DE MAN P

Contactgegevens DE MAN P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE MAN P: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE MAN P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Stefaansstraat 17; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), België

Telefoon (phone): 02 725 12 12 (+32-02 725 12 12) 02 725 12 12 (+32-02 725 12 12)

Fax (fax): 02 720 69 69 (+32-02 720 69 69) 02 720 69 69 (+32-02 720 69 69)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE MAN P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE MAN P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE MAN P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE MAN P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE MAN P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE MAN P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE MAN P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE MAN P
Products information DE MAN P

BTW identificatienummer (tax): BE02437835693
Ondernemingsnummer: 6124572753
Hoofdstad (capital): 650,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 130,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Cranes - Rental; Furniture - Storage; Transport - Machines & indivisible parts; Archives - Destruction & conservation

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE MAN P
(Get full report from official database of BE for DE MAN P)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE MAN P
Addition kinds of activities for DE MAN P

4899. Communicatiediensten, nv | Communication services, nec
356401. Zuiverings- en stofinzamelapparatuur | Purification and dust collection equipment
26750203. Indexkaarten, doodgesneden: gemaakt van aangekochte materialen | Index cards, die-cut: made from purchased materials
50490108. Instrumenten van de landmeter | Surveyor's instruments
51310216. ritsen | Zippers
51990210. Feestartikelen, ballonnen, hoeden, enz. | Party favors, balloons, hats, etc.
82999912. Prenatale instructie | Prenatal instruction
82999915. Studentenuitwisselingsprogramma | Student exchange program
83220000. Individuele en familiale diensten | Individual and family services

Werken bij DE MAN P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE MAN P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE MAN P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE MAN P. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator Heftruck Impermo 2-ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP XL Essers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij  onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

 • Operator (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ASAP HERENTALS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. * Je voert operationele handelingen uit op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. * Je staat in voor een correcte en tijdige administratie van het productieproces. * Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. * Je verricht basis onderhoudswerkzaamheden en kunt technische en technologische storingen onderkennen. * Je levert een bijdrage tot het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. * Bij dit alles behoort het operationeel aansturen en controleren van medewerkers.

 • Schilder (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant in Lummen is op zoek naar een schilder.

 • Auto mecanicien (LOTENHULLE)

  Regio: LOTENHULLE

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij afgestudeerd in de richting autotechnieken of heb je ervaring als mecanicien van auto's? We zoeken een mecanicien voor een garage in de regio van Nevele / Aalter Taken als mecanicien sta je in voor de onderhoudswerken en kleine en grote herstellingen. * als mecanicien voer je de werken professioneel, efficiënt en op een kwalitatieve manier uit

 • Huishoudhulp/poetshulp, Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ranst (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Flexibele schrijnwerkers (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: BLUE GROUP TEAM

  Type: Vaste Job

  Blue Group Team is een solide bedrijf die gemotiveerde medewerkers matcht aan afwisselende opdrachten. De tuinsector is onze corebusiness daarnaast zijn we ook actief in de technische sector. Blue Group Team blijft evolueren, waardoor wij jou nodig hebben om onze groei mogelijk te maken. Binnenkomende opdrachten worden gelinkt aan de vaardigheden van de schrijnwerker dit kan zowel voor korte als lange opdrachten zijn. De vaardigheden zijn zeer uitgebreid dit kan van een kleine reparatie gaan tot het volledig aanleggen van nieuwe Poolhouses. Ook moeten onze schrijnwerkers interesse hebben in de groen sector doordat we ook daar soms extra hulp kunnen gebruiken.

 • huishoudhulp (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: PWA-DICO HERK-DE-STAD

  Type: Vaste Job

  Poetsen bij mensen thuis onder het dienstenchequessysteem.

 • Zorgkundige op zelfstandige basis thuiszorg (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zorgkundige gezocht op zelfstandige basis voor thuisverpleging.

 • Meetings and Events Consultant (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Zelfstandige Vertegenwoordiger (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  MySeniors.be by Home Sweet Homes "Gids voor huisvesting en thuisdiensten voor Senioren" Forumlaan, 15/60 1020 Laken (Brussel) [email protected]*******Taken: Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media - Brussel en Waals Brabant 1) Verkoop van advertentieruimte in de GRATIS gidsen voor senioren 2) Verkoop van stands op onze lokale seniorenbeurzen 3) Beheersmodule voor Senioren huisvestingsmogelijkheden 4) Module voor het beheer van de beschikbaarheid voor senioren in huisvestingsmogelijkheden voor voorschrijvers 5) Mini website voor Senioren huisvestingsmogelijkheden Webplatform en papieren gids om senioren te helpen bij het zoeken van huisvestingsmogelijkheden en thuisdiensten voor Senioren

 • Flexijob afwas en schoonmaak (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Flexijob

  Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde medewerkers om bij te springen in de winkel. Je staat onder andere in voor het schoonmaken en onderhouden van de winkelruimte, het doen van de afwas.

Zoek naar antwoorden van DE MAN P in sociale netwerken
Look for responds of DE MAN P in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE MAN P. Laat een reactie achter voor DE MAN P. DE MAN P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE MAN P. Leave a respond for DE MAN P. DE MAN P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE MAN P op de google maps. Adres en contacten DE MAN P
Location of DE MAN P on the google maps. Address and contacts of DE MAN P

Andere gerelateerde bedrijven als come DE MAN P DE MAN P: ORNELLA TRAVEL | VRIJE LAGERE SCHOOL | Van Caekenberghe-De Rycke | CR?MERIE DE LA GARE | De Raeve E

Other related companies as DE MAN P: ORNELLA TRAVEL | VRIJE LAGERE SCHOOL | Van Caekenberghe-De Rycke | CR?MERIE DE LA GARE | De Raeve E

DE MAN P is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE MAN P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02437835693. Het bedrijf DE MAN P bevindt zich op het adres: Sint-Stefaansstraat 17; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 650,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 130,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Cranes - Rental; Furniture - Storage; Transport - Machines & indivisible parts; Archives - Destruction & conservation.
De hoofdactiviteit van DE MAN P is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE MAN P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE MAN P, openstaande posities, locatie van DE MAN P op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE MAN P is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE MAN P, company assigned to the tax number BE02437835693. The company DE MAN P is located at the address: Sint-Stefaansstraat 17; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 650,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 130,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. List of products are Cranes - Rental; Furniture - Storage; Transport - Machines & indivisible parts; Archives - Destruction & conservation.
The main activity of DE MAN P is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE MAN P is not available. You also can look at reviews of DE MAN P, open positions, location of DE MAN P on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE MAN P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE MAN P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE MAN P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE MAN P, employees, financial statistics.