De Meu Debrye SPRL

Contactgegevens De Meu Debrye SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Meu Debrye SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Meu Debrye SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Pêcheries 42; 1160; Bruxelles (Auderghem), België

Telefoon (phone): 02 673 52 65 (+32-02 673 52 65) 02 673 52 65 (+32-02 673 52 65)

Fax (fax): 02 672 75 39 (+32-02 672 75 39) 02 672 75 39 (+32-02 672 75 39)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Meu Debrye SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Meu Debrye SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Meu Debrye SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Meu Debrye SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Meu Debrye SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Meu Debrye SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Meu Debrye SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Meu Debrye SPRL
Products information De Meu Debrye SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08541839599
Ondernemingsnummer: 9503967285
Hoofdstad (capital): 985,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 854,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Pianos; Transport - General

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Meu Debrye SPRL
(Get full report from official database of BE for De Meu Debrye SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Meu Debrye SPRL
Addition kinds of activities for De Meu Debrye SPRL

232903. Mannen en jongens atletische uniformen | Men's and boys' athletic uniforms
254100. Houten scheidingswanden en armaturen | Wood partitions and fixtures
281901. Elements | Elements
50910401. Ammunitie, sportief | Ammunition, sporting
55990104. Vliegtuigen instrumenten, apparatuur of onderdelen | Aircraft instruments, equipment or parts

Werken bij De Meu Debrye SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Meu Debrye SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Meu Debrye SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Meu Debrye SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • magazijnmedewerkers (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: DERO CONSTRUCT

  Type: Vervanging brugpensioen

  voert werkzaamheden uit voor het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen, voornamelijk ruwbouwmaterialen en bouwmaterieel voorziet tevens in het onderhoud van de gebouwen, terreinen en materieel goede kennis van ruwbouwmaterialen biedt meerwaarde attest vorkheftruckchauffeur is niet noodzakelijk maar biedt wel meerwaarde

 • Merchandiser (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze bedrijven zoeken we een merchandiser die voltijds van 29 oktober tot 17 november beschikbaar is. Taken: Rijden naar verschillende verkooppunten in de regio Brussel-Noord - Antwerpen. Relatief zwaar materiaal wegzetten Pallets behandelen met een pallettruck Ordenen van artikelen P.O.S materiaal Aanvullen P.O.S.

 • Verpakker dagwerk (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een verpakker voor dagwerk. Als verpakker sta je in voor het verpakken van afgewerkte producten en de eindcontrole op de kwaliteit. Je maakt hiervoor gebruik van een eenvoudige verpakkingsmachine. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de labeling en een correcte adminstratieve registratie van de verpakte goederen. Je ziet daarbij toe op de volledigheid van de goederen.

 • Mobiele kraanmachinist (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een mobiele kraanman. Dit voor op een werf in Gent. Onze klant is gespecialiseerd in residentieel en utiliteitsbouw.

 • Schrijnwerker plaatser (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Zoersel zijn we op zoek naar een SCHRIJNWERKER PLAATSER (m/v) voor zowel in het atelier als op de werf te werken. Je werkt een met zaag-, schaaf- en freesmachine, en installeert het gemaakte op de werf. Je plaatst deuren, ramen, kasten op maat,...

 • Monteur in daguren - regio Duffel (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Duffel, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Je hebt bij voorkeur een elektrische achtergrond en je kan ook een elektrisch plan lezen. Jouw takenpakket als monteur: - fijn en nauwkeurig elektrisch monteerwerk. - een vorm van bordenbouw maar deze is zeker niet te vergelijken met de industriële bordenbouw. - Herbekabeling van bijvoorbeeld een hangbrug. - Je werkt steeds op maat van de klant wat jouw werk zeer gevarieerd maakt.  

 • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Jobstudent weekendwerk (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • Student kassa (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Studentenjob

  Voor een grootwarenhuis in Genk centrum zijn we op zoek naar studenten die beschikbaar zijn door het hele jaar. Heb je een paar dagen vrij per week en wil je graag een centje bijverdienen? Ook doorheen de vakanties en weekends beschikbaar? Solliciteer dan nu !

