LODE GORIS

Contactgegevens LODE GORIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LODE GORIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LODE GORIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALFONS JEURISSENSTRAAT 7; 3590; DIEPENBEEK, België

Telefoon (phone): 11323852 (+32-11323852) 11323852 (+32-11323852)

Fax (fax): +32 (69) 837-15-67 +32 (69) 837-15-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LODE GORIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LODE GORIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LODE GORIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LODE GORIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LODE GORIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LODE GORIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LODE GORIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LODE GORIS
Products information LODE GORIS

BTW identificatienummer (tax): BE09796752929
Ondernemingsnummer: 4836151123
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 594,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Services: Architectes d'Intérieur.

Product categorie (product category): Décorateurs d'intérieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LODE GORIS
(Get full report from official database of BE for LODE GORIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LODE GORIS
Addition kinds of activities for LODE GORIS

5421. Vlees- en vismarkten | Meat and fish markets
091999. Diverse mariene producten, nec | Miscellaneous marine products, nec
823102. College en militaire postbibliotheken | College and military post libraries
07839902. Verwijderingsdiensten, struik en boom | Removal services, bush and tree
24991103. Meubelinlays (fineer) | Furniture inlays (veneers)
35699911. Jack schroeven | Jack screws
47319901. Douane-afhandeling van vracht | Customs clearance of freight
73891304. Auteursrechten bescherming service | Copyright protection service
76239901. Airconditioning reparatie | Air conditioning repair
80599901. Convalescent huis | Convalescent home

Werken bij LODE GORIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LODE GORIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LODE GORIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LODE GORIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanical Operator Janssen Pharmaceutica (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Mechanical Operator ben je verantwoordelijk voor het mechanisch omstellen, instellen en afregelen van primaire en secundaire verpakkingslijnen. Je bent ook inzetbaar voor het kwalitatief, tijdig en efficiënt uitvoeren van instructies aangaande primaire en secundaire verpakkingsactiviteiten van klinische studiemedicatie. Het mechanisch omstellen van primaire en secundaire verpakkingslijnen gebeurt volgens SOP en GMP richtlijnen. -Instellen en afregelen van primaire en secundaire verpakkingslijnen -Reinigen van de machines en onderdelen -Documenteren van activiteiten en controles -Primair verpakken van klinische studiemedicatie

  • Carrossier in Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage gelegen in Borgloon zijn we op zoek naar een carrossier. Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je takenpakket bestaan onder andere uit: - Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren - Monteren en demonteren van onderdelen - Uitdeukwerken - Herstelling van het koetswerk van voertuigen

  • Onderhoudstechnieker werfapparatuur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Onderhoudstechnieker zal je verantwoordelijk zijn voor het nakijken en herstellen van alle werfapparatuur. Dit zijn o.a. Boormachines, breekhamers, slijpmolens, injectiepompen. Je kijkt deze na en maakt deze klaar voor de volgende werf. - Je besteld de defecte onderdelen (indien niet op voorraad) - Indien deze onder garantie vallen, contacteer je de leveranciers - Interventies verzorg je indien er pannes zijn op de werven

  • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ieper - Vlamertinge - Elverdinge - Dikkebus - Zillebeke (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulpen / poetshulpen (Sthep Care) bij ouderen en zieken - Regio Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Dat wil jij toch ook? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Water & Energy expert (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je volgt de energieprestaties over de sites heen op. Je begeleidt de verantwoordelijken op de plant op vlak van energie, water, utilities. Je onderzoekt welke verbeteringen op vlak van energie, water, hergebruik, besparingen… mogelijk zijn en bundelt deze resultaten tot een plan van aanpak. Je volgt evoluties en nieuwe technieken op vlak van energie en water op. Je woont werkgroepen bij van de brancheverenigingen. Je staat in voor de coördinatie en rapportering van testen van nieuwe technologieën. Je zorgt dat er een actieve uitwisseling is van best practices over de plants heen. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van een ‘milieu opvolgsysteem’ of ‘milieuzorgsysteem’. Je houdt voeling met de operaties, waarbij je instaat voor de benchmarking van de verschillende plants. Je voert hier de nodige analyses op uit, legt voorstellen tot acties/ verbeteringen voor en voert deze ook uit indien van toepassing.

