DR SERVICES

Particuliere bedrijvenBosbouw • DR SERVICES
Private companiesForestry • DR SERVICES

Contactgegevens DR SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DR SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

DR SERVICES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Comte 3; 7387; Honnelles (Angreau), België

Telefoon (phone): 065 75 03 79; 0476 29 51 33 (+32-065 75 03 79; 0476 29 51 33) 065 75 03 79; 0476 29 51 33 (+32-065 75 03 79; 0476 29 51 33)

Fax (fax): +32 (81) 644-44-41 +32 (81) 644-44-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DR SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DR SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DR SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DR SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DR SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DR SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DR SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DR SERVICES
Products information DR SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE05113006591
Ondernemingsnummer: 6598083496
Hoofdstad (capital): 544,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 898,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Automobile - Chauffeur driven car rental

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DR SERVICES
(Get full report from official database of BE for DR SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor DR SERVICES
Addition kinds of activities for DR SERVICES

329100. Schuurproducten | Abrasive products
22419906. Slang stof, buisvormig | Hose fabric, tubular
23860202. Kleding, schapenbekleed | Garments, sheep-lined
25179905. Televisie kasten, hout | Television cabinets, wood
35820101. Drogers, wasgoed: commercieel, inclusief muntenbedrijf | Dryers, laundry: commercial, including coin-operated
76991206. Silverware repliceren en repareren | Silverware replating and repair

Werken bij DR SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DR SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DR SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DR SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

 • Directeur (m/v/x) - Dienst Personeelsbeheer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: STAD GENT

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Dit is dé job voor jou, want: Je maakt een topprioriteit van een correcte personeels- en loonadministratie. De medewerkers op jouw dienst staan in voor het beheer van personeelsdossiers: nieuwe collega’s, collega’s die een arbeidsongeval hebben gehad, zieke collega’s, collega’s die vanaf nu met de trein naar het werk willen komen, enzovoort. Daarnaast zorgt je team ervoor dat alle medewerkers het correct loon ontvangen en op een welverdiende vakantie kunnen vertrekken. Ook vergoedingen, RSZ en fiscaliteit, audit en controle van de payroll,… behoren tot de taken van de Dienst Personeelsbeheer. Een juiste en klantvriendelijke communicatie naar de 10 000 collega’s van Stad Gent, OCMW Gent en het Stedelijk Onderwijs is voor jou een must. Je medewerkers van het Infopunt Personeel helpen je hierbij. Je zorgt ervoor dat je medewerkers, de processen en de systemen van de Dienst Personeelsbeheer een geïntegreerde werking verzekeren in een modern en klantgericht werkend geheel. Continue verbetering is hierbij evident. Je creativiteit komt te pas als het gaat over optimalisaties, projecten en kwaliteitscontrole binnen de dienst. Je bent over het algemeen verantwoordelijk voor de werking van de Dienst Personeelsbeheer, zowel op inhoudelijk, methodisch, organisatorisch als financieel vlak. Anderen blijven hier graag van op de hoogte: rapporteren doe je rechtstreeks aan het departementshoofd HR, de algemeen directeur en de schepen van personeelsbeleid. Teamwork is voor jou essentieel. Als people manager zorg je ervoor dat je medewerkers allemaal, het zijn er ruim 80, als één samenwerkend geheel functioneren. Je doet dit door overleg in te plannen, te waken over de interne communicatie maar ook door de teamwerking te faciliteren en te stimuleren. Je hebt aandacht voor een veilige omgeving voor je medewerkers en hun welzijn op het werk is voor jou zeker geen bijkomstigheid.

 • Quality controller (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als quality controller behandel, onderzoek, rapporteer en volg je klachten op met betrekking tot kwaliteits- en logistieke afwijkingen vastgesteld tijdens de controle van inkomende goederen of door affliates, klanten of leveranciers. Dit betekent concreet: Behandelen van kwaliteits en logistieke klachten en zorg dragen voor een correcte opvolging en afhandeling hiervan binnen de gestelde tijdslimieten. Advies geven over mogelijke oplossingen en voorstellen formuleren tot kwaliteitsverbetering. Coördineren van retourzendingen en initiëren en supporten van rework of sorteer acties. Controleren van inkomende en uitgaande leveringen. Opvolgen en informeren van ontwerp veranderingen aan klanten.

 • Temporary Customer Care Agent (WIEZE)

  Regio: WIEZE

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als klantendienstmedewerker ben je het centrale contactpunt van de klanten. Je bent in staat om klanten te woord te staan en hen te helpen bij vragen en noden. Daar,aast zal je klantenorders verwerken, het cash proces opvolgen en zorgen dat de juiste hoeveelheden bij de juiste klanten terechtkomen binnen het afgesproken tijdskader. Je zorgt er ook voor dat de verschillende afdelingen (productie, pricing, logistiek,...) op elkaar afgestemd zijn.

