Delrue Herman BVBA

Contactgegevens Delrue Herman BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delrue Herman BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delrue Herman BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Etienne Balcaenstraat 8; 8580; Avelgem, België

Telefoon (phone): 056 64 41 29 (+32-056 64 41 29) 056 64 41 29 (+32-056 64 41 29)

Fax (fax): 056 64 82 10 (+32-056 64 82 10) 056 64 82 10 (+32-056 64 82 10)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delrue Herman BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delrue Herman BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delrue Herman BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delrue Herman BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delrue Herman BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delrue Herman BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delrue Herman BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delrue Herman BVBA
Products information Delrue Herman BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04237396240
Ondernemingsnummer: 8442687988
Hoofdstad (capital): 378,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 299,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Transport - General

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delrue Herman BVBA
(Get full report from official database of BE for Delrue Herman BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delrue Herman BVBA
Addition kinds of activities for Delrue Herman BVBA

799100. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities
28510212. Vinyl coatings, stripbaar | Vinyl coatings, strippable
38250201. Analoge-digitale omzetters, elektronisch instrumentatie type | Analog-digital converters, electronic instrumentation type
54619901. bagels | Bagels
63510102. Betrouwbaarheid of zekerheidsbinding | Fidelity or surety bonding

Werken bij Delrue Herman BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delrue Herman BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delrue Herman BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delrue Herman BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • tijdelijke magazijnier voor winkel met specialisatie in sanitair (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een speciaalzaak in sanitair zijn we op zoek naar een tijdelijke magazijnier. Je staat in voor volgende taken: Laden, lossen en controleren van binnenkomende goederen. Aanvullen van rekken en instaan voor de productpresentatie. Opvolgen van het stockbeheer in de winkel. Onderhouden van het winkelpunt (orde en netheid). Ondersteunen van andere collega's (klanten op een vriendelijke manier doorverwijzen naar de juiste collega)

 • Schilder (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Herk-De-Stad zijn we op zoek naar een schilder met ervaring  Onze klant werkt voornamelijk bij bedrijven, kantoren, winkels enzoverder, maar hebben ook een aantal particuliere klanten Werven over heel België 

 • Dakwerker (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Dilsen-Stokkem zijn we op zoek naar een dakwerker

 • Commercieel medewerker (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Zonnebeke zijn we op zoek naar een Commercieel medewerker. 

 • ELEKTRICIEN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Mechelen zijn wij op zoek naar een elektricien. (m/v) Ben jij iemand die elektrische plannen kan lezen en kennis hebt van domotica, beveiliging?  Heb jij reeds 2 jaar ervaring als elektricien en ben je op de hoogte van alle basis kennis? Kan jij kabels plaatsen en aansluiten? Dan ben jij de ideale kandidaat ! Wij zoeken zowel profielen voor de binnendienst als voor de buitendienst.

 • bakkerij medewerkster (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: move interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U staat in voor de bakkerijafdeling van een supermarkt. Elke dag bakt u de broodjes en koeken af en presenteert u ze mooi in de rekken. U plaatst de bestellingen en stelt tekorten vast. De werkruimte met de ovens houdt u proper en hygiënisch. Naast uw taken in de bakkerij helpt u ook regelmatig mee in de rekken of aan de kassa.

 • MECANICIEN / BANKWERKER (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een mecanicien/bankwerker (M/V): je monteert en demonteert het chassis je helpt bij het terugplaatsen van componenten je helpt bij de opbouw van de bussen (airco, pneumatiek, verwarming, ...) dagwerk van 7u36 - 16u15

 • Poetshulp Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Commerciële binnendienst met technische interesse | 4/5 of voltijds (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  • Je bent het eerste lijns contact in de verkoop. • Ondersteuning bieden aan de technisch commerciële vertegenwoordigers. • Opmaken en opvolgen van offertes, aanbestedingen en projecten in uitvoering. • Leveren van professioneel, technisch advies aan klanten en prospecten over de mogelijkheden van regenwater.

