DK MOVES

Contactgegevens DK MOVES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DK MOVES: address, phone, fax, email, website, opening hours

DK MOVES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Stefaansstraat 17; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), België

Telefoon (phone): 02 725 12 12 (+32-02 725 12 12) 02 725 12 12 (+32-02 725 12 12)

Fax (fax): 02 720 69 69 (+32-02 720 69 69) 02 720 69 69 (+32-02 720 69 69)

E-Mail: [email protected]dkmoves.com

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DK MOVES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DK MOVES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DK MOVES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DK MOVES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DK MOVES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DK MOVES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DK MOVES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DK MOVES
Products information DK MOVES

BTW identificatienummer (tax): BE02442504882
Ondernemingsnummer: 8494598388
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 831,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Cranes - Rental; Furniture - Storage; Transport - Machines & indivisible parts; Archives - Destruction & conservation

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DK MOVES
(Get full report from official database of BE for DK MOVES)

Aanvulling soorten activiteiten voor DK MOVES
Addition kinds of activities for DK MOVES

281901. Elements | Elements
335401. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
23950101. Gewatteerde stoffen of doek | Quilted fabrics or cloth
27310000. Boekuitgeverij | Book publishing
28420207. Metalen Pools | Metal polish
39310119. Pijpen, orgaan | Pipes, organ
52110103. lambrizering | Paneling
80110105. Interne geneeskunde, arts / chirurg | Internal medicine, physician/surgeon

Werken bij DK MOVES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DK MOVES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DK MOVES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DK MOVES. Looking for open vacancies in other companies

 • Cash Collection Administrator - Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Cash Collection Administrator (m/v). Onze klant is een gerenommeerd vereniging actief in de duurzame handelssector en gevestigd in het centrum van Brussel. Als Cash Collection Administrator zal je volgende verantwoordelijkheden hebben : Het beheren van klantenportfolio's; Het rapporteren aan een financieel directeur ; Het screenen van klanten op basis van hun openstaande rekeningen ; Het verwerken van kredietlimieten ; Het aanreiken van constructieve oplossingen ; Het voorstellen van afbetalingsplannen ; Het administratief opvolgen van dossiers ; Telefonisch contact opnemen met klanten om een zicht te krijgen op een probleem. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING NACHTEN (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Tijdens dit project kom je terecht in een nieuw woonzorgcentrum dat ook serviceflats aanbiedt. Dit huiselijke woonzorgcentrum is gelegen in een groene omgeving en beschikt over 130 kamers. Je komt terecht in een dynamisch multidisciplinair team dat instaat voor het optimaliseren van de levenskwaliteit van hun bewoners. Je staat in voor de nachtelijke verpleging en verzorging van de bewoners van het woonzorgcentrum. Daarnaast sta je ook in voor de verpleegpermanentie van de serviceflats. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Machineoperator - machinesteller (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: ASAP TERNAT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij opzoek naar een machineoperator - machinesteller, regio Ternat: Je bent verantwoordelijk voor het correct instellen van de machines. Bij defecten aan de machine probeer je deze op te lossen. Je staat in voor kwaliteitscontrole van de afgeleverde producten.

 • Technisch medewerker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit de montage en demontage van matrijzen van onze spuitgietmachines. Om bij elke montage een optimale werking van onze matrijzen te kunnen garanderen, zorg je voor nazicht en onderhoud van deze matrijzen. Bij afwijkingen of defecten onderneem je onmiddellijk actie en kleine herstellingen voer je zelf uit waar mogelijk. Je bewaakt continu onze productielijnen en zorgt voor goed afgeregelde machines om zo het productierendement te optimaliseren en de medewerkers in de productie tevreden te stellen.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Alken-Wellen (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHULP (M/V) HANSBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (HANSBEKE)

  Regio: HANSBEKE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Verantwoordelijke Lasserij (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Vaste Job

  Als verantwoordelijk voor onze lasafdeling van ongeveer 10 medewerkers regio Kuurne sta je in voor volgende zaken: Je werkt mee in je afdeling (1ste series, prototypes, laskalibers,…) maar de focus ligt op het coördinerende/leiding-gevende. Je stuurt je medewerkers aan op gebied van lastechniek, kwaliteit en output. Je helpt hen bij opstart van nieuwe producten. Je waakt over orde en netheid in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen in jouw afdeling (lastoestellen, ed.) Je verdeelt het werk onder je medewerkers op basis van de input die je krijgt van de werkplaatsverantwoordelijke. Je stelt alles in het werk om deadlines te halen. Je werkt in dagstelsel, maar bent flexibel in functie van de noodwendigheid van het werk.

