DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE

Contactgegevens DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Buissière 15; 7600; Péruwelz, België

Telefoon (phone): 069 77 20 27 (+32-069 77 20 27) 069 77 20 27 (+32-069 77 20 27)

Fax (fax): 069 77 68 59 (+32-069 77 68 59) 069 77 68 59 (+32-069 77 68 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE
Products information DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE

BTW identificatienummer (tax): BE03759765625
Ondernemingsnummer: 7944183349
Hoofdstad (capital): 895,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 847,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE
(Get full report from official database of BE for DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE
Addition kinds of activities for DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE

2339. Vrouwen en mouwen 'outerwear, nec | Women's and misses' outerwear, nec
20150505. Ganzen, verwerkt: bevroren | Geese, processed: frozen
24110201. Rijden en boomen hout | Driving and booming timber
36489906. Reflectors, voor verlichtingsapparatuur: metaal | Reflectors, for lighting equipment: metal
38619905. Sensitometers, fotografisch | Sensitometers, photographic
76990800. Reparatie van wetenschappelijke apparatuur | Scientific equipment repair service

Werken bij DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur(s) CE (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio Hoogstraten zijn we op zoek naar chauffeur(s) CE voor het vervoeren van bouwmaterialen. Je hebt normale daguren. Je werkt met de kraan dus ervaring is hier een vereiste. Na interimperiode kijg je een vast contract.

 • Productieverantwoordelijke (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de productie en verwerking van granola, zoeken we een productieverantwoordelijke. Dit betreft een zwangerschapsvervanging (uitval voorzien rond november 2018) met optie vast. Het takenpakket omvat zowel een commercieel en administratief luik. Gaande van bestellingen opmaken, het transport, de stock controleren. Daarnaast hanteer je een allround mentaliteit en help je graag mee in de productie.

 • Winkelbediende/Kassa (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een supermarkt gelegen te Wilrijk zijn wij op zoek naar 2 medewerkers. Enerzijds zoeken wij een kassier(ster) voor min 30u/week anderzijds zoeken wij iemand voor de bediening aan de charcuterietoog. deze supermarkt is open zaterdag én zondag dus we verwachten ook dat je in het weekend beschikbaar bent.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Bij-Dendermonde–kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

  Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

 • Recruiter technische profielen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Tormans is een detacheringskantoor dat in zijn totaliteit zo’n 350 technische mensen tewerkstelt bij een verscheidenheid aan klanten. Onze opdrachten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in diverse sectoren. Zo zijn we actief in de (petro)chemie, farmacie, metallurgie, voedingssector en bouw. Doorheen de jaren hebben we als vaste supplier een uitstekende reputatie opgebouwd en staan we garant voor hooggekwalificeerde technische specialisten. Als Recruiter binnen onze organisatie sta je in voor het rekruteren van technische profielen binnen een bepaalde discipline. Hiervoor werk je samen met de accountmanager en je collega recruiters voor het vinden van geschikte kandidaten. Je komt terecht in een zeer leuk team in onze nieuwe kantoren te Mechelen. VOORNAAMSTE TAKEN: Nadat een nieuwe opdracht is binnengekomen vertaal jij de vraag van de klant in een duidelijke profielbeschrijving. Deze profielbeschrijving verspreid je op verschillende kanalen om het juiste talent aan te trekken. Daarnaast ga je actief op zoek naar potentiële medewerkers waarmee je een lange termijnrelatie opbouwt. Je bouwt langdurige relaties op met je klanten en neemt een adviserende rol op. Je staat in voor de selectie en screening van potentiële medewerkers voor je vacatures. Je begeleidt hen doorheen het proces tot de loonbespreking en indiensttreding binnen Tormans. Je volgt lopende projecten op en plaatst het juiste talent op het juiste project. Je verzorgt de administratieve opvolging van klanten- en medewerkersdossiers gaande van offerte tot facturatie.

 • Voetreflexoloog (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IN HARMONIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

 • Zelfstandig Psycholoog bij Leefpunt (VELM)

  Regio: VELM

  Bedrijf: Triamant

  Type: Zelfstandige activiteit

  LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je staat in voor de psychologische begeleiding, vanuit een holistische benadering Je zorgt voor een psychologische screening en diagnostiek, rapportage- en psychologisch-therapeutische indicatiestelling Je staat in voor het opstellen van behandelplannen Je doet gespreksbegeleidingen en -therapie, zowel individueel als in groep Je verwijst gericht door bij een ernstige indicatie je doet aan preventie en gezondheidsbevordering Je volgt de vooruitgang van de cliënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • G2 Recruitment Solutions - Drupal Developer (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Drupal developer needed on a partially remote freelance mission of 24 months. My client based in the West Flanders are currently in need of a Drupal developer for a long term freelance mission of 24 months. Profile Drupal 8 Backend experience working on large Drupal projects. Dutch speaking Details Remote: 2 days a week Location: West Flanders Duration: 24 month freelance mission Start Date: ASAP to 3 weeks If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

 • Ambulancier (M/V) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: AMB Het Vlaamse Kruis vzw

  Type: Werfreserve

  U wordt tewerkgesteld in Leuvense grootste ambulancedienst, waar je als: -Chauffeur/begeleider vervoer doet van zieken en gewonden bij het transport van niet dringend ziekenvervoer -Dringend ziekenvervoer doet in het kader van het hulpcentrum 112 Leuven (indien in bezit geldige 112 badge). -Onderhoud doet van voertuigen, lokalen, materiaal, ed. -Bijstand verleent in het kader van ramp en noodsituaties.

 • Restaurantmedewerker FLEXI (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

  Type: Flexijob

  Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

Zoek naar antwoorden van DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE in sociale netwerken
Look for responds of DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE. Laat een reactie achter voor DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE. DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE. Leave a respond for DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE. DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE op de google maps. Adres en contacten DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE
Location of DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE on the google maps. Address and contacts of DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE

Andere gerelateerde bedrijven als come DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE: SUPEENE SCHOENEN | ?T GOE MONDJE | CARDOEN FRAN?OISE | EMMANUEL RAMET | BUREAU BUILTRO

Other related companies as DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE: SUPEENE SCHOENEN | ?T GOE MONDJE | CARDOEN FRAN?OISE | EMMANUEL RAMET | BUREAU BUILTRO

DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03759765625. Het bedrijf DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE bevindt zich op het adres: Rue de la Buissière 15; 7600; Péruwelz. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 895,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 847,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE, openstaande posities, locatie van DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE op de kaart.

DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE, company assigned to the tax number BE03759765625. The company DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE is located at the address: Rue de la Buissière 15; 7600; Péruwelz. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 895,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 847,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. Products created in DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE were not found.
The main activity of DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE is not available. You also can look at reviews of DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE, open positions, location of DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEMENAGEMENTS DE LA BUISSIERE, employees, financial statistics.