Collard

Contactgegevens Collard: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Collard: address, phone, fax, email, website, opening hours

Collard

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Jean 20; 4820; Dison, België

Telefoon (phone): 087 31 35 17 (+32-087 31 35 17) 087 31 35 17 (+32-087 31 35 17)

Fax (fax): 087 33 25 03 (+32-087 33 25 03) 087 33 25 03 (+32-087 33 25 03)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Collard: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Collard"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Collard"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Collard, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Collard. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Collard, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Collard. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Collard
Products information Collard

BTW identificatienummer (tax): BE03769653320
Ondernemingsnummer: 9786590576
Hoofdstad (capital): 281,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 636,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Building materials; Coal; Fuel oils

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Collard
(Get full report from official database of BE for Collard)

Aanvulling soorten activiteiten voor Collard
Addition kinds of activities for Collard

22820100. Naald- en ambachtelijke garens, draaien, wikkelen of spoelen | Needle and handicraft yarns, twisting, winding, or spooling
50130201. Apparatuur voor auto-service station | Automobile service station equipment
51139904. Paperboard en producten | Paperboard and products
51490401. Macaroni | Macaroni
72190200. Extra schoonmaak en reparatie van kleding en kleding | Accessory and non-garment cleaning and repair
72990800. Steekdiensten | Stitching services
73340000. Fotokopieën en duplicatiediensten | Photocopying and duplicating services

Werken bij Collard: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Collard: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Collard. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Collard. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker met groene vingers M/V (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  -        Zaaien -        Verplanten -        Bladstalen nemen -        Afval opruimen

 • Assistant Accountant in het Waasland (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een Assistant Accountant functie in de regio Waasland? Werk je graag voor een internationale speler binnen de retailsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale speler in het Waasland is op zoek naar een Assistant Accountant. Je komt terecht in de financiële afdeling waarvan het team uit 4 personen bestaat. Het bedrijf is gelegen in het Waasland en is vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Omschrijving Je bereidt betalingen voor, voert ze uit en volgt ze op Het inboeken van de bankafschriften Leveranciersboekhouding en de klantenboekhouding Diverse administratieve taken Je stelt rapporteringen op

 • VOORBEREIDER RECEPTEN bij BELIES te Tessenderlo (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als voorbereider ga je de vooropgestelde recepten klaar maken aan de hand van een uitgebreide receptenlijst die je zeer nauwkeurig moet opvolgen. Je gaat de voorgeschreven ingrediënten halen in de productieruimte aan de hand van de voorschriften ga je aan de slag om gerecht te maken Je gaat zelfstandig planning kunnen lezen én interpreteren vanop de PC Je bedient machines: ontzoutingslijnen, aanmaken van brine, bedienen van de cuttermachine tapenade, mengkuipen, … Je lees recepturen en werkinstructies en past deze correct toe (cuttertijden, type grondstoffen, volgorde ingrediënten, … )

 • Verkoper showroom (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een geboren verkoper en heb jij enige theoretische kennis van verkoopstechnieken? Je hebt een goede kennis van Excel, Word en de taal Frans? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen in de regio van Genk zijn wij op zoek naar een verkoper voor de showroom. Hier zal jij onder andere instaan voor: Onthaal van klanten; Adviesverlening; Het volledige verkoopproces; Onderhandelingen voeren met overnemers.

 • BAKKERSHULP (weekendwerk) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BAKKERIJ OPSINJOOR

  Type: Studentenjob

  Je helpt de bakker bij het afwerken van koffiekoeken, patisserie en bij het verpakken van sandwiches. Je werkt tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag. Je begint rond middernacht te werken tot ongeveer 6 uur 's morgens.

 • Verpleegkundige Geriatrie (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Vaste Job

