Devroede B

Contactgegevens Devroede B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Devroede B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Devroede B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Orangers 82; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre), België

Telefoon (phone): 02 770 20 62; 0475 69 94 30 (+32-02 770 20 62; 0475 69 94 30) 02 770 20 62; 0475 69 94 30 (+32-02 770 20 62; 0475 69 94 30)

Fax (fax): 02 772 27 96 (+32-02 772 27 96) 02 772 27 96 (+32-02 772 27 96)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Devroede B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Devroede B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Devroede B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Devroede B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Devroede B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Devroede B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Devroede B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Devroede B
Products information Devroede B

BTW identificatienummer (tax): BE01299377441
Ondernemingsnummer: 8491851806
Hoofdstad (capital): 400,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 316,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Devroede B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Devroede B
(Get full report from official database of BE for Devroede B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Devroede B
Addition kinds of activities for Devroede B

0212. Rundvee, behalve voerkrale | Beef cattle, except feedlots
226901. Afdrukken van smalle stoffen | Printing of narrow fabrics
267603. Baby- en babypapierproducten | Infant and baby paper products
721800. Industriële wasmachines | Industrial launderers
07230105. Hooibalken diensten | Hay baling services
35450318. Headstocks, draaibank (gereedschapsmiddel accessoires) | Headstocks, lathe (machine tool accessories)

Werken bij Devroede B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Devroede B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Devroede B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Devroede B. Looking for open vacancies in other companies

 • Ploegbaas Dakwerken (MESSELBROEK)

  Regio: MESSELBROEK

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Heb je een passie voor bouw, specifiek in dakwerken; Kan je terug blikken op een ervaring als ploegbaas; Dan is deze vacature iets voor jou; Als ervaren dakdekker van verschillende soorten daken, breng je volgend takenpakket tot een goed einde; Aansturen van team Als ploegbaas ben je in staat om een ploeg aan te sturen: je coördineert de werken op de werf en verdeelt deze onder de collega's je motiveert hen om hun job te doen Je probeert uitdagingen zelf op te lossen indien mogelijk, en houdt overzicht over alles wat op de werf nodig is. Bestellen materialen Werf uitzetten Communicatie met werf- of projectleider Meewerken met je team

 • Machine operator (NOKERE)

  Regio: NOKERE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je taak als operator bestaat er uit om: plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine starten en stoppen van orders in computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit nemen van corrigerende actes bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen registreren van vaststellingen op de controlefiche verpakken van de afgewerkte rolluikkasten

 • medewerker Undercoating (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Afplakken van wagens Het spuiten van een anti-roestlaag onderaan de wagens Ervaring is niet vereist - opleiding wordt voorzien

 • Procesoperator volcontinu (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een internationaal stabiel bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een gedreven procesoperator. Uw takenpakket: - Het foutloos ontwikkelen van papierrollen en ervoor zorgen dat het productieproces vlot verloopt. - iInstellen en bedienen van machines. - Procesopvolging in de afdeling. - Meehelpen bij stilstanden en breuken. - Delen van informatie, kennis en kunde met collega's. - Rapporteren aan de meestergast. - Materialen vervoeren met de heftruck en rolbrug. - Je zal werken in een volcontinu systeem.

 • jobstudent gezocht voor beenhouwerij te Houthalen (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: VERSO FOOD

  Type: Studentenjob

  Voor onze beenhouwerij te Houthalen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om het team te versterken : Je staat mee in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen /afsluitingen van de verstoog Je bent klantvriendelijk , gemotiveerd en stipt

 • Jobstudent Accountancy (tijdens het jaar) - regio Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Dit voor een familiaal en groeiend bedrijf, in de regio Middelkerke-Oostende. Als Jobstudent Accountancy heb je volgend takenpakket: helpen en ondersteunen van de Financieel Verantwoordelijke en Zaakvoerder; inboeken van aankopen, verkopen en financieel; cijfers helpen voorbereiden en interpreteren; ad hoc opdrachten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Elektronicus te Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: De Lijn

  Type: Vaste Job

  Als elektrotechnieker ben je mede verantwoordelijk voor het herstellen en onderhouden van elektrische en elektronische systemen van de tramvoertuigen (verschillende types). • Met behulp van klassieke meetapparatuur en specifieke diagnosesoftware stel je diagnoses bij defecten van elektrische en elektronische systemen. • Omwille van veiligheidsredenen werk je meestal in tandem met een collega. • Je rapporteert rechtstreeks aan de meestergast.

 • Monteur mekanieker buitendienst (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Als mekanieker monteur sta je in voor de eindconstructie en opbouw van onze diverse machines. Je werkt in ons atelier samen met collega's om deze machines op maat van de klant op een veilige manier tot in de puntjes in orde te brengen. Je taak bestaat in het assembleren van de onderdelen op voornamelijk mechanisch en hydraulisch vlak. Daarna sta je in voor de eindmontage, onderhoud en herstellingen bij de klant in binnen- en buitenland.

