Coppens Verhuizingen BVBA

Contactgegevens Coppens Verhuizingen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coppens Verhuizingen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coppens Verhuizingen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Du Montstraat 32; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 325 11 51 (+32-03 325 11 51) 03 325 11 51 (+32-03 325 11 51)

Fax (fax): 03 325 35 04 (+32-03 325 35 04) 03 325 35 04 (+32-03 325 35 04)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coppens Verhuizingen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coppens Verhuizingen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coppens Verhuizingen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coppens Verhuizingen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coppens Verhuizingen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coppens Verhuizingen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coppens Verhuizingen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coppens Verhuizingen BVBA
Products information Coppens Verhuizingen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05562896728
Ondernemingsnummer: 9427612304
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 139,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Coppens Verhuizingen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coppens Verhuizingen BVBA
(Get full report from official database of BE for Coppens Verhuizingen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coppens Verhuizingen BVBA
Addition kinds of activities for Coppens Verhuizingen BVBA

552100. Gebruikte autodealers | Used car dealers
14819901. Mijn- en steengroeven, nonmetallische mineralen | Mine and quarry services, nonmetallic minerals
32690301. Decalcomania werkt aan china en glas | Decalcomania work on china and glass
33120201. Ijzer, varken | Iron, pig
33170202. Conduit: gelaste, sluitgewricht, of zware klinknagel | Conduit: welded, lock joint, or heavy riveted
35449900. Speciale sterven, gereedschap, jigs en fixtures, nec | Special dies, tools, jigs, and fixtures, nec
38240000. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
39110200. Sigaretten en sigaretten accessoires | Cigar and cigarette accessories
87139902. Lucht digitale beeldvorming | Aerial digital imaging

Werken bij Coppens Verhuizingen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coppens Verhuizingen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coppens Verhuizingen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coppens Verhuizingen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren monteur (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, specialist in sanitair, verwarming, ventilatie en alternatieve energie zoeken wij 2 ervaren monteurs. Vacature voor een vaste betrekking! Aantrekklijke verloning onder het paritair comité van de bouwsector!

 • Heftruck chauffeur (met attest en medische keuring) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je staat in voor het laden en lossen van containers en vrachtwagens. Hiervoor zal je met een gasheftruck rijden en verplaats je bigbags, pallets,...

 • Robotoperator 2 ploegen (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ASAP NINOVE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Wetteren gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatartiklen, zijn we op zoek naar een operator voor de freesmachine. Het bedreft een functie in een 2-ploegensysteem. Je job is niet van de minste, integendeel, jij bent een uitermate belangrijke schakel in het proces aangezien je de lijm vormt tussen de CAD-ploeg en de ateliers. Je werkt vergt ook wat precisie, want je zal steeds allerlei afmetingen gaan invoeren in het programma van de machine en vervolgens heb je een nagenoeg perfect gefreesde mal gevormd die zal gebruikt worden om het orthopedische maatwerk rond te gaan maken. Je zal ook instaan voor het voorbereidend werk en het netjes houden van je werkplaats. Let op! Dit kan stoffig werk zijn!

 • Technisch coördinator opleidingen (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je brengt alle technische opleidingsbehoeften binnen de bouwgroep in kaart en organiseert hiervoor de noodzakelijke opleidingen in samenspraak met de verschillende bedrijven. Je staat in voor de opvolging en de evaluatie van de door jou georganiseerde opleidingen. Je fungeert als aanspreekpunt t.b.v. het normbeheer en de Technische Bibliotheek. Je werkt nauw samen met de Administratief Coördinator en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke. Takenpakket: - Je detecteert de technische opleidingsbehoeften voor zowel arbeiders als bedienden en organiseert hiervoor de gepaste opleidingen. - Je spreekt de opleidingsbehoeften, -inhoud en –planning door met de bedrijven. - Je stelt de inhoud van de technische opleidingen samen en werkt ze uit, al dan niet in samenwerking met externen. - Daar waar mogelijk/haalbaar, geef je zelf opleidingen. - Je communiceert met sectorinstellingen t.b.v. de financiële tussenkomsten voor opleidingen. - Je verricht de administratieve en financiële opvolging van de technische opleidingen. - Je evalueert de georganiseerde opleidingen en stuurt daar waar noodzakelijk bij. - Je evalueert de doeltreffendheid van de georganiseerde opleidingen in samenwerking met de bedrijven. - Je bereidt het periodiek intern werkoverleg voor. Je hebt een actieve inbreng in de continue optimalisatie van de interne werking, waarbij je focus ligt op kwaliteitsverbetering en toepassen van nieuwe opleidingsinhoud/uitvoeringsmethodes. - Je fungeert als aanspreekpunt ten behoeve van de technische wetgeving en het normbeheer. - Je ondersteunt de teamverantwoordelijke in zijn samenwerking met de onderwijsinstellingen. (begeleiding werf- en bedrijfsbezoeken, schoolopdrachten, geven van infosessies)