  Vacaturenummer: 5703 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Geriatrie, Interne Jobtime: 100% (38 uur/week) of ander regime bespreekbaar Contract: onbepaalde duur Waarom werken met ouderen? Geen dag is hetzelfde. Geen mens is gelijk. Soms komt de zelfstandigheid van een oudere door een ziekenhuisopname in het geding. Ernstig verzwakte of dementerende mensen kunnen niet altijd duidelijk aangeven wat ze willen, dus het is van belang dat je goed observeert om hen de benodigde zorg en aandacht te kunnen geven. Op een geriatrische afdeling krijg je te maken met zeer brede pathologieën. Dit vraagt veel van jou flexibiliteit en een brede kijk, en maakt dat je volop uitdagingen in je werk zult vinden. Dankbaar werk. Je kunt daadwerkelijk iets voor een ander betekenen. Een glimlach of een handdruk, een bedankje van een familielid. Het zijn de kleine dingen die voldoening geven. Goede werksfeer. Werken met ouderen binnen een multidisciplinair team is teamwork, met de patiënten, familieleden en collega’s. Onze medewerkers ervaren een grote collegialiteit en betrokkenheid. Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer één van de verpleegkundig afdelingshoofden: Reinhilde Van Oevelen, 6B Geriatrie, op 03 800 62 26; Ilse Van de Velde, 6C Geriatrie, op 03 800 62 46; Linda Demeyer, 2B Psychogeriatrie, op 03 800 62 62; Kristel Tijsmans, 1B Ortho-geriatrie, op 03 800 61 62. Voel jij je aangesproken?

 • Balieverkoper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

  Type: Vaste Job

  • Met enthousiasme klanten aan de balie ondersteunen alsook degenen die telefonisch contact opnemen. • Op een nauwkeurige wijze orders op een snelle, maar vooral correcte manier verwerken zodat de klant tijdig de juiste goederen ontvangt. • Bestellingen klaarzetten en inputten, leveringen controleren, goederen laden en lossen, stocktellingen uitvoeren en het magazijn netjes houden.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Logopedist(e) op zelfstandige basis (VLIERMAAL)

  Regio: VLIERMAAL

  Bedrijf: LOGOPEDIE & IT EJ

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor mijn zwangerschapsvervanging ben ik vanaf april 2019 op zoek naar een logopedist (e) die een 15-tal uren kan overnemen. Kandidaten die minder uren kunnen overnemen mogen zich ook melden.Indien interesse is er mogelijkheid tot een blijvende tewerkstelling nadien. De behandelingen gaan door in mijn praktijk te Vliermaal ( Kortessem) na de schooluren. De doelgroep zijn voornamelijk kinderen met taal- en leerproblemen.

 • Zelfstandige Carwash uitbater (Provincie Oost-Vlaanderen)

  Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

  Bedrijf: SODEAL

  Type: Zelfstandige activiteit

  verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , informeren acties naar klanten toe, verzorgen van een unieke pre wash om de kwaliteit van het wassen te verzekeren.

 • Kinderanimator (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: ANIMAGIE

  Type: Werfreserve

  Voor onze evenementen in kinderanimatie voor bedrijven en bij mensen thuis,leggen wij momenteel een wervingsreserve aan. Als animator zal je instaan voor volgende taken: Knutselactiviteiten Grime, ballonplooien, ... Je werkt op basis van een door ons voorbereid draaiboek.

 • KOKS (Kortrijk) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Flexijob

  Ben jij gemotiveerd, en heb je veel zin om er mee tegen aan te gaan? Leer jij graag veel mensen kennen en hou je van koken? Dan zijn wij opzoek naar jou ! Voor Kortrijk zijn wij opzoek naar koks om mee te werken op toffe projecten !

Zoek naar antwoorden van Collard in sociale netwerken
Look for responds of Collard in social networks

Lees alle opmerkingen voor Collard. Laat een reactie achter voor Collard. Collard bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Collard. Leave a respond for Collard. Collard on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Collard op de google maps. Adres en contacten Collard
Location of Collard on the google maps. Address and contacts of Collard

Andere gerelateerde bedrijven als come Collard Collard: STEURS ELEKTROTECHNIEK BVBA | Baudet D | Hanset Michel | WILS FRANK | ERIC VAN DE SOMPELE

Other related companies as Collard: STEURS ELEKTROTECHNIEK BVBA | Baudet D | Hanset Michel | WILS FRANK | ERIC VAN DE SOMPELE

Collard is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Collard, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03769653320. Het bedrijf Collard bevindt zich op het adres: Rue Saint-Jean 20; 4820; Dison. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 281,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 636,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Building materials; Coal; Fuel oils.
De hoofdactiviteit van Collard is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Collard is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Collard, openstaande posities, locatie van Collard op de kaart.

Collard is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Collard, company assigned to the tax number BE03769653320. The company Collard is located at the address: Rue Saint-Jean 20; 4820; Dison. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 281,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 636,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. List of products are Building materials; Coal; Fuel oils.
The main activity of Collard is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Collard is not available. You also can look at reviews of Collard, open positions, location of Collard on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Collard, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Collard, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Collard, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Collard, employees, financial statistics.