Déménagements: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dubois Déménagements: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dubois Déménagements

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Tirlemont 91 Box 1; 4520; Wanze, België

Telefoon (phone): 085 21 34 52 (+32-085 21 34 52) 085 21 34 52 (+32-085 21 34 52)

Fax (fax): 085 23 56 25 (+32-085 23 56 25) 085 23 56 25 (+32-085 23 56 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dubois Déménagements: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dubois Déménagements"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dubois Déménagements"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dubois Déménagements, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dubois Déménagements. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dubois Déménagements, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dubois Déménagements. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dubois Déménagements
Products information Dubois Déménagements

BTW identificatienummer (tax): BE04966064453
Ondernemingsnummer: 7717864990
Hoofdstad (capital): 604,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 820,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Dubois Déménagements zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dubois Déménagements
(Get full report from official database of BE for Dubois Déménagements)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dubois Déménagements
Addition kinds of activities for Dubois Déménagements

14599903. Cornwall steen mijnbouw | Cornwall stone mining
22210404. Nylon breedgeweven stoffen | Nylon broadwoven fabrics
22310205. Wervelkleurige wolstofweefsels | Preshrinking wool broadwoven fabrics
23370103. Suits: vrouwen, misses 'en junioren' | Suits: women's, misses', and juniors'
28330400. Dierlijke producten | Animal based products
30899921. Koffer schelpen, kunststoffen | Suitcase shells, plastics
32990408. Statuair: gips, klei, papier mache, metaal, enz. | Statuary: gypsum, clay, papier mache, metal, etc.
36410108. Inlaatdraden, elektrische lamp gemaakt van aangekochte draad | Lead-in wires, electric lamp made from purchased wire
57229903. Naaimachines | Sewing machines
59610202. Computers en randapparatuur, postorder | Computers and peripheral equipment, mail order

Werken bij Dubois Déménagements: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dubois Déménagements: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dubois Déménagements. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dubois Déménagements. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C - Zeehaven (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Merelbeke zijn we op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het aan- en afvoeren van te recycleren metaal in de Gentse Zeehaven. Je zal voornamelijk binnen de haven rijden. Het laden en lossen doe je via kraanbediening op de vrachtwagen.

 • HVAC Technieker - op de baan - Service (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als technieker HVAC, dien je volledig zelfstandig alle taken uit te kunnen voeren. Je ontvangt het 's morgens de planning voor de dag en rijdt in jouw eigen firmacamionette naar de verschillende klanten in de omgeving. Ter plaatse voer je dan alle noodzakelijke uit aan de gas- en mazoutketels: programmatie, herstelling, volledige afstelling van de toestellen. Voor deze functie is het absoluut noodzakelijk dat je beschikt over de volgende attesten: G1, G2 en Cedicol voor het Vlaams gewest. Indien je beschikt over het attest G3 dan is dit een groot pluspunt. Bovendien beschik je over een geldig rijbewijs-B om naar de verschillende werven te kunnen rijden. Deze functie biedt veel vrijheid en verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werven.

 • Tekenaar (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Malle/Zoersel zijn wij op zoek naar een mechanisch tekenaar (M/V) Functieomschrijving: U staat in voor het maken van tekeningen en ontwerpen in Autocad (2D) en Solid Works (3D) U biedt assistentie bij het proces van offerte tot productie en indienstname bij de klant. In die optiek volgt u ook de projecten op in de werkplaats. Afhankelijk van het te produceren stuk bepaald u de technische specificaties (persluchtcilinders, kettinglengte, motoren,...) en instellen van machines Tevens neemt u contact op met leveranciers voor aankoop van materiaal en volgt dit dossier verder op 

 • Huishoudhulp DEELTIJDS Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Sint-Michiels zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Poetshulp Haacht (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je (Trefwoorden: dienstencheque, kuisen, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaakwerk, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdienst, kuisvrouw, poetsdame, werkvrouw, werkster, dankbaarste job, huishouden, Puur, strijken, gezinshulp, gezinszorg, Sodexo, particulieren, goed betaald, vast contract, cleaning, nettoyer, thuishulp, aan huis, gezin, koken, aide ménagère, femme de ménage, housekeeping)

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Mariakerke 8u/week (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Mariakerke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, ev. strijken en huishoudelijke taken vervullen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • MASTER STUDENT ARCHITECTUUR (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Als jong en dynamisch architectenbureau uit Schilde zijn wij opzoek naar een leuke, gemotiveerde en spontane medewerker om ons team te versterken. U zal instaan voor het uitwerken van verschillende architectuurprojecten van voorontwerp tot werfopvolging. Kennis van autocad en MS office is verreist. U kan hier 2 dagen per week tewerkgesteld worden in samenspraak met het kantoor. Werken met programma's als CAD/BIM-software Vectorworks en het 3D-animatieprogramma Cinema 4D zijn een pluspunt. Mocht u in het bezit zijn van een portfolio ontvangen wij deze graag.