 • Zelfstandig Thuisverpleegkundige (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: THUISVERPLEGING MAERTENS CATHERINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van vier te versterken. Als thuisverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van patiënten aan huis. Je staat enkel in voor het uitvoeren van verpleegkundige taken, geen administratief werk. Je werkterrein is de regio Knokke-Heist. We beogen een professionele en persoonlijke begeleiding van elke patiënt, op basis van discretie, vertrouwen en respect.

 • zelfstandig thuisverpleegkundige regio Westerlo en regio Aarschot / Herselt (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: LAPORTE VP

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als zelfstandig thuisverpleegkundige kom je in een groep terrecht van een achttal verpleegkundigen. Je staat in voor de dagelijkse zorg aan de patienten die je bezoekt met je eigen wagen. We hebben een grote groep van zorgbehoevenende mensen die rekenen op ons. We bezoeken palliatieve patienten, bedlegerige patienten, rolstoelaptienten, doen wondzorg, stomazorg en verpleegtechnische handelingen. Het lijkt op het eerste zicht misschien allemaal overweldigend veel en ingewikkeld. Gelukkig werk je in een team waar je kan rekenen op je collega's. Graag helpen we je goed opweg. Niet alleen met de verpleegkundige zorgen op de werkvloer. Ook helpen we met je zelfstandige statuut als je nog nooit gewerkt hebt als zelfstandig verpleegkundige.

 • Studiecoach (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: BalanSS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Dag collega! Learn2Learn is een studiecoachingsdienst die bijzonder werk levert. We zijn dan ook op zoek naar bijzondere extra krachten met de bijzondere eigenschap om jongeren fantastisch op weg te helpen. Ligt je passie in hulp bieden aan kinderen en jongeren? Hou je er van om ze te helpen zodat ze zich beter in hun vel voelen? Zie je er wel iets in om iemands personal coach te zijn? Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Wil je graag een job doen voor de inhoud, om mensen te helpen en er ook wat mee verdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als studiecoach begeleid je studenten (voornamelijk secundair onderwijs) bij hun studietraject en bied je persoonlijke en individuele studiebegeleidingen. Naast studiemethode komen ook zaken aan bod zoals faalangst, motivatie, executieve functies, emotioneel welzijn, leerstoornissen, concentratiestoornissen,... Flexibiliteit en ondernemingszin is een must! Opstart overeen te komen. Misschien fijn om weten: We werken voornamelijk buiten de schooluren, dus ook avond- en weekendwerk kan tot te mogelijkheden behoren.. Voor meer informatie neem een kijkje op www.Learn2Learn.be.

 • INDUSTRIEEL INGENIEUR ELEKTROMECHANICA GEZOCHT (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

  Type: Werfreserve

  - Je maakt deel uit van het sales support export team ter ondersteuning van internationale sales managers - Je vertaalt de vraag van de klanten naar een passende procesoplossing, op basis van product en proces gegevens. - Dit doe je met eigen technische en commerciële inbreng in samenspraak met interne sales en engineering - Op basis van proces berekeningen stel je proces flow diagram, prijscalculatie en offerte op - Je contacteert leveranciers voor selectie van apparatuur

Zoek naar antwoorden van Devroede B in sociale netwerken
Look for responds of Devroede B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Devroede B. Laat een reactie achter voor Devroede B. Devroede B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Devroede B. Leave a respond for Devroede B. Devroede B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Devroede B op de google maps. Adres en contacten Devroede B
Location of Devroede B on the google maps. Address and contacts of Devroede B

Andere gerelateerde bedrijven als come Devroede B Devroede B: O.C.M.W. | ADOLPHE ROSSIGNOL | BERNAERT-LALEMAN-TER STREEP CV | ALTO CHIAPPARO & FILS | VAN HEYGHEN RECYCLING

Other related companies as Devroede B: O.C.M.W. | ADOLPHE ROSSIGNOL | BERNAERT-LALEMAN-TER STREEP CV | ALTO CHIAPPARO & FILS | VAN HEYGHEN RECYCLING

Devroede B is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Devroede B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01299377441. Het bedrijf Devroede B bevindt zich op het adres: Avenue des Orangers 82; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 400,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 316,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Devroede B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Devroede B is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Devroede B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Devroede B, openstaande posities, locatie van Devroede B op de kaart.

Devroede B is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Devroede B, company assigned to the tax number BE01299377441. The company Devroede B is located at the address: Avenue des Orangers 82; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 400,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 316,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. Products created in Devroede B were not found.
The main activity of Devroede B is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Devroede B is not available. You also can look at reviews of Devroede B, open positions, location of Devroede B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Devroede B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Devroede B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Devroede B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Devroede B, employees, financial statistics.