Hensmans S.A.

Contactgegevens Hensmans S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hensmans S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hensmans S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heideveld 2 1651 Lot, België

Telefoon (phone): 02.377 74 35 (+32-02.377 74 35) 02.377 74 35 (+32-02.377 74 35)

Fax (fax): 02.331 62 93 (+32-02.331 62 93) 02.331 62 93 (+32-02.331 62 93)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hensmans S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hensmans S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hensmans S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hensmans S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hensmans S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hensmans S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hensmans S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hensmans S.A.
Products information Hensmans S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06144348144
Ondernemingsnummer: 2271392822
Hoofdstad (capital): 704,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 587,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Metal scraps, scrap iron; Non-ferrous metal scraps; Recycling of metal casks; Recycling of non-ferrous metals; Resource recovery; Scrap metals; Waste treatment, disposal, recycling and analysis

Product categorie (product category): Metal Recycling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hensmans S.A.
(Get full report from official database of BE for Hensmans S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hensmans S.A.
Addition kinds of activities for Hensmans S.A.

399911. Modellen, behalve speelgoed | Models, except toy
23960401. Druk en reliëf op kunststof stofartikelen | Printing and embossing on plastics fabric articles
33419900. Secundaire nonferro metalen, nec | Secondary nonferrous metals, nec
35410400. draaibanken | Lathes
79480406. Volbloed paardenrennen | Thoroughbred horse racing

Werken bij Hensmans S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hensmans S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hensmans S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hensmans S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek medewerker in Filling & assembly zal je logistieke processen begeleiden aan de produktielijn en logistieke activiteiten uitvoeren, zowel fysiek als in SAP. Je zal componenten klaarzetten voor een proces order, goods issues uitvoeren in SAP, restverwerking doen en controles uitvoeren aan de produktielijn. Op rustige momenten kan je ingezet worden als teamoperator aan de produktielijnen in Filling & assembly. Steeds zal je werken volgens de kwaliteit-, milieu- en veiligheidsnormen. Ook zal je mee instaan voor het verzorgen van de orde en netheid in je eigen werkomgeving.

  • Chauffeur CE bachéwerk dagritten (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kortemark zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de baché + kooiaap te rijden. Het werk is van maandag - vrijdag. Je vertrekt dagelijks vanuit Kortemark of Rumbeke en levert voornamelijk isolatiemateriaal naar werven. Je begint dagelijks tussen 4 en 5u in de ochtend, waarbij je gemiddeld tussen 10 en 12u rijdt. Hierdoor ben je rond 18 en 19u klaar. Dit is uiteraard afhankelijk van je beginuur, wat onderling bespreekbaar is. Na een interimperiode is er mogelijkheid tot vast contract. Je komt tevens terecht in een leuke werksfeer!

  • Meubelplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in regio Waregem zijn wij op zoek naar een meubelplaatser. We zoeken iemand met kennis van zaken. Bovendien wordt er verwacht van u dat u graag op de baan bent, want u bent verantwoordelijk voor het vervoer en de plaatsing van meubels bij klanten in heel België.

  • Hulpelectricien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, actief in technologie, zijn we op zoek naar een hulpelektricien voor op de werven. Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

  • Voltijdse huishoudhulp Deerlijk M/V. (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Elisabeth Center Antwerp - Eventmedewerker (student of bijverdiener) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Tot je takenpakket hoort onder andere: Je helpt bij de mise-en-place van de bar en de zaal: voorraad controleren, dranken koud zetten, benodigdheden klaarzetten,tafels en stoelen schikken. Je staat in voor een warm en vriendelijk onthaal van de bezoekers: je scant de tickets, staat aan de kassa en beheert de vestiaire. Daarnaast is het ook mogelijk dat je doet aan massa-bediening aan de bar: tijdens de pauze moeten honderden mensen gelijktijdig bediend worden. Je zal de klanten onthalen, hen bedienen van koude en warme dranken en bestellingen doorgeven. Bijkomende taken zijn: Verzamelen en sorteren van leeggoed, glazen afwassen, tafels afruimen De orde en netheid in de zaal behoort tot één van je belangrijkste verantwoordelijkheden

  • Bijverdiener te Aalter; avondploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent op zoek naar een bijverdienste en kan op wekelijkse basis werken. Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de avondploeg en werkt dagelijks van 20h-00h. Heb je interesse? Aarzel niet om ons te contacteren! Goederenbehandeling data input Laden/lossen Stapeling in de hoogte

  • Studentenjobs directiechauffeur (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: STUDENT DRIVE SERVICE

    Type: Studentenjob

    Je brengt de klant naar zijn afspraken met diens wagen. Je verzorgt de planning van de verplaatsing. Je staat in voor het onderhoud van de wagen, incusief reinigen. Je staat in voor logistieke taken, b.v. ophalen van dringende briefwisseling.