 • hulpkok (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: DE NOTELAAR

  Type: Vaste Job

  meehelpen keuken warme en koude kant

 • MECANICIEN VRACHT- EN BESTELWAGENS (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Turbotrucks

  Type: Vaste Job

  Je bent als technieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot: controle, diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, elektronica, uitlezen, ...etc.)

 • Logopedist - dringend! (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: DE CHARTREUSE

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en psychologie, vormt logopedie een belangrijk onderdeel van onze werking. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een logopedist om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor individuele begeleiding van kinderen, jongeren en ouderen met diverse hulpvragen. Het behandelen van stoornissen en beperkingen op het gebied van communicatie en leerstoornissen om een zo gunstig mogelijk resultaat te bereiken vormt het doel. Je stelt na een uitgebreide anamnese en onderzoek, het behandelingsprogramma op en begeleidt je cliënten tijdens hun behandeling.

 • kassier - winkelbediende (SINT-ELOOIS-WINKEL)

  Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

  Bedrijf: SPAR

  Type: Flexijob

  u staat in voor de ontvangst en afhandeling van klanten aan de kassa. naast kassawerk, vul je ook de winkel aan en hou je de kassa omgeving proper. de afdeling groeten en fruit ziet er altijd fris uit onder uw supervisie

 • BAKKERSGAST brood&pistolets&gebak - FLEXIJOB (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: SCHEPERS - CELS

  Type: Flexijob

  In de bakkerij te ZELEM sta je in voor de bereiding en afwerking van Gebak, Taarten en Koeken Je helpt af en toe mee in de patisserie met de afwerking met slagroomgebak Je neemt deel aan de productie van Brood , Pistolets en Sandwiches Je staat in voor de voorbereidende productie van koeken Klaarzetten van afgewerkte produkten per klant Je helpt mee aan het onderhoud van de bakkerij en machines Eventueel ook belevering van een winkel met de camionette , indien mogelijk.

Zoek naar antwoorden van DK MOVES in sociale netwerken
Look for responds of DK MOVES in social networks

Lees alle opmerkingen voor DK MOVES. Laat een reactie achter voor DK MOVES. DK MOVES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DK MOVES. Leave a respond for DK MOVES. DK MOVES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DK MOVES op de google maps. Adres en contacten DK MOVES
Location of DK MOVES on the google maps. Address and contacts of DK MOVES

Andere gerelateerde bedrijven als come DK MOVES DK MOVES: VIDEO TIME | Houard-Debraconier Laurence | C.B.S. IMMO II | OOSTERYNCK P. | MICHEL LIBAUX-BAX

Other related companies as DK MOVES: VIDEO TIME | Houard-Debraconier Laurence | C.B.S. IMMO II | OOSTERYNCK P. | MICHEL LIBAUX-BAX

DK MOVES is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DK MOVES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02442504882. Het bedrijf DK MOVES bevindt zich op het adres: Sint-Stefaansstraat 17; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 831,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Cranes - Rental; Furniture - Storage; Transport - Machines & indivisible parts; Archives - Destruction & conservation.
De hoofdactiviteit van DK MOVES is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DK MOVES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DK MOVES, openstaande posities, locatie van DK MOVES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DK MOVES is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DK MOVES, company assigned to the tax number BE02442504882. The company DK MOVES is located at the address: Sint-Stefaansstraat 17; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 831,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. List of products are Cranes - Rental; Furniture - Storage; Transport - Machines & indivisible parts; Archives - Destruction & conservation.
The main activity of DK MOVES is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DK MOVES is not available. You also can look at reviews of DK MOVES, open positions, location of DK MOVES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DK MOVES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DK MOVES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DK MOVES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DK MOVES, employees, financial statistics.