DE VESTIBULE & FILS

Contactgegevens DE VESTIBULE & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE VESTIBULE & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE VESTIBULE & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Jean-Baptiste Decock 97; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 410 06 59; 0475 57 44 14 (+32-02 410 06 59; 0475 57 44 14) 02 410 06 59; 0475 57 44 14 (+32-02 410 06 59; 0475 57 44 14)

Fax (fax): 02 762 45 35 (+32-02 762 45 35) 02 762 45 35 (+32-02 762 45 35)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE VESTIBULE & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE VESTIBULE & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE VESTIBULE & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE VESTIBULE & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE VESTIBULE & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE VESTIBULE & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE VESTIBULE & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE VESTIBULE & FILS
Products information DE VESTIBULE & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE07166351318
Ondernemingsnummer: 2204650878
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 475,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Furniture - Storage

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE VESTIBULE & FILS
(Get full report from official database of BE for DE VESTIBULE & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE VESTIBULE & FILS
Addition kinds of activities for DE VESTIBULE & FILS

2257. Weft breien stoffenfabrieken | Weft knit fabric mills
209999. Voedingspreparaten, nec, nec | Food preparations, nec, nec
22119904. Badmatten, katoen | Bathmats, cotton
30110207. Truck- of busbanden, pneumatisch | Truck or bus tires, pneumatic
38210400. Laboratorium meetapparatuur | Laboratory measuring apparatus
38410205. cystoscopen | Cystoscopes

Werken bij DE VESTIBULE & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE VESTIBULE & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE VESTIBULE & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE VESTIBULE & FILS. Looking for open vacancies in other companies

 • Flexijob traiteurzaak (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de bereiding en toonbankverkoop in een traiteurzaak regio Izegem.

 • Productiearbeider wanden en daken (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons, die gespecialiseerd is in het maken van tuinhuizen en poolhouses, zijn wij op zoek naar iemand die kan worden ingeschakeld voor het produceren van wanden en daken.

 • Planner (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je iemand die geboeid is door alles wat met planning te maken heeft en ben je organisatorisch sterk ? Hou je ervan om communicatief bezig te zijn ? Onze client is opzoek naar een persoon die gedetailleerd kan werken en graag de touwtjes in handen neemt! Spreekt deze vacature jou aan, aarzel dan niet en solliciteer snel ! Je staat in voor het invullen van de planning van verschillende personneelsleden Je volgt de aanvragen van de verschillende vestigingen op Je bent de schakel tussen de vestigingen en het personneel

 • Chauffeur CE containers (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je plaatst en haalt containers met o.a. bouwpuin, hout, gemengd afval. Je staat zelf in voor het afbachen van de containers. Je rijdt hiervoor naar particulieren, bedrijven en (bouw)werven. Je start meestal rond 6u en rijdt in de regio's Limburg, Kempen, Luik, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Langdurige opdracht, optie vast contract.

 • HUISHOUDHULP REGIO MOERKERKE M/V (MOERKERKE)

  Regio: MOERKERKE

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren mogelijk met andere gezinnen. (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zingem - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

  Regio: MELDERT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent m/v broodjescorner (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

  Type: Studentenjob

  Alma studentenrestaurant is voor haarbroodjescorner op C-Mine zoek naar een jobstudent(en) m/v om iedere dag van 11u30 tot 13u30 een handje toe te steken. Deze vacature kan ingevuld worden ofwel door 1 student ofwel door meerdere studenten. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar aarzel dan zeker niet en solliciteer !

 • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

  Type: Vaste Job

  Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

 • Monteur om bliksembeveiliging te plaatsen (MOERKERKE)

  Regio: MOERKERKE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf zijn wij op zoek naar een monteur om bliksembeveiliging te plaatsen. Instaan voor een efficiënte, veilige, duurzame en technisch correcte montage van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties uitgevoerd volgens de gegeven instructies en rekening houdend met deveiligheidsregels . Dit teneinde een tevreden klant en een positief imago van de onderneming te realiseren. Taken: Klaarleggen van het nodige materiaal voor de desbetreffende werf Laden camionette met het nodige materiaal specifiek voor de werf Registeren van de gebruikte materialen Registeren en stand van zaken bijhouden van de werfopdracht Nemen van foto's van de uitgevoerde werken op werf Bijwonen (en/of organiseren) van toolboxmeetings met werfleiders Installeren van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties op hoogte Installeren van aarding & overspanningsbeveiliging Verrichten van de nodige grondwerken ( grond openbreken, aardingen kloppen, …) Spanningsvereffening van de klokken Plaatsen van daalgeleiders en plooien van basisprofielen Plaatsen van laagspanningsvereffening Plaatsen en besturen van hoogtewerkers Uitmeten van de aardingen zowel bij plaatsing als bij inspectie Controleren van materiaal alvorens aan de slag te gaan (LMRA uitvoeren) Controleren van installaties op eventuele fouten Aanpassen installaties op eventuele fouten/opmerkingen Aanduiden van gevarenzones Aantrekken van alle persoonlijke beschermingsmiddelen/ veiligheidsuitrusting Dagfiches invullen en bijhouden Briefen zaakvoerder(s) vóór en na de werkdag Contact onderhouden met werfleiders Het kan zijn dat je voor sommige projecten moet overnachten op locatie.

 • flexijob kelner (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: VOLTAIRE

  Type: Flexijob

  klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van DE VESTIBULE & FILS in sociale netwerken
Look for responds of DE VESTIBULE & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE VESTIBULE & FILS. Laat een reactie achter voor DE VESTIBULE & FILS. DE VESTIBULE & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE VESTIBULE & FILS. Leave a respond for DE VESTIBULE & FILS. DE VESTIBULE & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE VESTIBULE & FILS op de google maps. Adres en contacten DE VESTIBULE & FILS
Location of DE VESTIBULE & FILS on the google maps. Address and contacts of DE VESTIBULE & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come DE VESTIBULE & FILS DE VESTIBULE & FILS: VDM Soft SPRL | Meugens Fernand | Van De Keer Kaat | BRUNO LANTSOGHT | R. BELLEFLAMME

Other related companies as DE VESTIBULE & FILS: VDM Soft SPRL | Meugens Fernand | Van De Keer Kaat | BRUNO LANTSOGHT | R. BELLEFLAMME

DE VESTIBULE & FILS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE VESTIBULE & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07166351318. Het bedrijf DE VESTIBULE & FILS bevindt zich op het adres: Rue Jean-Baptiste Decock 97; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 475,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage.
De hoofdactiviteit van DE VESTIBULE & FILS is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE VESTIBULE & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE VESTIBULE & FILS, openstaande posities, locatie van DE VESTIBULE & FILS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE VESTIBULE & FILS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE VESTIBULE & FILS, company assigned to the tax number BE07166351318. The company DE VESTIBULE & FILS is located at the address: Rue Jean-Baptiste Decock 97; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 475,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage.
The main activity of DE VESTIBULE & FILS is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE VESTIBULE & FILS is not available. You also can look at reviews of DE VESTIBULE & FILS, open positions, location of DE VESTIBULE & FILS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE VESTIBULE & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE VESTIBULE & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE VESTIBULE & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE VESTIBULE & FILS, employees, financial statistics.