I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE
Private companiesFurniture and Fixtures • I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE

Contactgegevens I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Birmingham 225; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 528 89 30 (+32-02 528 89 30) 02 528 89 30 (+32-02 528 89 30)

Fax (fax): +32 (60) 861-86-47 +32 (60) 861-86-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE
Products information I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE

BTW identificatienummer (tax): BE04486236572
Ondernemingsnummer: 9809936523
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 613,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Personnel training

Product categorie (product category): Professional training

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE
(Get full report from official database of BE for I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE
Addition kinds of activities for I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE

559999. Automotive dealers, nec, nec | Automotive dealers, nec, nec
10949902. Pitchblende mijnbouw | Pitchblende mining
17310100. Elektriciteitssystemen aannemers | Electric power systems contractors
20910101. Bouillon, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Bouillon, clam: packaged in cans, jars, etc.
23359902. Ensemble jurken: vrouwen, misses 'en junioren' | Ensemble dresses: women's, misses', and juniors'
31729903. Kosmetische tassen | Cosmetic bags
32210102. Melkflessen, glas | Milk bottles, glass
34210104. Messen: slagerij, jacht, zak, enz. | Knives: butchers', hunting, pocket, etc.
35410103. Afrekenmachines | Countersinking machines

Werken bij I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicemonteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een filiaal in Gent zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze servicemonteur (m/v). * Als servicemonteur legt u slang- en buisverbindingen aan volgens de wensen van onze klanten. * Taken: onderhoud van technische installaties, zowel in de bouw als in industrie, installatiewerkzaamheden en serviceverlening aan onze serviceklanten.

  • Vloerder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: TEMPO TEAM CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een vloerder om deel uit te maken van een bouwbedrijf in regio Beerse. Je zal instaan voor vloer- en tegelwerken.

  • POLYVALENT OPERATOR 2 PLOEGEN (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag in een goeddraaiende textielfirma en je zal polyvalent in de productie worden ingezet. Je start in een functie als operator en verpakker van de eindproducten. Het is de bedoeling dat je ook andere functies aangeleerd krijgt, zodat je polyvalent op elke machine kan werken. Je komt terecht in een warme omgeving in een productieruimte en je zal in 2 ploegen aan de slag gaan.

  • Chauffeur CE - sproeiwagen (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur ben je verantwoordelijk voor het sproeien van stof op de verschillende sites in de haven van Gent. Je krijgt een ruime opleiding, dus ervaring is geen vereiste. Afhankelijk van het weer worden er meer of minder uren gewerkt. Je start gemiddeld tussen 6u en 8u 's ochtends.

  • Sales Support Medewerker regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een Sales Support Medewerker zal zich vooral richten op het ondersteunen van de basis taken van het Sales Support Team : Order intake order bevestigen. Facturatie en transport. Aankoop en inboeken goederen. Rapportering. Kwaliteitscertificaten. Voorraadbeheer. Aanmaken van artikelcodes routings in het bedrijfsysteem (ERP) Ondersteuning bij planning. Ondersteuning bij het maken van offertes. Beantwoorden van mails/telefoons van klanten ivm logistiek levertermijnen prijsaanvragen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Ledeberg/Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Niel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heverlee - Leuven - Kessel-Lo (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Bijlesgever Spaans (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Spaans aan volwassenen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Stagiair(e) IoT toegepast op mobiele tanks (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: OQuila

    Type: Studentenjob

    OQuila is ontstaan uit de samenwerking tussen IT-bedrijven Orbid en Spikes en specialiseert zich in Internet of Things (IoT). IoT biedt heel wat opportuniteiten voor organisaties die een groot aantal tanks, silo’s of andere opslagsystemen moeten beheren. Wanneer men op afstand kan zien wat de status (vulgraad, temperatuur, werkend, gps-locatie…) van een bepaalde tank is, kan men heel wat logistieke kosten besparen. Ook kunnen leveranciers van bulkgoederen (bedoeld voor die tanks of silo’s) hun aanbod naar klanten beter afstemmen. De stageopdracht omvat het vertalen van functionele en technische behoeften naar een multi-tenant oplossing in een Microsoft Azure omgeving. Naast het ontwerp van de oplossing zal ook een ‘Minimal Viable Product’ (MVP) uitgewerkt worden. Deze MVP zal ook getest worden in een ‘real life’omgeving. Bij aanvang van je stageopdracht zal je begeleider de scope en de resources grondig bespreken. Deze project baseline zal gebruikt worden als basis tijdens de stagetermijn.

  • Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker (voeding) - 2 ploegen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Storingstechnieker / Elektromechanieker :  sta je in voor curatief onderhoud aan de productiemachines los je elektrische, mechanische en PLC-technische storingen op begeleid je externe techniekers bij interventies coördineer je regelmatig verbeterprojecten geef je input over mogelijke verbeteringen aan het machinepark Bedrijfsprofiel : Voedingsbedrijf te Herentals met een 70-tal vaste werknemers

  • Junior werfleider spoorbekabeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als werfleider spoorbekabeling zal je een ploeg van 6 à 7 collega's begeleiden op de werf. Deze werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je rol zal voornamelijk coördinerend zijn, maar als de nood hoog is, steek je met veel plezier de handen mee uit de mouwen. Het is daarnaast belangrijk dat je flexibel bent naar werkuren. Je zal voornamelijk in dagdienst werken, sporadisch kan hier nachtwerk of weekendwerk bij komen kijken.

Zoek naar antwoorden van I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE in sociale netwerken
Look for responds of I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE. Laat een reactie achter voor I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE. I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE. Leave a respond for I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE. I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE op de google maps. Adres en contacten I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE
Location of I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE on the google maps. Address and contacts of I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE: Fédération Sportive de l'Enseignement de la Communauté Fran?aise | Moens A | B. DUBUISSON | SCHOENEN SPAZIO | EL ANABI LAHBIB

Other related companies as I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE: Fédération Sportive de l'Enseignement de la Communauté Fran?aise | Moens A | B. DUBUISSON | SCHOENEN SPAZIO | EL ANABI LAHBIB

I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04486236572. Het bedrijf I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE bevindt zich op het adres: Rue de Birmingham 225; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 613,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Professional training. Lijst met producten zijn Personnel training.
De hoofdactiviteit van I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE, openstaande posities, locatie van I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE op de kaart.

I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE, company assigned to the tax number BE04486236572. The company I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE is located at the address: Rue de Birmingham 225; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 613,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Professional training. List of products are Personnel training.
The main activity of I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE is not available. You also can look at reviews of I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE, open positions, location of I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE, employees, financial statistics.