Districo BVBA

Contactgegevens Districo BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Districo BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Districo BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bleekstraat 7; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 0475 44 06 39 (+32-0475 44 06 39) 0475 44 06 39 (+32-0475 44 06 39)

Fax (fax): 015 20 86 63 (+32-015 20 86 63) 015 20 86 63 (+32-015 20 86 63)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Districo BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Districo BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Districo BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Districo BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Districo BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Districo BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Districo BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Districo BVBA
Products information Districo BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01207641601
Ondernemingsnummer: 6398406982
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 665,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Districo BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Districo BVBA
(Get full report from official database of BE for Districo BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Districo BVBA
Addition kinds of activities for Districo BVBA

07229900. Gewas oogst, nec | Crop harvesting, nec
32720604. Culvert pijp, beton | Culvert pipe, concrete
37319906. Onderwaterboten, bemande of onbemande | Submersible marine robots, manned or unmanned
38230407. Dichtheid en specifieke zwaartekracht instrumenten, industrieel proces | Density and specific gravity instruments, industrial process
38430203. Tandlegeringen voor amalgamen | Dental alloys for amalgams
73890503. Restaurant reserveringsdienst | Restaurant reservation service

Werken bij Districo BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Districo BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Districo BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Districo BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen te Lo-Reninge die gespecialiseerd is in de vervaardiging en in het plaatsen van zowel binnen- als buitenschrijnwerk zijn we op zoek een schrijnwerker. Je zal instaan voor het plaatsen van plafonds, het plaatsen van kastenwerk, ..

 • BIJVERDIENSTE MAANDAGOCHTEND EN/OF ZATERDAGOCHTEND VERKOOP (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant die actief is in de pluimveesector zoekt Forum nog een student of bijverdiener! Je werkt de maandagochtend op de markt in Maldegem en/of de zaterdagochtend in Brugge. Takenpakket: - kraam opzetten - Verkopen kippen - Klanten bedienen - Voorraad aanvullen - Opruimen kraam

 • Werfleider (Bed) (m/v) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Zele, gespecialiseerd in nutsleidingen, databekabeling en gestuurde boringen, zoeken we een werfleider Je zal voornamelijk werken in de regio Leuven, Lubbeek, Tienen, Zichem,.. Je zal instaan voor de coördinatie en opvolging van de verschillende werven. Optie vast. Competitief loon.

 • Monteerder/demonteerder (m/v) (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar GEMOTIVEERDE monteerders/demonteerders (m/v) Heb je een passie voor wagens (nieuwe wagens)? Heb je een opleiding Carrosserie gevolgd of ben je in je vrije tijd veel bezig met auto's bv tuning? Wil je werken in dagdienst? Dan is deze job zeker iets voor jou! Taken: Demonteren en moteren van auto-onderdelen ivm schade herstelling. bv: bumbers, deuren, moterkap,....

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Veurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Onderhoudstechnieker M/V (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: LAG TRAILERS

  Type: Vaste Job

  Je voert onderhoudswerken aan installaties uit. Je kan snel en accuraat productiestoringen, zowel mechanisch als elektrisch herstellen en oplossen. Je levert een positieve bijdrage aan het verbeteringsproces. Je voert herstellingen aan de gebouwen en werkplaatsen uit. Rapporteren aan teamleader Onderhoud.

 • Verpleegkundige voor de dienst Hart -en Vaatheelkunde (m/v) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: UZ Brussel

  Type: Vaste Job

  Functie: Het verpleegkundig departement biedt je de kans om je in alle richtingen te ontplooien en vervolmaken. Je krijgt de kans om samen met je collega's en andere zorgverstrekkers de visie van het ziekenhuis mee gestalte te geven. Je vindt patiënt- en familie georiënteerde zorg belangrijk. Je volgt de nieuwste ontwikkelingen op geneeskundig en verpleegkundig vlak van dichtbij. Op iedere afdeling wordt de zorg ondersteund door een afdelingssecretaresse en een logistiek assistent.

