COLLARD R (ANC ETS)

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • COLLARD R (ANC ETS)
Private companiesPrimary Metal Industries • COLLARD R (ANC ETS)

Contactgegevens COLLARD R (ANC ETS): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COLLARD R (ANC ETS): address, phone, fax, email, website, opening hours

COLLARD R (ANC ETS)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Roua 45; 4432; Ans (Alleur), België

Telefoon (phone): 04 246 44 24 (+32-04 246 44 24) 04 246 44 24 (+32-04 246 44 24)

Fax (fax): +32 (84) 379-13-71 +32 (84) 379-13-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COLLARD R (ANC ETS): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COLLARD R (ANC ETS)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COLLARD R (ANC ETS)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COLLARD R (ANC ETS), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COLLARD R (ANC ETS). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COLLARD R (ANC ETS), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COLLARD R (ANC ETS). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COLLARD R (ANC ETS)
Products information COLLARD R (ANC ETS)

BTW identificatienummer (tax): BE03201385498
Ondernemingsnummer: 1399353027
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in COLLARD R (ANC ETS) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COLLARD R (ANC ETS)
(Get full report from official database of BE for COLLARD R (ANC ETS))

Aanvulling soorten activiteiten voor COLLARD R (ANC ETS)
Addition kinds of activities for COLLARD R (ANC ETS)

6111. Federaal en federaal gesponsord krediet | Federal and federally sponsored credit
08310100. Verzamelen van bosproducten | Gathering of forest products
20660101. Chocolademelk | Chocolate liquor
25410103. Garment rekken, hout | Garment racks, wood
58120201. concessionaris | Concessionaire
82210201. Service academie | Service academy

Werken bij COLLARD R (ANC ETS): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COLLARD R (ANC ETS): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COLLARD R (ANC ETS). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COLLARD R (ANC ETS). Looking for open vacancies in other companies

 • (Weekend)verkoper - diverse afdelingen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met de klant wordt bekeken welke afdeling en artikels het best bij u passen (interieur, sport, doe-het-zelf,...). - U staat klaar voor de klanten en luistert naar hun wensen - U verzorgt de presentatie van de afdeling

 • Shop manager Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: CASA Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Om ons verkoopteam in Lier aan te sturen, zijn we op zoek naar een collega (voltijds) die even gek is op decoratie en interieur als wij. Als shop manager heb je volgende verantwoordelijkheden: Je begrijpt het CASA-concept en bent verantwoordelijk voor de correcte implementatie in jouw winkel. Je zorgt ervoor dat de standaard productpresentaties in jouw winkel staan volgens de CASA richtlijnen. Je verzekert dat elk teamlid onze klanten een warm welkom geeft, hen thuis laat voelen en hen adviseert in ons breed aanbod van producten. Je helpt onze klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je stuurt een team aan waar men altijd zorg draagt voor elkaar. Je bent in staat om dit team te motiveren en te coördineren (personeelsplanning, taakverdeling,…). Je bent verantwoordelijk voor de juiste hoeveelheid goederen in jouw winkel. Het maken en opvolgen van bestellingen zijn jouw verantwoordelijkheid. Je analyseert promoties, verkoopresultaten en elke commerciële activiteit die jouw winkelprestaties kunnen verbeteren. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt. Komt de volgende beschrijving overeen met jouw profiel? Je interesse in decoratie is een must, dit is wat ons allemaal bindt! Ervaring in retail is essentieel. Je stelt hoge eisen voor onze klantenservice. Je staat te popelen om onze CASA wereld en producten te ontdekken en bent gemotiveerd om te groeien. Je bent een echte teamplayer, kan je gemakkelijk aanpassen aan ons werkschema en ondersteunt nieuwe initiatieven. Je bent een integer en verantwoordelijk persoon die op een respectvolle manier met onze producten omgaat. Je ondersteunt en deelt onze commerciële visie en concept. Je beschikt over analytische vaardigheden en staat altijd klaar voor nieuwe uitdagingen. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten. Je kan jezelf uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels. Wil jij deel uitmaken van een internationaal bedrijf maar kan je de persoonlijke sfeer van een lokale winkel niet missen?

