DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS
Private companiesMiscellaneous Retail • DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS

Contactgegevens DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard de l'Humanité 445C; 1620; Drogenbos, België

Telefoon (phone): 02 332 17 84; 02 334 38 38; 02 732 13 33 (+32-02 332 17 84; 02 334 38 38; 02 732 13 33) 02 332 17 84; 02 334 38 38; 02 732 13 33 (+32-02 332 17 84; 02 334 38 38; 02 732 13 33)

Fax (fax): 02 334 38 36 (+32-02 334 38 36) 02 334 38 36 (+32-02 334 38 36)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS
Products information DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS

BTW identificatienummer (tax): BE06556060791
Ondernemingsnummer: 8487182617
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 641,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Furniture - Storage

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS
(Get full report from official database of BE for DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS
Addition kinds of activities for DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS

4961. Stoom- en airco voorziening | Steam and air-conditioning supply
17990201. Caulking (constructie) | Caulking (construction)
22410108. Schoen veters, behalve leer | Shoe laces, except leather
30210103. Laarzen, rubber of rubber soldeerstof | Boots, rubber or rubber soled fabric
30890313. Panelen, gebouwen: kunststoffen, niet inbegrepen | Panels, building: plastics, nec
36340402. Beddengoed, elektrisch | Bedcoverings, electric
39520303. Potloden en potlood onderdelen, artiesten ' | Pencils and pencil parts, artists'
59610400. Postzegels, munten en andere verzamelobjecten, postorder | Stamps, coins, and other collectibles, mail order
59619915. Sieraden, postorder | Jewelry, mail order
73730302. Waarde toegevoegde resellers, computersystemen | Value-added resellers, computer systems

Werken bij DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Klinkerlegger (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief op de particuliere markt, is Randstad Construct op zoek naar ervaren klinkerleggers. U zal mee opritten aanleggen en u kan dan ook met een minimum aan uitleg zelfstandig aan de slag. Er zal gewerkt worden met verschillende soorten materialen: kasseien, klinkers, platte kasseien,... U zal 's morgens vertrekken vanuit Merksplas, dus u dient daar zelfstandig te geraken. Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Zeer snelle opstart voorzien.

 • Persoon voor de IT afdeling (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Bij implementatie van nieuwe software problemen en situaties analyseren. Deze nadien kunnen omzetten in programmeerbare logica. Deze vlot overbrengen aan derden. Begeleiden van convertie van bestaande software naar nieuwe platform.

 • KASSABEDIENDE Supermarkt- ZAVENTEM (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Synergie Diegem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kassier sta je in de verkoop, kassa, orde en netheid bewaren. Goederen en producten ontvangen, de levering controleren. De kassa bij het begin van de werkdag controleren, de kassa-inhoud bij sluiting tellen. Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen.

 • Insteller plooimachine te Kuurne (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een marktleider van dampkappen zijn we op zoek naar een operator voor de plooimachine, dit ter ondersteuning van de machineafdeling.

 • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • JOBSTUDENTEN +18 TIJDENS HET SCHOOLJAAR/ SCHOOLVAKANTIES - UITSTEKENDE VERDIENSTE! (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar regelmatig willen werken. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Op basis van je eigen beschikbaarheid kan je zo veel mogelijk ingepland worden! Jouw takenpakket: - Inpakken van voedingswaren - Kwaliteitscontrole - reinigen van je werkplek Er wordt steeds gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegen: maandag tot en met vrijdag van 06u- 14u of 14u - 22u Vaste nacht: zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je kan zelf doorgeven welke dagen/uren voor jou het beste uitkomen.

 • Chauffeur CE Glasbokken(VAC075) (SPRIMONT)

  Regio: SPRIMONT

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een familiebedrijf uit Malle welke gespecialiseerd is diverse transporten. Als chauffeur CE bent u verantwoordelijk voor het transport van glasbokken met een combinatie (vaste wagen – wipkar). U levert aan diverse werven in de Benelux en Noord-Frankrijk. Gemiddeld heeft u 5 stops per dag. U lost de glasbokken zelf met de vaste autolaadkraan. Hierbij vertrekt u dagelijks rond 4 à 5 uur ’s ochtends en werkt u ca. 12 à 13 uur per dag. U regelt zelf de planning als het gaat over het ophalen van de lege bokken. U eindigt steeds in de fabriek in Sprimont waar uw vrachtwagen weer geladen wordt voor de volgende dag. De vrachtwagen blijft dan ook hier staan. Chauffeurs moeten een grote mate van zelfstandigheid hebben en zich goed verstaanbaar kunnen maken in het Frans en het Nederlands. Je vertrekt flexibel tussen 4u - 5u. Je werkt ongeveer +/- 12 à 13 u/dag.