 • Heftruckchauffeur (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Heftrucker die ook andere taken wilt uitvoeren.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Zelfstandige Vertegenwoordiger (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  MySeniors.be by Home Sweet Homes "Gids voor huisvesting en thuisdiensten voor Senioren" Forumlaan, 15/60 1020 Laken (Brussel) [email protected]*******Taken: Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media - Brussel en Waals Brabant 1) Verkoop van advertentieruimte in de GRATIS gidsen voor senioren 2) Verkoop van stands op onze lokale seniorenbeurzen 3) Beheersmodule voor Senioren huisvestingsmogelijkheden 4) Module voor het beheer van de beschikbaarheid voor senioren in huisvestingsmogelijkheden voor voorschrijvers 5) Mini website voor Senioren huisvestingsmogelijkheden Webplatform en papieren gids om senioren te helpen bij het zoeken van huisvestingsmogelijkheden en thuisdiensten voor Senioren

 • NT2 Taaltrainer (Regio Nivelles)

  Regio: Regio Nivelles

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  http://www.callinter.com/wie-zijn-we/*******Taken: Call International, een organisatie voor taalopleidingen en communicatie, ontwikkelt zich steeds. We zijn op zoek naar gemotiveerde NT2 taaltrainer voor de Luikse regio. U houdt van het onderwijs en lesgeven. Zelfs indien u weinig ervaring heeft, wenst u nederlands te onderwijzen binnen een dynamisch team waar de menselijke relatie en de pedagogische ondersteuning van groot belang zijn? Wenst u gevarieerde, verrijkende opdrachten en gemotiveerde klanten? Stuur mij dan snel uw CV en overtuigende motivatiebrief naar [email protected] Uw opdrachten zullen op maat van uw vaardigheden zijn en u zult de mogelijkheid krijgen te groeien in het bedrijf! Volgens onze taaltrainers, zijn wij een uniek geval in de sector van taalopleidingen. Doorheen een werkelijke pedagogische begeleiding van ons team, en aangepaste antwoorden aan de noden van de klant, getuigen wij van een grote vakkennis en een werkelijk entoesiasme, die al meer dan 30 jaar lang onze reputatie vormen. (Het zijn de klanten zelf die het zeggen, 94% tevredenheid) Wij vragen het statuut van zelfstandige (in bijberoep of volledige zelfstandige) . U moet beschikken over een gemotoriseerd voertuig, een laptop, een gsm , en u bent enthousiast! Wij verheugen ons u te ontmoeten bij Call International!

 • Account Manager (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: OSCART INTELLIGENCE

  Type: Werfreserve

  Wegens uitbreiding zoeken we account managers voor de verder uitrol van onze digitale communicatie. In je regio rekenen bestaande klanten op jou en wachten potentiële klanten op je komst om hen te overtuigen. Je afspraken regel je zelf en per dag bezoek je 5 (potentiële) klanten en prospecten waarbij je de uitgebreide mogelijkheden van de producten toelicht. Je maakt offertes op en zorgt voor de opvolging ervan. Je rapporteert dagelijks via ons systeem.

Zoek naar antwoorden van Districo BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Districo BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Districo BVBA. Laat een reactie achter voor Districo BVBA. Districo BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Districo BVBA. Leave a respond for Districo BVBA. Districo BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Districo BVBA op de google maps. Adres en contacten Districo BVBA
Location of Districo BVBA on the google maps. Address and contacts of Districo BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Districo BVBA Districo BVBA: F. SAUVAGE | BUREAU NEW GRAPHX | HUYGEN MOTORS N.V | Govaers A | Federation de l'Industrie Europeenne de la Construction

Other related companies as Districo BVBA: F. SAUVAGE | BUREAU NEW GRAPHX | HUYGEN MOTORS N.V | Govaers A | Federation de l'Industrie Europeenne de la Construction

Districo BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Districo BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01207641601. Het bedrijf Districo BVBA bevindt zich op het adres: Bleekstraat 7; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 665,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Districo BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Districo BVBA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Districo BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Districo BVBA, openstaande posities, locatie van Districo BVBA op de kaart.

Districo BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Districo BVBA, company assigned to the tax number BE01207641601. The company Districo BVBA is located at the address: Bleekstraat 7; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 665,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. Products created in Districo BVBA were not found.
The main activity of Districo BVBA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Districo BVBA is not available. You also can look at reviews of Districo BVBA, open positions, location of Districo BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Districo BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Districo BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Districo BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Districo BVBA, employees, financial statistics.