 • Transportplanner DV00557 (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  De transportafdeling staat in voor de tijdige levering van onze producten. Daarbij wordt beroep gedaan op transportbedrijven om onze vrachten over heel Europa op hun bestemming te krijgen. We trachten die vrachten optimaal samen te stellen, op de meest kostenefficiënte manier, zonder evenwel compromissen te sluiten over het service level. De transportplanner stelt de vrachten zo samen dat een minimaal aantal transporten nodig is om alles tot bij de klant te krijgen. Hierbij houdt de transportplanner rekening met de capaciteit van het magazijn, de beschikbaarheden van ritten en de aanleveringswensen van de klant. In het geval de vrachten niet volgens planning worden vervoerd, zoekt de transportplanner naar alternatieven. Een vlotte communicatie naar onze klanten en een groot probleemoplossend vermogen zijn daarbij de succesfactoren. Tot slot is de transportplanner verantwoordelijk voor de (administratieve) opvolging van de distributieactiviteiten, de transportprijzen, etc. Daarnaast beheert de transportplanner ook de stocklevels in externe magazijnen. Dit omvat ook rapporten opmaken, transportprijzen opvragen en het transportbeheerssysteem updaten.

 • ONDERHOUDSTECHNIEKER PREVENTIEF ONDERHOUD - DAGUREN (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Select HR Herentals

  Type: Vaste Job

  Als ONDERHOUDSTECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van alle productielijnen op de afdeling process & utilities.   Hierbij komen volgende taken kijken: Preventief onderhoud; Eerste aanspreekpunt bij technische storingen, zowel mechanisch, elektrisch als controls; Inspecties en herstellingen uitvoeren en correct rapporteren in SAP; Meewerken aan verbeterprojecten; Je wordt tewerkgesteld in daguren waarbij je een zekere flexibiliteit hebt in je werkuren. Je rapporteert aan de maintenance engineer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een productiebedrijf in regio Olen zijn wij momenteel op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER. Je krijgt onmiddellijk een vast contract onder bediende statuut.   Dit bedrijf staat gekend om zijn familiale, collegiale werksfeer. Ze zetten hun werknemers voorop en bieden heel wat doorgroeimogelijkheden!   Select HR streeft naar kwaliteit en maatwerk, voor bedrijf én kandidaat. Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte match! Neem zeker eens een kijkje op onze website www.select-jobs.be!

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio AVELGEM (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van Delrue Herman BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Delrue Herman BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delrue Herman BVBA. Laat een reactie achter voor Delrue Herman BVBA. Delrue Herman BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delrue Herman BVBA. Leave a respond for Delrue Herman BVBA. Delrue Herman BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delrue Herman BVBA op de google maps. Adres en contacten Delrue Herman BVBA
Location of Delrue Herman BVBA on the google maps. Address and contacts of Delrue Herman BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Delrue Herman BVBA Delrue Herman BVBA: Himmer J-F | ALL PROFESSIONAL SERVICES NV | De Winne Guy NV | NACEBO | Wim Verlinden

Other related companies as Delrue Herman BVBA: Himmer J-F | ALL PROFESSIONAL SERVICES NV | De Winne Guy NV | NACEBO | Wim Verlinden

Delrue Herman BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delrue Herman BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04237396240. Het bedrijf Delrue Herman BVBA bevindt zich op het adres: Etienne Balcaenstraat 8; 8580; Avelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 378,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 299,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Transport - General.
De hoofdactiviteit van Delrue Herman BVBA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delrue Herman BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delrue Herman BVBA, openstaande posities, locatie van Delrue Herman BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Delrue Herman BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delrue Herman BVBA, company assigned to the tax number BE04237396240. The company Delrue Herman BVBA is located at the address: Etienne Balcaenstraat 8; 8580; Avelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 378,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 299,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Removals. List of products are Transport - General.
The main activity of Delrue Herman BVBA is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Delrue Herman BVBA is not available. You also can look at reviews of Delrue Herman BVBA, open positions, location of Delrue Herman BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delrue Herman BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delrue Herman BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delrue Herman BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delrue Herman BVBA, employees, financial statistics.