 • Nachtchauffeur CE regio Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als je werkt als chauffeur CE bij onze klant zal al het onderstaande tot jouw takenpakket behoren: het ophalen en leveren van confectie. je zal laden en lossen van goederen op een veilige en verantwoorde manier. je zal de lading zekeren. je zal vaste ritten en/of wisselende ritten uitvoeren. je zal leveringen uitvoeren van beton panelen met een binnenlader. je zal leveringen uitvoeren van bouwmaterialen met een plateau. je zal leveringen uitvoeren met een frigowagen.

 • Student verkoop Pandora Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ASAP TONGEREN

  Type: Studentenjob

  Als student verkoper werk je in één van de vestigingen van Pandora. Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hun te begeleiden in hun aankoop. De winkel is open op zaterdag en heeft regelmatig openingszondagen.

 • Jobstudent schoonmaak Herfstvakantie (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Studentenjob

  Voor het ziekenhuis zijn we op zoek naar jobstudenten in de schoonmaak. Dit zowel voor de campussen in Roeselare als in Menen. Belangrijk is dat je meerdere dagen beschikbaar bent in de vakantie.

 • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • Orderpicker koele omgeving (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Greenyard zoekt gedreven orderpickers te Sint Katelijne Waver.   Als orderpicker sta je in voor een correcte goederenverzameling, alsook het sorteren van verschillende bestellingen per winkel. Dit doe je met een voicepicksysteem en een BT. Je wordt tewerkgesteld in een vaste ploeg. Deze zijn als volgt: 6u 14u 7u - 15u 10u - 18u 12u - 20u 18u - 2u 22u - 6u Wil jij graag aan de slag als orderpicker binnen een groot bedrijf? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

 • Junior Programmeur/.NET Developer (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: BENIRO

  Type: Vaste Job

  Je wordt ingezet in een jong en dynamisch team en werkt mee aan een WPF-applicatie voor Opticiens die door Beniro ontwikkeld en verdeeld wordt. Ook zal je sporadisch ingezet worden in consultancy/fixed price-opdrachten, die meestal web-based zijn. Alhoewel je takenpakket voornamelijk bestaat uit software development, wordt er ook van je verwacht dat je actief meedenkt over algemeen design en toekomstige productontwikkelingen. Als consultant wordt er van je verwacht zelfstandig te kunnen werken, terwijl je voor de eigen producten meer in teamverband zal functioneren.

 • TECHNICAL SALES SUPPORT (BE770555) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: BRAKEL AERO

  Type: Vaste Job

  Brakel Aero, (https://www.brakelaero.be/) onderdeel van de Kingspan Light & Air Group en gelegen te Melle, is ruim 35 jaar marktleider op het gebied van daglichttoetreding, brandveiligheid en ventilatie-oplossingen. Het is een internationale organisatie die duurzaam bouwen hoog in het vaandel draagt en projecten binnen de gebouwentechniek opzet van conceptfase tot en met uitvoering. Brakel Aero biedt integrale oplossingen voor allerlei gebouwtypes aan en gelooft sterk in het gebruik van de natuurlijke elementen daglicht en lucht voor het realiseren van een comfortabel en veilig binnenklimaat. Om de continue groei verder te bestendigen, wenst men het team te versterken met een (m/v) TECHNICAL SALES SUPPORT LEERRIJKE INSTAPFUNCTIE IN TECHNISCHE KLANTENOPVOLGING MET CONCRETE DOORGROEIMOGELIJKHEDEN Functie Je staat van a tot z in voor de verkoop, berekening en opvolging van herstellingen vanuit de binnendienst. Samen met de Account Managers werk je mee aan de groei en optimalisering van de klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor het volledige commerciële proces van aanvraag over offerte tot verkoop. Met je commerciële talenten en technische expertise treed je als volwaardige gesprekspartner en adviseur naar voren. Je ontrafelt de effectieve nood van de klant, zoekt naar adequate oplossingen binnen de organisatie en stimuleert hierdoor de verkoop. Je zorgt voor een goede interne doorstroming van informatie en neemt op basis van je ervaring de nodige initiatieven om samen met jouw collega’s het commerciële proces en de klantenportefeuille te optimaliseren. Jouw klanten situeren zich onder meer in de distributie, de industrie en de openbare sector en zijn vooral eindgebruikers. Je staat in voor de calculaties en de administratieve ondersteuning van binnenkomende interventieaanvragen. Afhankelijk van jouw ervaring en ambitie kan je op korte termijn de stap zetten naar de buitendienst. Je organiseert je agenda goed, gaat zelfstandig te werk en rapporteert aan de Algemeen/Operationeel Directeur.

