D.M. Transports SA

Contactgegevens D.M. Transports SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.M. Transports SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.M. Transports SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Grande Haie 23-27; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 735 99 35 (+32-02 735 99 35) 02 735 99 35 (+32-02 735 99 35)

Fax (fax): 02 735 91 28 (+32-02 735 91 28) 02 735 91 28 (+32-02 735 91 28)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.M. Transports SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.M. Transports SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.M. Transports SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.M. Transports SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.M. Transports SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.M. Transports SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.M. Transports SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.M. Transports SA
Products information D.M. Transports SA

BTW identificatienummer (tax): BE06079254150
Ondernemingsnummer: 3642211914
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 370,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Transport - General

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.M. Transports SA
(Get full report from official database of BE for D.M. Transports SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.M. Transports SA
Addition kinds of activities for D.M. Transports SA

633100. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance
20239901. Ingeblikte room | Canned cream
24919901. Vloeren, behandeld houtblok | Flooring, treated wood block
38240305. taximeters | Taximeters
50880104. Navigatieapparatuur en benodigdheden | Navigation equipment and supplies
51360400. Mannen en jongens meubilair | Men's and boys' furnishings
52119904. Counter tops | Counter tops
54619901. bagels | Bagels
76990103. Opstellen van instrument reparatie | Drafting instrument repair

Werken bij D.M. Transports SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.M. Transports SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.M. Transports SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.M. Transports SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator met ervaring wiellader | 3 Ploegen | Regio: Bree (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Bree zijn we op zoek naar een operator met ervaring als wielladerchauffeur. Je zal instaan voor het oplossen van storingen aan de machine en het proper houden van de machine met behulp van een wiellader.

 • Deeltijdse magazijnier te Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je een vroege vogel die opzoek is naar een bijverdienste? Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan ben je de juiste persoon die we zoeken. Je zal steeds in een deeltijdse shift werken van 4u tot 7u. Volgende taken zal je moeten uitvoeren: Handmatig lossen en laden van vrachtenwagen Sorteren van paketten Scannen van paketten Interesse? Laat ons dan snel iets weten: 015/44 82 68 of [email protected]

 • Hersteller industriële voertuigen as Gent-Aalst (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn voor de verdere uitbouw van onze afdeling op zoek naar een HERSTELLER INDUSTRIËLE VOERTUIGEN : - Je monteert en demonteert onderdelen en voert belangrijke herstellingen uit aan industriële voertuigen dit vooral reparaties aan chassis en  carrosserieopbouwen. - Je stelt defecten en de oorzaak ervan vast. - Je bepaalt welke onderdelen vervangen moeten worden. - Je maakt de wagen opnieuw rijklaar.

 • Tiglasser werven kabels & leidingen binnen/buitenland M/V (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je wordt als TIG-lasser ingezet binnen onze afdeling kabels en leidingen voor het lassen van buiselementen zowel in het binnenland als buitenland.

 • Tankneutralisator / chauffeur C | Regio Lincent | Frans (LINCENT)

  Regio: LINCENT

  Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als tankneutralisator: Sta je samen met je collega in voor het buiten gebruikstellen van mazouttanks bij particulieren en bedrijven Sta je in nauw contact met onze klanten Stel je een mazouttank buiten dienst volgens een bepaald stappenplan

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren/Eksaarde/Moerbeke (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp Wilsele (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Hasselt centrum (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: HUNKEMOLLER

  Type: Studentenjob

  Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

 • Administratief Commercieel medewerker in de Gentse Zeehaven (interim optie vast) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

  Type: Vaste Job

  Als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en realiseren van verkooptransacties waarbij volledige service van A tot Z en klantvriendelijkheid centraal staan. Je werkt samen met nog één andere binnendienst collega en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder. Jouw verantwoordelijkheden: Je staat in voor de orderafhandeling en de bijkomende administratie zoals opmaak en verwerking van de orders in het ERP-systeem. In deze rol is het belangrijk om zowel telefonisch als mail de orders zo goed mogelijk op te volgen en snel te schakelen naar de klanten toe; Indien nieuwe klanten zorg je voor de opmaak en doorsturen van offertes en zorg je voor de nodige opvolging zodat dit tot een verkoopactie kan gerealiseerd worden; Bijkomend vormt klantencontact de leidraad in je verkoopacties. Jij zorgt voor een volledige service van A tot Z. Dit betekent dat je naast de orderverwerking ook de behoeftes van de klanten analyseert en hen informeert over de producten alsook klachten of vragen klantvriendelijk verzorgt; Daarnaast zorg je ervoor dat de order een bestelbon wordt en je hiervoor de nodige transportmodaliteiten coördineert zodat het een lever bon kan worden. Dit betekent dat je steeds up to date moet zijn van de voorraad in het magazijn en je effectief ervoor zorgt dat de bestelling tijdig geleverd wordt bij de kant; Tot slot ben je verantwoordelijk voor de after sales en sta je in voor allerhande zaken zoals beheer garanties, reclameacties, … en kan je voor een totaaloplossing zorgen voor de klant.

 • Bijverdienste parfum (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: DILLEN GUY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

Zoek naar antwoorden van D.M. Transports SA in sociale netwerken
Look for responds of D.M. Transports SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.M. Transports SA. Laat een reactie achter voor D.M. Transports SA. D.M. Transports SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.M. Transports SA. Leave a respond for D.M. Transports SA. D.M. Transports SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.M. Transports SA op de google maps. Adres en contacten D.M. Transports SA
Location of D.M. Transports SA on the google maps. Address and contacts of D.M. Transports SA

Andere gerelateerde bedrijven als come D.M. Transports SA D.M. Transports SA: Spar Moerbeke | FRITUUR BROCHETJE | COMPT. ASSUR. & CR?DITS | MICH?LE WAKU KIMBELANI | Vande Maele L

Other related companies as D.M. Transports SA: Spar Moerbeke | FRITUUR BROCHETJE | COMPT. ASSUR. & CR?DITS | MICH?LE WAKU KIMBELANI | Vande Maele L

D.M. Transports SA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D.M. Transports SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06079254150. Het bedrijf D.M. Transports SA bevindt zich op het adres: Rue de la Grande Haie 23-27; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 370,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Transport - General.
De hoofdactiviteit van D.M. Transports SA is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.M. Transports SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.M. Transports SA, openstaande posities, locatie van D.M. Transports SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D.M. Transports SA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is D.M. Transports SA, company assigned to the tax number BE06079254150. The company D.M. Transports SA is located at the address: Rue de la Grande Haie 23-27; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 370,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. List of products are Transport - General.
The main activity of D.M. Transports SA is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of D.M. Transports SA is not available. You also can look at reviews of D.M. Transports SA, open positions, location of D.M. Transports SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.M. Transports SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.M. Transports SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.M. Transports SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.M. Transports SA, employees, financial statistics.