D.M.Co

Contactgegevens D.M.Co: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.M.Co: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.M.Co

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Léopold III 13; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): +32 (64) 827-91-88 +32 (64) 827-91-88

Fax (fax): +32 (53) 326-36-51 +32 (53) 326-36-51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.M.Co: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.M.Co"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.M.Co"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.M.Co, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.M.Co. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.M.Co, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.M.Co. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.M.Co
Products information D.M.Co

BTW identificatienummer (tax): BE09616851806
Ondernemingsnummer: 8814575195
Hoofdstad (capital): 905,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 416,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in D.M.Co zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.M.Co
(Get full report from official database of BE for D.M.Co)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.M.Co
Addition kinds of activities for D.M.Co

322905. Glasbuizen en buizen | Glass tubes and tubing
35190205. Radiatoren, stationaire motor | Radiators, stationary engine
38290407. Treksterkte testen apparatuur | Tensile strength testing equipment
65170000. Spoorwegverhuurders | Railroad property lessors
79991103. Basketbal instructie school | Basketball instruction school

Werken bij D.M.Co: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.M.Co: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.M.Co. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.M.Co. Looking for open vacancies in other companies

 • Contact Center Agent (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een voltijdse medewerker (m/v) voor het contact center. Je verzorgt nauwgezet de telefonische contacten tussen de klanten en winkels. Je behandelt elk dossier met de nodige aandacht en zorgt er voor dat elke melding op een correcte manier wordt opgelost en/of opgevolgd. Je werkt hiervoor nauw samen met de andere diensten van het bedrijf en je neemt, indien nodig, contact met de service-afdelingen van onze leveranciers.

 • Dakwerker (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Lubbeek zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker. Je staat in voor het herstellen en plaatsen van hellende en platte daken. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van isolatie en gevelbekleding. Je vertrekt dagelijks vanuit het bedrijf naar de verschillende werven.  

 • 1 Huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt) (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: SDB

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt)? Dit voor ongeveer 19u. Heb je vervoer of kan je je verplaatsen met de bus? Ervaring is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011/61 28 90 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp in Mechelen (MUIZEN)

  Regio: MUIZEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Hoegaarden (met dienstencheques) (HOEGAARDEN)

  Regio: HOEGAARDEN

  Bedrijf: PUUUR TIENEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp regio Groot-Kortemark (ZARREN)

  Regio: ZARREN

  Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

  Type: Dienstenchequebaan

  Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

 • Studenten voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

  Type: Studentenjob

  Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

 • Verpleegkundige woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus (Merksem) (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: WZC SINT-BARTHOLOMEUS

  Type: Vaste Job

  Woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus maakt deel uit van ons vernieuwend concept “Zorgzame buurt Oud-Merksem”. Onze verpleegkundigen werken niet uitsluitend binnen het woonzorgcentrum, maar worden tevens ingezet in de serviceflats wanneer bewoners hulp nodig hebben of zelfs in de thuisverpleging. Als verpleegkundige kom je zo in aanraking met verschillende bewoners en verbreed je zo jouw horizon Wat doe je graag en kan je goed? Samen met een enthousiast team zorg jij in het volledig vernieuwde woonzorgcentrum voor het thuisgevoel van onze senioren. Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

 • Stabiliteitsingenieur (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Als stabiliteitsingenieur maak je stabiliteteitsberekeningen van structuren en de bijhorende lastenboeken en ramingen. Je maakt stabiliteitsplannen en meetstaten op. Je controleert plannen. Je brieft helder de berekeningen aan de CAD-ontwerper. Daarnaast meldt je pro-actief knelpunten en problemen aan de projectleider.

 • Healthcoach (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: HEALTH & BEAUTY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een grote interesse in welzijn (voeding, gezondheid en actieve levensstijl) Je werkt graag met mensen Je bent leergierig Je bent ondenemend Je wil graag je eigen agenda bepalen en/of werken van thuis uit

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALMTHOUT (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van D.M.Co in sociale netwerken
Look for responds of D.M.Co in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.M.Co. Laat een reactie achter voor D.M.Co. D.M.Co bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.M.Co. Leave a respond for D.M.Co. D.M.Co on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.M.Co op de google maps. Adres en contacten D.M.Co
Location of D.M.Co on the google maps. Address and contacts of D.M.Co

Andere gerelateerde bedrijven als come D.M.Co D.M.Co: Pic-Nic | FERDINAND DIEPVENS | JOSEPH GEUSENS | MICHIELS TV | Dwaallichtje (Het)

Other related companies as D.M.Co: Pic-Nic | FERDINAND DIEPVENS | JOSEPH GEUSENS | MICHIELS TV | Dwaallichtje (Het)

D.M.Co is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D.M.Co, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09616851806. Het bedrijf D.M.Co bevindt zich op het adres: Boulevard Léopold III 13; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 905,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 416,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in D.M.Co zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D.M.Co is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.M.Co is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.M.Co, openstaande posities, locatie van D.M.Co op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D.M.Co is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is D.M.Co, company assigned to the tax number BE09616851806. The company D.M.Co is located at the address: Boulevard Léopold III 13; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 905,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 416,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Removals. Products created in D.M.Co were not found.
The main activity of D.M.Co is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of D.M.Co is not available. You also can look at reviews of D.M.Co, open positions, location of D.M.Co on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.M.Co, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.M.Co, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.M.Co, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.M.Co, employees, financial statistics.