 • Magazijnier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: YGO Interieur en Accessoires

  Type: Vaste Job

  Jouw functie? Je bent verantwoordelijk voor het beheer van inkomende goederen: ontvangst, controle, registratie, labelen, .. Je staat in voor het stockbeheer, de verwerking van pickinglisten en de opvolging van herstelstukken en retours Je staat in voor het transfereren van goederen tussen onze verschillende vestigingen

 • Teamleader (M/V) OTOMAT Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: OTOMAT

  Type: Vaste Job

  “Otomat, heavenly pizza” is sinds oktober 2015 dé stek voor een compleet nieuwe pizza-beleving in België. “Speciaal, lokaal én met een verhaal” zijn onze vaste ingrediënten. Bovendien wordt de glimlach van onze gemotiveerde medewerkers keer op keer gesmaakt. Op die manier zorgden we er samen voor dat Otomat in een mum van tijd ‘the talk of the town’ in Antwerpen en Gent werd. Voor onze gloednieuwe 'pizza heaven' in Leuven zijn we momenteel op zoek naar volgende, nieuwe smaakmakers. Teamleader Taken: Als teamleader sta je samen met de rest van het team garant voor een perfecte operationele uitvoering. Jij zorgt voor een duidelijke briefing van de andere zaalmedewerkers (studenten). Het team weet dus wat zijn verantwoordelijkheden zijn voor, tijdens en na de service. Er wordt bijgestuurd indien nodig en ondernemingszin wordt aangemoedigd door feedback. Als teameader besteed je de nodige aandacht aan het creëren van een goede en productieve werksfeer en je draagt daar met je sterke communicatie-vaardigheden aan bij. Snelheid, kwaliteit en netheid doorslaggevend. De teamleader waakt erover dat elke klant een onvergetelijke ervaring beleeft. Dit geldt zowel voor wat gastvrijheid als culinaire kwaliteit betreft. Als teamleader weet jij dat als geen ander aan je team over te brengen. Als meerwaardezoeker werk je mee aan de permanente verbetering van onze kwaliteit. Je stuurt mee het team aan om dit te verwezenlijken. Alle wettelijke verplichtingen en interne organisatie afspraken worden nageleefd. De voedselveiligheid is steeds gegarandeerd. Tot slot: een goede communicatie creëert ondernemerschap, kwaliteit, ontplooiing team en schept werkvreugde. Als shiftleader houd je dit steeds in gedachten.

 • ICT medewerker / Big Data (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Certio

  Type: Vaste Job

  Voor een gerenommeerd advocatenkantoor te Antwerpen, gelegen aan het eilandje, zijn we op zoek naar een algemene ICT Medewerker. Het kantoor beschikt over de laatste nieuwe infrastructuur en beheert heel wat data van hun dossiers. Zij zetten sterk in op innovatie. Ze hebben een eigen aanpak ontwikkeld waarbij ze slim omgaan met data en zo kunnen anticiperen op bepaalde situaties. Ter uitbreiding van het team wenst men een ICT medewerker aan te werven die (deels) zal instaan voor de ICT omgeving, alsook mee zal werken aan de verdere uitbouw van alles rond Big Data. De voornaamste taken zijn: - Onderhoud en optimalisatie van bestaande infrastructuur - Documenteren van de omgeving, en onderhoud ervan - Samenwerken met externe leveranciers - Uitwerken van plan van aanpak rond Big Data, alsook actief implementeren van dit plan

 • sportkinesitherapeut (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: KINEPOINT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

 • Zaalmedewerker/ barmedewerker flexijob of studentenjob (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: BRASSERIE JO

  Type: Flexijob

  U bedient de klanten, ruimt ook de tafels af en helpt ook mee achter de bar

Zoek naar antwoorden van DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS in sociale netwerken
Look for responds of DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS. Laat een reactie achter voor DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS. DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS. Leave a respond for DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS. DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS op de google maps. Adres en contacten DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS
Location of DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS on the google maps. Address and contacts of DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS: WUYLENS P | POINT CADRES | Schaerlaekens Marian | NANCY NAERT | Taveirne A

Other related companies as DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS: WUYLENS P | POINT CADRES | Schaerlaekens Marian | NANCY NAERT | Taveirne A

DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06556060791. Het bedrijf DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS bevindt zich op het adres: Boulevard de l'Humanité 445C; 1620; Drogenbos. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 641,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage.
De hoofdactiviteit van DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS, openstaande posities, locatie van DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS op de kaart.

DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS, company assigned to the tax number BE06556060791. The company DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS is located at the address: Boulevard de l'Humanité 445C; 1620; Drogenbos. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 641,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage.
The main activity of DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS is not available. You also can look at reviews of DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS, open positions, location of DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS, employees, financial statistics.