 • Monteur Koeltechnieker (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en installeren van koelcellen, innovatieve koelinstallaties en totaalprojecten voor de bloemensector en voedingsmiddelenindustrie in heel Europa. Een jong team met hooggespecialiseerde ervaring en goede groepssfeer is de basis van het succes van Airclima. Het bedrijf stelt momenteel een 25-tal mensen tewerk en ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een “monteur - koeltechnieker”. Takenpakket: - Het uitvoeren van (koel)technische handelingen in opdracht van, en met de werfleider of projectleider in binnen- en buitenland - Voert montagewerkzaamheden uit van mechanische, koeltechnische en elektrische aard - Het uitvoeren van taken volgens opdracht, tekeningen en schema’s - Stelt installaties in bedrijf al dan niet in samenwerking met de werfleider / projectleider

 • Monteur (m/v) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  -mechanische samenbouw van installaties -aansluitingen hydrauliek -aansluitingen pneumatiek -instrumentatie plaatsen en installatie bekabelen -testen van elk onderdeel voor verzending -corrigeren van punten voor verzending -demonteren en klaarzetten voor transport

 • STUDENT 18+ BIJRIJDER (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een student die iedere week doorheen het schooljaar één of twee dagen beschikbaar is om te werken. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.).

 • Technische jobstudenten gezocht (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Studentenjob

  Voor een gerenommeerde groentefirma in Ardooie zijn we op zoek naar jobstudenten die een technische opleiding volgen, dit om de operator bij te staan. Je helpt de goede werking van de productielijnen te garanderen, je helpt kleine storingen op te lossen en springt bij waar nodig, steeds met de productievereisten, veiligheidsnormen en hygiëneregels in gedachten.

 • Hulpboekhouder (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: Talentus Oostende

  Type: Vaste Job

  Je zorgt steeds voor een feilloze input en controle van de aankoopfacturen; Je verwerkt dagelijks de bankverrichtingen; Je zorgt ervoor dat het debiteurenbeheer wordt uitgevoerd via interne systemen; Je zorgt ervoor dat de credit control vlot verloopt; Uiteraard is het controleren van facturen ook één van je taken; Je zorgt telkens voor een correcte administratieve afhandeling van je takenpakket. Bedrijfsprofiel: Bijna 30 jaar levert dit bedrijf innovatieve producten aan hun klanten.

 • Mecanicien Auto5 Maasmechelen (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: AUTO 5

  Type: Vaste Job

  Voor onze vestiging in Maasmechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde mecanicien, voor onderhoud en herstellingen aan alle merken.

 • Verkoper (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: HER VAAM GROEP

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je gaat op zelfstandige basis langs bij onze klanten. Je helpt hen met de juist keuzes en geeft hen advies. Jen bent dé schakel tussen ons bedrijf en de klant. Je werkt op commissie en kan steeds rekenen op onze steun en expertise. Bezoeken van de klanten. Situatieschetsen verwerken tot offertes. Opvolging dossiers van A tot Z. Begeleiding van de klant tijdens de gehele werken. Commerciële ingesteldheid. Oplossingsgericht denkend.

 • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

 • Electricien nacht (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

  Type: Werfreserve

  Logi-technic Infra verzorgt de installatie van elektriciteit en andere technieken in de bedrijfs-, hotel- en appartementsgebouwen, winkelcentra en ministeries. Dit op werven in gans Vlaanderen en Brussel. Onze medewerkers staan in voor het installeren van elektriciteit, brandbeveiliging, domotica en databekabeling. Montage van kabelladders, kabels trekken en de verschillende armaturen als de aansluiting en controle van kasten kunnen ook tot het takenpakket behoren. Momenteel zoeken wij specifiek electriciens voor de nacht om te werken aan de spoorweginfrastructuur. Kennis spoorwegelectriciteit is een meerwaarde maar geen verreiste!

Zoek naar antwoorden van DR SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of DR SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor DR SERVICES. Laat een reactie achter voor DR SERVICES. DR SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DR SERVICES. Leave a respond for DR SERVICES. DR SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DR SERVICES op de google maps. Adres en contacten DR SERVICES
Location of DR SERVICES on the google maps. Address and contacts of DR SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come DR SERVICES DR SERVICES: Maréchal SPRL | JAN CORREMANS | BIGOUDIS & PAPILLOTES SPRL | Heusschen | Zwaan (De)

Other related companies as DR SERVICES: Maréchal SPRL | JAN CORREMANS | BIGOUDIS & PAPILLOTES SPRL | Heusschen | Zwaan (De)

DR SERVICES is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DR SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05113006591. Het bedrijf DR SERVICES bevindt zich op het adres: Rue du Comte 3; 7387; Honnelles (Angreau). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 544,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 898,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Automobile - Chauffeur driven car rental.
De hoofdactiviteit van DR SERVICES is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DR SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DR SERVICES, openstaande posities, locatie van DR SERVICES op de kaart.

DR SERVICES is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is DR SERVICES, company assigned to the tax number BE05113006591. The company DR SERVICES is located at the address: Rue du Comte 3; 7387; Honnelles (Angreau). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 544,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 898,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Removals. List of products are Automobile - Chauffeur driven car rental.
The main activity of DR SERVICES is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DR SERVICES is not available. You also can look at reviews of DR SERVICES, open positions, location of DR SERVICES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DR SERVICES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DR SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DR SERVICES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DR SERVICES, employees, financial statistics.