 • Mechanicien - Elektro-Mechanicien (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Je bent oprecht geïnteresseerd in de carrosserie-afdeling van vrachtwagens. Je hebt een uitdagende en afwisselende job en voert herstellings- en onderhoudswerken uit. De werken omvatten montage en demontage van onderdelen,sleutelen en je voert onderhoudswerken uit.

 • huishoudhulp (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: PWA-DICO HERK-DE-STAD

  Type: Vaste Job

  Poetsen bij mensen thuis onder het dienstenchequessysteem.

 • Polyvalente medewerker - vast uurrooster (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. Dit kan gaan van kassa, tot keuken en tot restaurant. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, één van 's werelds grootste voedingsketens, zijn wij op zoek naar heel wat polyvalente medewerkers. Het filiaal in Wetteren wordt volledig vernieuwd vanaf 23 september 2018. Er zal een nieuwe keuken zijn en een nieuw systeem wordt ingevoerd. Hiervoor krijgen alle medewerkers een uitgebreide en toffe opleiding.

 • SYSTEM ENGINEER (LASNE)

  Regio: LASNE

  Bedrijf: SYSTEMAT

  Type: Werfreserve

  SYSTEMAT is op zoek naar een (m/v) SYSTEM ENGINEER om zijn Services departement in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) te versterken. - U zorgt voor de installaties en ondersteuning van werkplekken, servers, applicaties en netwerkmateriaal. - U werkt in het kader van Systemat projecten bij klanten. - U werkt samen met Products specialists en biedt second en third level ondersteuning bij onze klanten. - Binnen deze stimulerende en in voordurende evoluerende omgeving, zullen uw technische kennis en uw ervaring benut worden.

 • Verkoopsmedewerker (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: DELICE

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het maken en verkopen van broodjes. Daarnaast ontvang je ook betalingen.

Zoek naar antwoorden van Dubois Déménagements in sociale netwerken
Look for responds of Dubois Déménagements in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dubois Déménagements. Laat een reactie achter voor Dubois Déménagements. Dubois Déménagements bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dubois Déménagements. Leave a respond for Dubois Déménagements. Dubois Déménagements on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dubois Déménagements op de google maps. Adres en contacten Dubois Déménagements
Location of Dubois Déménagements on the google maps. Address and contacts of Dubois Déménagements

Andere gerelateerde bedrijven als come Dubois Déménagements Dubois Déménagements: COIFFURE KRISTIEN | INSTITUUT ESTHE | BUREAU SURVEX | DOMINIQUE BOUTS | YVES KLUYSKENS

Other related companies as Dubois Déménagements: COIFFURE KRISTIEN | INSTITUUT ESTHE | BUREAU SURVEX | DOMINIQUE BOUTS | YVES KLUYSKENS

Dubois Déménagements is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dubois Déménagements, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04966064453. Het bedrijf Dubois Déménagements bevindt zich op het adres: Chaussée de Tirlemont 91 Box 1; 4520; Wanze. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 604,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 820,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Dubois Déménagements zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dubois Déménagements is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dubois Déménagements is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dubois Déménagements, openstaande posities, locatie van Dubois Déménagements op de kaart.

Dubois Déménagements is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dubois Déménagements, company assigned to the tax number BE04966064453. The company Dubois Déménagements is located at the address: Chaussée de Tirlemont 91 Box 1; 4520; Wanze. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 604,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 820,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. Products created in Dubois Déménagements were not found.
The main activity of Dubois Déménagements is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Dubois Déménagements is not available. You also can look at reviews of Dubois Déménagements, open positions, location of Dubois Déménagements on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dubois Déménagements, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dubois Déménagements, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dubois Déménagements, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dubois Déménagements, employees, financial statistics.