 • Front desk medewerker vastgoedsector m/v (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een vastgoed Groep te Oostende zoeken wij een klantvriendelijke, dynamische frontdesk medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de receptie en het persoonlijk onthaal van onze klanten en leveranciers. U verzorgt op een uiterst professionele manier het eerste contact met klanten. Het beantwoorden van het telefoonverkeer, het beheren van alle agenda's vallen eveneens binnen uw takenpakket. Alsook bent u verantwoordelijk voor de actieve opvolging van de verhuurportefeuille. U bent een vriendelijk persoon, voornaam én zeer klantgericht Affiniteit met de vastgoedsector is een troef. Het courante Office pakket kent voor u geen geheimen! U houdt van punctueel werk en weet ook de vooropgestelde deadlines te respecteren U beschikt over goede organisatorische eigenschappen, werkt gestructureerd en bent een geboren teamplayer

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Merksem/Brasschaat (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze regio's dient u over een auto of bromfiets te beschikken.

 • Werken als huishoudhulp Herenthout (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Nieuwerkerken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student with knowledge of (Mexican) Spanish (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Mexican Spanish language. The job requires to do data quality checks in Mexican Spanish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

 • Beitser (M/V) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: LAG TRAILERS

  Type: Vaste Job

  Als beitser ben je verantwoordelijk voor het beitsen van tankwagens en de daarbij horende onderdelen

 • Kinder- en jongerenpsycholoog op zelfstandige basis (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: PARKTIJK DE MAST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je begeleidt op zelfstandige basis emotionele en psychische klachten bij kinderen en jongeren. Je werkt indien nodig nauw samen met de ouders van deze kinderen/jongeren. Je werkt samen met je naaste collega’s. Je neemt deel aan intervisies en teamoverleg (1x/maand). Voor meer informatie over de visie van praktijk, de collega's en de werking: www.praktijkdemast.be

 • Administratief Bediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: H & L PEOPLE

  Type: Werfreserve

  Voor een groot bedrijf in de Antwerpse haven zoeken wij een administratief bediende die er de administratieve taken zal overnemen. De functie zal er onder andere in bestaan de uren van werknemers bij te houden en de telefoon op te nemen, alsook zal u meehelpen om de dagdagelijkse taken van het bedrijf mee in goede banen te leiden.

Zoek naar antwoorden van Coppens Verhuizingen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Coppens Verhuizingen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coppens Verhuizingen BVBA. Laat een reactie achter voor Coppens Verhuizingen BVBA. Coppens Verhuizingen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coppens Verhuizingen BVBA. Leave a respond for Coppens Verhuizingen BVBA. Coppens Verhuizingen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coppens Verhuizingen BVBA op de google maps. Adres en contacten Coppens Verhuizingen BVBA
Location of Coppens Verhuizingen BVBA on the google maps. Address and contacts of Coppens Verhuizingen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Coppens Verhuizingen BVBA Coppens Verhuizingen BVBA: LUDWIG BAETENS | De Belder G | Procureur M-C | Sri Lanka | Hensmans S.A.

Other related companies as Coppens Verhuizingen BVBA: LUDWIG BAETENS | De Belder G | Procureur M-C | Sri Lanka | Hensmans S.A.

Coppens Verhuizingen BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coppens Verhuizingen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05562896728. Het bedrijf Coppens Verhuizingen BVBA bevindt zich op het adres: Du Montstraat 32; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 139,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Coppens Verhuizingen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coppens Verhuizingen BVBA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coppens Verhuizingen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coppens Verhuizingen BVBA, openstaande posities, locatie van Coppens Verhuizingen BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Coppens Verhuizingen BVBA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coppens Verhuizingen BVBA, company assigned to the tax number BE05562896728. The company Coppens Verhuizingen BVBA is located at the address: Du Montstraat 32; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 139,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. Products created in Coppens Verhuizingen BVBA were not found.
The main activity of Coppens Verhuizingen BVBA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Coppens Verhuizingen BVBA is not available. You also can look at reviews of Coppens Verhuizingen BVBA, open positions, location of Coppens Verhuizingen BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coppens Verhuizingen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coppens Verhuizingen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coppens Verhuizingen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coppens Verhuizingen BVBA, employees, financial statistics.