 • R&D Ontwerper Solid Works (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: 100% LIGHT

  Type: Vaste Job

  Als R&D ontwerper werk je in een vast team van productontwikkelaars/ontwerpers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling (software: 3D Solid Works Professional) en kwaliteitsborging bij de creatie van de nieuwe (prototype) verlichtingstoestellen Hiervoor werk je nauw samen met Productie, Sales en Marketing. Naast de technische en administratieve ondersteuning van het Sales team bestaat uw taak er ook in maatwerkprojecten (volledig) uit te werken. Doelstelling is het afgewerkte product de unieke eigenschappen te geven om deel uit te maken van de architecturale wereldtop. Je doorloopt de diverse stadia, gaande van conceptueel denken, schetsen, aanmaak prototypes tot en met het afleveren van een industrial released product. Hierbij horen de technische uitwerking met de nodige specificaties voor interne en externe, kwaliteitsgeborgde fabricatie. Evenals het opstellen of begeleiden van de nodige Technische fiches en Bijsluiters (software: Indesign/Illustrator) Hiervoor werk je naast het R&D-team, samen met productiemensen alsook met onze externe leveranciers

 • Head of networkmarketing & sales Flanders (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  Château de Brie heeft een uniek productengamma van wijnen tot de meest prestigieuze Grand Cru Champagnes. Ons familiaal bedrijf bestaat reeds verschillende generaties en is actief in zowat geheel Europa en de VS. Tot onze klanten behoren de beste ***-restaurants, bedrijven allerlei, golfevenementen, sportwagenmerken, wijnliefhebbers,… Meer informatie over ons domein vindt u op www.debrie.biz Wij ontvangen uw CV en motivatiebrief graag op [email protected]

 • Zelfstandig Zaakvoerder-Opticien bij Pearle Dilbeek (Provincie Vlaams-Brabant)

  Regio: Provincie Vlaams-Brabant

  Bedrijf: Pearle Opticiens

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij er klaar voor om het zelf te doen? Pearle Opticiens is op zoek naar ambitieuze opticien-zaakvoerders die toe zijn aan een nieuwe stap in hun carrière! Weet jij op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen? Ben je een sterke persoonlijkheid en weet je jouw passie over te brengen op je medewerkers? Kijk of je voldoet aan de selectiecriteria en reageer! Iets voor jou? Als zelfstandig zaakvoerder ben je : Gediplomeerd opticien/optometrist Ondernemend Besluitvaardig Gedreven Commercieel sterk Wat heeft Pearle jou te bieden? Pearle Opticiens is een sterk merk in de Belgische Optiek Branche. Daarnaast hebben wij al een jarenlange ervaring met winkels in zelfstandig beheer en wordt er een goed verdienmodel gehanteerd. Enthousiast? Laat je gegevens achter en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Zoek naar antwoorden van De Meu Debrye SPRL in sociale netwerken
Look for responds of De Meu Debrye SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Meu Debrye SPRL. Laat een reactie achter voor De Meu Debrye SPRL. De Meu Debrye SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Meu Debrye SPRL. Leave a respond for De Meu Debrye SPRL. De Meu Debrye SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Meu Debrye SPRL op de google maps. Adres en contacten De Meu Debrye SPRL
Location of De Meu Debrye SPRL on the google maps. Address and contacts of De Meu Debrye SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come De Meu Debrye SPRL De Meu Debrye SPRL: VAN DEN EECKHAUT MARK (TEGELBEDRIJF9 | Rode Kruis Uitleendienst | CARROSSERIE AUTO-FER | LODE GORIS | Van de Voorde A

Other related companies as De Meu Debrye SPRL: VAN DEN EECKHAUT MARK (TEGELBEDRIJF9 | Rode Kruis Uitleendienst | CARROSSERIE AUTO-FER | LODE GORIS | Van de Voorde A

De Meu Debrye SPRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Meu Debrye SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08541839599. Het bedrijf De Meu Debrye SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Pêcheries 42; 1160; Bruxelles (Auderghem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 985,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 854,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Pianos; Transport - General.
De hoofdactiviteit van De Meu Debrye SPRL is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Meu Debrye SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Meu Debrye SPRL, openstaande posities, locatie van De Meu Debrye SPRL op de kaart.

De Meu Debrye SPRL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Meu Debrye SPRL, company assigned to the tax number BE08541839599. The company De Meu Debrye SPRL is located at the address: Rue des Pêcheries 42; 1160; Bruxelles (Auderghem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 985,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 854,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. List of products are Pianos; Transport - General.
The main activity of De Meu Debrye SPRL is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Meu Debrye SPRL is not available. You also can look at reviews of De Meu Debrye SPRL, open positions, location of De Meu Debrye SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Meu Debrye SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Meu Debrye SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Meu Debrye SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Meu Debrye SPRL, employees, financial statistics.