De Roeck nv

Contactgegevens De Roeck nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Roeck nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Roeck nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Begijnenvest 96-98; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 233 80 33 (+32-03 233 80 33) 03 233 80 33 (+32-03 233 80 33)

Fax (fax): 03 233 80 33 (+32-03 233 80 33) 03 233 80 33 (+32-03 233 80 33)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Roeck nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Roeck nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Roeck nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Roeck nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Roeck nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Roeck nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Roeck nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Roeck nv
Products information De Roeck nv

BTW identificatienummer (tax): BE09864593505
Ondernemingsnummer: 6977111816
Hoofdstad (capital): 954,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 753,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Automobile - Self-drive car rental; Trucks & vans - Hire

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Roeck nv
(Get full report from official database of BE for De Roeck nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Roeck nv
Addition kinds of activities for De Roeck nv

563299. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten, nec | Women's accessory and specialty stores, nec
20389902. Dinners, bevroren en verpakt | Dinners, frozen and packaged
35350105. Trolley conveyors | Trolley conveyors
50630214. Veiligheidsschakelaars | Safety switches
59610200. Computerapparatuur en elektronica, postorder | Computer equipment and electronics, mail order

Werken bij De Roeck nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Roeck nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Roeck nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Roeck nv. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpoperator 3 ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als hulpoperator ben je verantwoordelijk voor: - het assisteren van de drukker. - de toevoer van papier, inkt- en lakvoorraad alsook andere benodigheden. - klaarmaken van de machines, controles uitvoeren, zowel tjdens als na het productieproces. - klaarzetten, opruimen en onderhoud van de cilinders.

 • Bijwerker intensieve zorgen regio Oost-Vlaanderen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je reeds aan de slag als verpleegkundige? Heb je relevante ervaring binnen de zorgsector? Zou je graag nog een extraatje bijverdienen? Of heb je lege dagen die je graag zou willen opvullen? Voor verschillende ziekenhuizen in de regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar verpleegkundigen met een bijzondere beroepstitel om af en toe bij te werken. Je wordt ingeschakeld op afdeling intensieve zorgen/recovery/spoed om de vaste medewerkers bij te staan ter ondersteuning.

 • Verkoper bakkerij Gentse stadsrand (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar een winkelmedewerker voor een gekende bakkerij in de regio van Lochristi. Bedoeling is dat je de mensen aanspreekt, bedient en afrekent. Je zorgt voor een nette werkomgeving. Beleefdheid en klantvriendelijkheid zijn begrippen die nauw aan je hart liggen. Je hebt ervaring in een bakkerij of tenminste iets van opleiding bakkerij gevolgd. Let op! Je hebt er geen probleem mee om op zondagvoormiddag te werken.

 • Wielladerchauffeur met ervaring (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Functieomschrijving Voor een recyclagebedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een chauffeur Wiellader Tot jouw takenpakket behoren onder andere het: Laden en lossen van vrachtwagens met de wiellader Handmatig of met gebruik van de wiellader sta je in voor het sorteren van de afval Je zorgt voor een net terrein en propere werkplaats

 • OPERATOR FREESMACHINE (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toonaangevende firma in Maldegem die instaat voor de productie en de verkoop van PVC-materialen zijn wij nog op zoek naar een OPERATOR voor de freesmachine te bedienen. Je bent samen met je collega\\\'s verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van de productielijn voor het frezen van de PVC wandtegels onder leiding van de ploegchef. De firma voorziet een interne opleiding om je met de machine(s) te leren werken. Daarna ga je zelfstandig aan de slag. Gemotiveerd zijn, initiatief durven nemen, problemen in kaart brengen en dit rapporteren naar je ploegchef toe, ... behoren tot je takenpakket. Het belangrijkste aan de job is dat de continuïteit kan gewaarborgd worden, zodat de machines niet stilvallen.

 • Industrieel elektricien * (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: QUALITY

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een industrieel elektricien. U staat in voor de bekabeling en aansluiting. U werkt in ploegjes van 2 à 3 personen.

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Moerbeke-Waas (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Merksplas zijn wij op zoek naar twee studenten die zatedag of zondag willen meewerken op een kippenboerderij. Taken zijn: eitjes rapen, kippen eten geven, onderhoud.

