DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA
Private companiesPrimary Metal Industries • DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA

Contactgegevens DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin Tambourin 16; 1430; Rebecq (Rebecq-Rognon), België

Telefoon (phone): 02 361 17 63; 067 63 82 82; 0475 24 03 65 (+32-02 361 17 63; 067 63 82 82; 0475 24 03 65) 02 361 17 63; 067 63 82 82; 0475 24 03 65 (+32-02 361 17 63; 067 63 82 82; 0475 24 03 65)

Fax (fax): 02 361 17 63; 067 63 82 82 (+32-02 361 17 63; 067 63 82 82) 02 361 17 63; 067 63 82 82 (+32-02 361 17 63; 067 63 82 82)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA
Products information DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA

BTW identificatienummer (tax): BE01313385009
Ondernemingsnummer: 6601928710
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 819,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Removals (Material for) - Rental

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA
(Get full report from official database of BE for DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA
Addition kinds of activities for DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA

8041. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors
782201. Filmuitwisseling | Film exchange services
14990301. Alabaster mijnbouw | Alabaster mining
20130103. Kalf's voetjelly, van gekocht vlees | Calf's foot jelly, from purchased meat
20320302. Rundensoep: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beef soup: packaged in cans, jars, etc.
28699919. Freon | Freon
34259901. Zaagbladen, ketting type | Saw blades, chain type
36210207. Synchrone condensatoren, elektrisch | Synchronous condensers, electric
36630107. Multiplex apparatuur | Multiplex equipment
59320401. Kleding, tweedehands | Clothing, secondhand

Werken bij DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Servicetechnieker buitendienst (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Paal zijn we opzoek naar een Servicetechnieker buitendienst: - Na een interne opleiding sta je in voor het monteren/demonteren en herstellen van snelmontagekranen op diverse werven over gans België. Taken: - Monteren/demonteren van snelmontagekranen op diverse werven in België - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen - Opsporen en oplossen van storingen - Vervangen van diverse kraanonderdelen zoals motoren, reductoren, kabels

 • Manifest bediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Student labo in Wevelgem (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Studentenjob

  Voor een labo in Wevelgem kijken we uit naar een student om te werken in het voorbereidend labo: De taak van de Laborant Voorbereiding bestaat hoofdzakelijk uit het voorbereiden van de stalen die binnenkomen voor milieuonderzoek. Dit omvat: Extracties uitvoeren van bodemstalen m.b.v. ASE-toestel en Soxhlet-apparaat Waterextracties uitvoeren

 • STUDENTENJOB WINKELINVENTARIS - MA AVOND 15 OKT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Samen met een team van 8 medewerkers zal je worden ingezet voor het inventariseren van de aanwezige kledingsstukken en accessoires Met behulp van een handscannertje scan je de barcodes in Dit is eenvoudig en repititief werk en gebeurt onderbegeleiding van een winkelverantwoordelijke

 • STUDENT Kelner (20u/week) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

  Type: Studentenjob

  In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

 • Jobstudent Accountancy (tijdens het jaar) - regio Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Dit voor een familiaal en groeiend bedrijf, in de regio Middelkerke-Oostende. Als Jobstudent Accountancy heb je volgend takenpakket: helpen en ondersteunen van de Financieel Verantwoordelijke en Zaakvoerder; inboeken van aankopen, verkopen en financieel; cijfers helpen voorbereiden en interpreteren; ad hoc opdrachten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

 • Dringend : Full time verkoopsmedewerker supermarkt te Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: STEGMANN DEINZE

  Type: Vaste Job

  Voor een supermarkt te Deinze zijn wij op zoek naar een full time verkoopsmedewerker. Je werkt polyvalent mee : je vult de winkel aan, je werkt aan de kassa, je helpt zoekende klanten enz.... Je werkt full time (36.5 uren/week) met vrije dag in de week, je werkt elke zaterdag of in de voormiddag of in de namiddag. Heel leuke werksfeer. Snelle opstart.

 • Kinderbegeleider te Hoboken (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: OZ - Bedienden

  Type: Vaste Job

  Kinderbegeleider (38u/week) Zoek je een nieuwe uitdaging? Perfect! Als Kinderbegeleider van kinderopvang Het Lieverdje in Hoboken krijg je die namelijk elke dag. Je staat mee in voor een uitstekende begeleiding en verzorging van kindjes van 0 tot 3 jaar. Door je enthousiaste, creatieve en kindvriendelijke houding zorg je mee voor een aangename en stimulerende (groeps)sfeer waar kinderen zich geborgen voelen. Zo sta je ervoor te springen om, naast de verzorging en de voedingsmomenten, ook tijd te besteden aan spelletjes en ontspanningsmomenten. Uiteraard hou je bij dit alles de veiligheids- en hygiëne voorschriften nauwlettend in de gaten. Je staat open voor vragen en feedback van de ouders, bezorgt hen (mondeling en schriftelijk) informatie over het verloop van de dag van hun kind.

 • Flexijob horeca (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Accent

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als Zaalmedewerker/Kelner/Hulpkelner: ? Zet je de zaal klaar: 'mise-en-place' drank bedieningsmateriaal ? en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal. ? Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. ? Help je bij de bediening ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes. ? Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar brasserie een (gastronomisch) restaurant een hotel een banket- of receptiezaal een theesalon enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken. ? Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen. ? Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe. ? Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.

 • FLEXIJOB ZAALMEDEWERKER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: PINTXOS

  Type: Flexijob

  Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor ontvangst en bediening van de klanten zoeken wij een hands-on collega om het team van de zaal te versterken. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA in sociale netwerken
Look for responds of DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA. Laat een reactie achter voor DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA. DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA. Leave a respond for DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA. DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA op de google maps. Adres en contacten DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA
Location of DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA on the google maps. Address and contacts of DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA

Andere gerelateerde bedrijven als come DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA: Vannut | MILORD STOCKEL | RICHARD VERDICKT | REN?-VICTOR GORTZ | EURO INDUSTRIAL

Other related companies as DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA: Vannut | MILORD STOCKEL | RICHARD VERDICKT | REN?-VICTOR GORTZ | EURO INDUSTRIAL

DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01313385009. Het bedrijf DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA bevindt zich op het adres: Chemin Tambourin 16; 1430; Rebecq (Rebecq-Rognon). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 819,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Removals (Material for) - Rental.
De hoofdactiviteit van DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA, openstaande posities, locatie van DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA op de kaart.

DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA, company assigned to the tax number BE01313385009. The company DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA is located at the address: Chemin Tambourin 16; 1430; Rebecq (Rebecq-Rognon). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 819,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. List of products are Removals (Material for) - Rental.
The main activity of DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA is not available. You also can look at reviews of DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA, open positions, location of DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEMENAGEMENT DESCHOENMAEKER SA, employees, financial statistics.