 • Allround tweetalig bediende (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf actief in de energie sector zijn we op zoek naar een Allround meertalig bediende. Je bent verantwoordelijk voor het volgend takenpakket. Customer Service: je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle klantvragen en voert hierbij alle communicatie met klanten uit. Sales Support: Je ondersteunt de sales afdeling met allerhande administratieve taken door onder andere het maken van offertes. Debiteurenbeheer Je bent de schakel tusse de klant en de interne afdelingen met als doel een optimale dienstverlening naar de klant. Daarnaast draag je actief bij in het realiseren van de verkoop- en klantentevredenheidsdoelstellingen.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Winkelbediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: KAASAFFINEURS VAN TRICHT

  Type: Flexijob

  Op zaterdag of zondag (afwisselend) bedien je mee klanten in onze kaaswinkel Only Cheese in de Antwerp City Brewery.

Zoek naar antwoorden van COLLARD R (ANC ETS) in sociale netwerken
Look for responds of COLLARD R (ANC ETS) in social networks

Lees alle opmerkingen voor COLLARD R (ANC ETS). Laat een reactie achter voor COLLARD R (ANC ETS). COLLARD R (ANC ETS) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COLLARD R (ANC ETS). Leave a respond for COLLARD R (ANC ETS). COLLARD R (ANC ETS) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COLLARD R (ANC ETS) op de google maps. Adres en contacten COLLARD R (ANC ETS)
Location of COLLARD R (ANC ETS) on the google maps. Address and contacts of COLLARD R (ANC ETS)

Andere gerelateerde bedrijven als come COLLARD R (ANC ETS) COLLARD R (ANC ETS): FLINTERNATIONAL GRAFIC EDITION AND PROMOTIONS SA | Van De Walle W | Aartiko | BةRENGبRE GRANDEL | ALGUM

Other related companies as COLLARD R (ANC ETS): FLINTERNATIONAL GRAFIC EDITION AND PROMOTIONS SA | Van De Walle W | Aartiko | BةRENGبRE GRANDEL | ALGUM

COLLARD R (ANC ETS) is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COLLARD R (ANC ETS), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03201385498. Het bedrijf COLLARD R (ANC ETS) bevindt zich op het adres: Rue du Roua 45; 4432; Ans (Alleur). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 709,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in COLLARD R (ANC ETS) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COLLARD R (ANC ETS) is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COLLARD R (ANC ETS) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COLLARD R (ANC ETS), openstaande posities, locatie van COLLARD R (ANC ETS) op de kaart.

COLLARD R (ANC ETS) is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is COLLARD R (ANC ETS), company assigned to the tax number BE03201385498. The company COLLARD R (ANC ETS) is located at the address: Rue du Roua 45; 4432; Ans (Alleur). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 709,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. Products created in COLLARD R (ANC ETS) were not found.
The main activity of COLLARD R (ANC ETS) is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COLLARD R (ANC ETS) is not available. You also can look at reviews of COLLARD R (ANC ETS), open positions, location of COLLARD R (ANC ETS) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COLLARD R (ANC ETS), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COLLARD R (ANC ETS), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COLLARD R (ANC ETS), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COLLARD R (ANC ETS), employees, financial statistics.