  • .Net Developer (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ben jij een gedreven developer met een passie voor het vak? Is C# als een tweede taal van je en ben je een fan van .NET en de Microsoft stack? SOLID, DevOps en automation zijn niet louter buzzwords voor je? Ben je een fan van feedback en open communicatie? Ben je Agile, en wil je deel uitmaken van een dynamisch team waar je samen met je collega’s het IT landschap van ONS uitbouwt? Ben je op zoek naar een job langs waar je impact kan uitoefenen op de zorgsector in Vlaanderen? Dan ben jij misschien op zoek naar ONS. Ter versterking van onze dienst Informatica zijn wij op zoek naar een M/V: .NET Developer Wat houdt de job in? Samen met je team sta je in voor de in-house ontwikkelde applicaties binnen ONS. Je onderhoudt de ontwikkelstraat en automatiseert waar mogelijk in een omgeving waar kwaliteit primeert. Je schrijft niet enkel code, maar werkt proactief mee om de beste oplossing uit te werken.

  • Coördinator preventief onderhoud (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: GasthuisZusters Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud In samenwerking met een 30-tal collega’s worden elektro-mechanische werkzaamheden uitgevoerd aan toegangscontrole systemen, HVAC, industriële reinigings- en sterilisatiemachines, perslucht, gassen, waterbehandelingssystemen, transportsystemen, laagspanningsinstallaties, WKK’s, generatoren, alsook schilderwerken, loodgieterij, schrijnwerkerij, tuinonderhoud,… ·Je staat in voor de verdere optimalisatie van het jaarplan preventief onderhoud in functie van inhoud, frequentie, benodigde uren en materialen; ·je zet onderhoudsconcepten op en evalueert deze in samenwerking met constructeurs en engineering; ·je zorgt voor kennisoverdacht.

  • Enthousiaste & Sportieve Verdelers van Voedingssuplementen (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Busbegeleid(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GO! MPI POTTELBERG KORTRIJK

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

  • Trainee Recruiter (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Leercontract

    For our offices situated in Brussels, Zaventem, Groot-Bijgaarden, Ghent and Antwerp we are looking for a Trainee Recruiter to support the team and its business. Our growing companies are constantly on the lookout for the newest talents, so this internship can be a great stepping stone for your future career! You will report directly to the Manager and be integrated in a team of consultants. However, this opportunity needs to be linked to a current education/school to benefit the reward of credits at the end of the traineeship. As a Trainee Recruiter you will join a dynamic team and will be formed and trained in an interesting and exciting fashion. Main tasks of a Trainee Recruiter: Interview candidates and take care of a thorough administration of the files Search for new candidates on the various job sites and screen CVs that come in response to our vacancies online Contact registered candidates by telephone for a follow-up of their professional situation Guide and coach your candidates during their search and you advise your colleagues on the matching of candidates with vacancies Take references for candidates from former employers Possibility to join your consultants in customer visits to observe

Zoek naar antwoorden van LODE GORIS in sociale netwerken
Look for responds of LODE GORIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LODE GORIS. Laat een reactie achter voor LODE GORIS. LODE GORIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LODE GORIS. Leave a respond for LODE GORIS. LODE GORIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LODE GORIS op de google maps. Adres en contacten LODE GORIS
Location of LODE GORIS on the google maps. Address and contacts of LODE GORIS

Andere gerelateerde bedrijven als come LODE GORIS LODE GORIS: FLBUVENS NV | Coulon Bernard | STUDIO RIGOLE KORTRIJK | RUSSELL REYNOLDS ASS. | W.T.C.

Other related companies as LODE GORIS: FLBUVENS NV | Coulon Bernard | STUDIO RIGOLE KORTRIJK | RUSSELL REYNOLDS ASS. | W.T.C.

LODE GORIS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LODE GORIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09796752929. Het bedrijf LODE GORIS bevindt zich op het adres: ALFONS JEURISSENSTRAAT 7; 3590; DIEPENBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 594,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Décorateurs d'intérieur. Lijst met producten zijn Services: Architectes d'Intérieur..
De hoofdactiviteit van LODE GORIS is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LODE GORIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LODE GORIS, openstaande posities, locatie van LODE GORIS op de kaart.

LODE GORIS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is LODE GORIS, company assigned to the tax number BE09796752929. The company LODE GORIS is located at the address: ALFONS JEURISSENSTRAAT 7; 3590; DIEPENBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 594,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Décorateurs d'intérieur. List of products are Services: Architectes d'Intérieur..
The main activity of LODE GORIS is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LODE GORIS is not available. You also can look at reviews of LODE GORIS, open positions, location of LODE GORIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LODE GORIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LODE GORIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LODE GORIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LODE GORIS, employees, financial statistics.