  • Projectleider voor Oost- en West-Vlaanderen (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Aalter, zijn wij op zoek naar een gedreven PROJECTLEIDER ! - Je bent eindverantwoordelijke over één of meerdere werven, hoofdzakelijk in West- en Oost-Vlaanderen. - Je stuurt een 10-tal eigen medewerkers en onderaannemers aan - Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van het materiaal, opmetingen, kwaliteitscontrole en opvolging van schadedossiers - Aministratie maakt deel uit van je takenpakket: opmaak van maandelijkse vorderingsstaten, rapporteringen, controle van facturatie, uitwerking van offertes, nacalculatie, opvolging bestelbonnen. Hierbij kan je terugvallen op de ondersteuning van 2 collega's - Je bent het contactpersoon tegenover de architecten, opdrachtgevers, studiebureaus,... - Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder - Je staat in voor de opvolging van je teams - Je beheert het budget, maakt planningen op, bewaakt deadlines, woont werfvergaderingen bij,.. 

  • Collega met passie voor databeheer (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Medewerker databeheer sta je in voor: het beheer van de digitale data n.a.v. de lancering van de nieuwe website; het beheer van data in de clouds; het geven van opleidingen aan de mensen van sales rond programma's/applicaties op de tablet en dergelijke; ondersteuning van de collega's in alles wat IT service, support en onderhoud betreft; enz... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle groothandel actief in de keuken- en badkamerwereld. 

  • JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER / CALCULATOR (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Vanaf de start van je carrière bij onze klant, wordt je begeleid door een ervaren projectvoorbereider; Je bestudeert dossiers, lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en werfvoorbereiding; Op basis van de gegevens die je verzameld hebt, zorg je voor een correcte kostprijsberekening van nieuwe projecten; Opmaak van offertes; Bedrijfsprofiel: Onze klant, een familiale bedrijvengroep, zorgt voor een volledig bouwconcept voor haar opdrachtgevers. Ter uitbreiding van de firma zijn ze op zoek naar een JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER/CALCULATOR. Ben jij analytisch? Heb je een hogere bouwkundige opleiding genoten? Dan ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn! Zend je CV en motivatie in via [email protected] .

  • zaalhulp/keukenhulp FLEXI (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET ANKER

    Type: Flexijob

    Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar nieuwe collega's zowel voor keuken als voor zaal. Je kan minstens 1 vaste dag per week en eventueel ook andere dagen. We zijn opzoek naar iemand die zich voor een langere tijd wil engageren.

Zoek naar antwoorden van Hensmans S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Hensmans S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hensmans S.A.. Laat een reactie achter voor Hensmans S.A.. Hensmans S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hensmans S.A.. Leave a respond for Hensmans S.A.. Hensmans S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hensmans S.A. op de google maps. Adres en contacten Hensmans S.A.
Location of Hensmans S.A. on the google maps. Address and contacts of Hensmans S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Hensmans S.A. Hensmans S.A.: Caenepeel A | E.D. MEUBELATELIER | ROEI-& WATERSPORT VEREN. | IMMO SCHRIJVERS | EDMOND DELSART

Other related companies as Hensmans S.A.: Caenepeel A | E.D. MEUBELATELIER | ROEI-& WATERSPORT VEREN. | IMMO SCHRIJVERS | EDMOND DELSART

Hensmans S.A. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hensmans S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06144348144. Het bedrijf Hensmans S.A. bevindt zich op het adres: Heideveld 2 1651 Lot. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 704,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 587,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Metal Recycling. Lijst met producten zijn Metal scraps, scrap iron; Non-ferrous metal scraps; Recycling of metal casks; Recycling of non-ferrous metals; Resource recovery; Scrap metals; Waste treatment, disposal, recycling and analysis.
De hoofdactiviteit van Hensmans S.A. is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hensmans S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hensmans S.A., openstaande posities, locatie van Hensmans S.A. op de kaart.

Hensmans S.A. is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hensmans S.A., company assigned to the tax number BE06144348144. The company Hensmans S.A. is located at the address: Heideveld 2 1651 Lot. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 704,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 587,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Metal Recycling. List of products are Metal scraps, scrap iron; Non-ferrous metal scraps; Recycling of metal casks; Recycling of non-ferrous metals; Resource recovery; Scrap metals; Waste treatment, disposal, recycling and analysis.
The main activity of Hensmans S.A. is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hensmans S.A. is not available. You also can look at reviews of Hensmans S.A., open positions, location of Hensmans S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hensmans S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hensmans S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hensmans S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hensmans S.A., employees, financial statistics.