 • JOBSTUDENTEN (ADL-Assistentie) MECHELEN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: PEGODE

  Type: Studentenjob

  ADL-Assistentie tijdens het weekend of in de vakanties je staat mee in met de medewerkers om ondersteuning te bieden bij cliënten die zelfstandig wonen in de wijk. Je werkt op vraag en instructie van de cliënt d.mv een oproepsysteem.. Je biedt assistentie bij activiteiten van het dagelijks leven (ADL) die de persoon omwille van zijn fysieke beperking niet zelfstandig kan uitvoeren. Bijvoorbeeld: maaltijdassistentie en assistentie bij huishoudelijke taken, verzorgingstaken, assistentie bij toiletmomenten en bij het aan- en uitkleden, assistentie bij transfers in de woning en in de onmiddellijke omgeving van de woning,….

 • Storemanager regio Kempen (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: LIDL

  Type: Vaste Job

  Eén nieuwe job? Wat dacht je van drie nieuwe jobs. Want als store manager bij Lidl ben je eigenlijk drie personen in één. Je bent in de eerste plaats een nauwkeurige harde werker die pas tevreden is als de hele winkel er perfect bijligt: van blinkende appels tot kraakverse croissants. Maar je bent ook een motivator en een coach die zijn hele team elke dag scherp aan de start krijgt. En je bent een ondernemer die opstaat en gaat slapen met harde verkoopcijfers in je hoofd. Zin in gekregen?

 • Digital Product Manager (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Uitgeverij Vanden Broele

  Type: Vaste Job

  Je bent, samen met je team en met onze auteurs, de drijvende kracht achter innovatieve kennisoverdracht. Je realiseert zo de verdere groei van bestaande merken en de ontwikkeling van nieuwe producten. Uitgeverij Vanden Broele Innovatieve kennispartner voor openbare besturen, bedrijven, de juridische sector en de welzijnswereld. We bouwen samen aan straffe kennisproducten die het leven van onze klanten en van burgers gemakkelijker maken. Om hen optimaal te kunnen bedienen, breken we al jaren uit het vakje van het “traditionele uitgeven”. Niet voor niets komt 75 % van onze omzet uit digitaal. Stel je voor! Je wekelijkse agenda ziet er altijd goedgevuld en gevarieerd uit: een boeiend gesprek met een interessante auteur. Een brainstormsessie over de ontwikkeling van een nieuw product. Een meeting met de redacteurs die je bijstaan bij de aanlevering van nuttige content. Een planningsvergadering met het sales- en marketingteam. Een overlegmoment met de general manager en de financial manager in functie van jouw strategische plannen om het leven van onze klanten beter te maken. En tussenin nog een interessant congres of een opleiding om je netwerk verder uit te bouwen. Of een klantenbezoek om inspiratie op te doen in functie van nieuwe productontwikkeling. Al die facetten – en nog veel meer – maken samen de job van uitgever. Of toch voor de persoon met de juiste talenten, competenties en drive!

 • Zelfstandige Kantoorhouders (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: DERBY LADBROKES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende,Blankenberge, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van De Roeck nv in sociale netwerken
Look for responds of De Roeck nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Roeck nv. Laat een reactie achter voor De Roeck nv. De Roeck nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Roeck nv. Leave a respond for De Roeck nv. De Roeck nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Roeck nv op de google maps. Adres en contacten De Roeck nv
Location of De Roeck nv on the google maps. Address and contacts of De Roeck nv

Andere gerelateerde bedrijven als come De Roeck nv De Roeck nv: Ter Heyde | BUR. GERARD & DEPOORTERE | MARC STROBBE | MARIA HENDRIX | I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE

Other related companies as De Roeck nv: Ter Heyde | BUR. GERARD & DEPOORTERE | MARC STROBBE | MARIA HENDRIX | I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE

De Roeck nv is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Roeck nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09864593505. Het bedrijf De Roeck nv bevindt zich op het adres: Begijnenvest 96-98; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 954,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 753,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Automobile - Self-drive car rental; Trucks & vans - Hire.
De hoofdactiviteit van De Roeck nv is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Roeck nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Roeck nv, openstaande posities, locatie van De Roeck nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Roeck nv is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Roeck nv, company assigned to the tax number BE09864593505. The company De Roeck nv is located at the address: Begijnenvest 96-98; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 954,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 753,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. List of products are Automobile - Self-drive car rental; Trucks & vans - Hire.
The main activity of De Roeck nv is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Roeck nv is not available. You also can look at reviews of De Roeck nv, open positions, location of De Roeck nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Roeck nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Roeck nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Roeck nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Roeck nv, employees, financial statistics.