COCQUIBUS-WAHL

Contactgegevens COCQUIBUS-WAHL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COCQUIBUS-WAHL: address, phone, fax, email, website, opening hours

COCQUIBUS-WAHL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Kersbeek 300; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 332 01 02; 02 387 22 21; 02 633 50 41 (+32-02 332 01 02; 02 387 22 21; 02 633 50 41) 02 332 01 02; 02 387 22 21; 02 633 50 41 (+32-02 332 01 02; 02 387 22 21; 02 633 50 41)

Fax (fax): 02 633 50 41; 02 332 07 51 (+32-02 633 50 41; 02 332 07 51) 02 633 50 41; 02 332 07 51 (+32-02 633 50 41; 02 332 07 51)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COCQUIBUS-WAHL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COCQUIBUS-WAHL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COCQUIBUS-WAHL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COCQUIBUS-WAHL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COCQUIBUS-WAHL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COCQUIBUS-WAHL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COCQUIBUS-WAHL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COCQUIBUS-WAHL
Products information COCQUIBUS-WAHL

BTW identificatienummer (tax): BE06027069091
Ondernemingsnummer: 8918395996
Hoofdstad (capital): 720,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 679,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Transport - Art goods

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COCQUIBUS-WAHL
(Get full report from official database of BE for COCQUIBUS-WAHL)

Aanvulling soorten activiteiten voor COCQUIBUS-WAHL
Addition kinds of activities for COCQUIBUS-WAHL

08310204. Terpentijn- en harsdestillatie (in bos, op boerderij) | Turpentine and rosin distillation (in forest, on farm)
20260208. Yoghurt | Yogurt
22530103. T-shirts en tops, breien | T-shirts and tops, knit
34919910. Waterwerkkleppen | Water works valves
35999914. Pompgouverneurs, voor gasmachines | Pump governors, for gas machines
48320109. Rots | Rock

Werken bij COCQUIBUS-WAHL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COCQUIBUS-WAHL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COCQUIBUS-WAHL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COCQUIBUS-WAHL. Looking for open vacancies in other companies

 • ERVAREN ELEKTRICIEN M/V (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DE PILOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  + Door je jaren ervaring als elektricien weet je onze opdrachten in residentiële panden met vakkennis af te werken. + De werven waar je werkt zijn voor 80% in de regio Roeselare. + Je mag je camionette mee naar huis nemen.

 • Commerciële Binnendienst (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers. Bedrijfsprofiel: Je zal het bedrijf leren kennen als een familiaal en dynamisch bedrijf met een team van collega’s die er zijn voor elkaar (waar je veel aan hebt). Een gezonde dynamiek zorgt voor een goede sfeer. Als nieuwe collega word je goed begeleid in je nieuwe job en werkomgeving. Groeien in je job door de mogelijkheid om continu bij te scholen.

 • Telefonist(e) verkoop regio Gent (deeltijds) (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als telefonist(e) bij een jong, maar dynamisch bedrijf ga je: potentiële klanten contacteren Informatie verschaffen over de producten Afspraken inplannen voor de verkopers

 • ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn DRINGEND op zoek naar een ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v Montage en onderhoud van camerasystemen. Je zal camera's plaatsen en aansluiten. 

 • Stikker/Stoffeerder te Boom (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Stikker/stoffeerder te Boom ben je dagelijks bezig met het produceren van meubels en zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je stoffeert stoelen aan de hand van een stoffeermachine. Je knipt de stoffen met de nodige mallen en patronen. Je stikt en lijmt de stoffen op een zorgvuldige manier. Je levert nauwkeurig en kwalitatief werk. Je rolt de stoffen uit en je tekent de juiste maten af.

 • verkoper / verkoopster slagerij (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als parttime verkoper/verkoopster in deze beenhouwerij zitten onderstaande taken in jouw takenpakket: verkoop van charcuterie kaas en verse vleeswaren afrekenen aan de kassa bijvullen van de toonbank algemeen onderhoud van de winkel vlot communiceren met het atelier om de producten die op zijn aan te vullen Je werkt steeds op zaterdagnamiddag zondagvoormiddag en maandagvoormiddag. Na een maand kunnen hier meer uren aan toegevoegd worden op dinsdag donderdag en/of vrijdag tot een maximum van 25uur/ week.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Student administratie (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten die doorheen het schooljaar op zoek zijn naar een vaste studentenjob!

 • Stage Recruitment Consultant (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1672891-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Als stagair(e) recruitment consultant ben je samen met je team verantwoordelijk voor de interne (Trifinance) en externe (klanten) recruitment opdrachten: Je hebt contact met onze klanten, zoekt pro-actief naar kandidaten, screent hun competenties tijdens interviews en maakt een verslag op over deze kandidaten; Je bent verantwoordelijk voor de A-Z opvolging van onze kandidaten en sollicitaties; Je bouwt een netwerk op van finance professionals en wordt hun trusted partner in hun zoektocht naar nieuwe uitdagingen; Als een business partner onderhoud je contacten met onze klanten; Je wordt betrokken bij de verdere ontwikkeling van onze intake initiatieven: communicatie, interne projecten, events, etc. Ben je sterk in communicatie? Ben je gepassioneerd door het maken van de juiste match tussen kandidaat en klant? Ben je klantgericht en geïnteresseerd in het ontmoeten van mensen? Ben je resultaatgericht, pro-actief en weet je van aanpakken? Heb je zin om een ambitieus en gepassioneerd team te versterken?

 • HULPKOK TRAITEURZAAK (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: TRAITEUR JEURISSEN

  Type: Vaste Job

  Helpen bij het bereiden van verfijnde gerechten in moderne keuken onder leiding van chef/kok. Ook helpen bij het bereiden van desserts en patisserie. Mee op verplaatsing gaan naar bedrijfsfeesten of feesten voor particulieren.

 • ClearSource - Test Manager (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are currently looking for a Test Manager for a client based in Brussels. Check out the job description below and let me know if you are interested! Role Description Mission Test Manager responsibilities are: Organizing and controlling the testing strategy and processes Defining the scope of testing within context of release/delivery Ensuring visibility, traceability, and control of testing process Applying appropriate metrics and measurements in testing management tools Resource planning and management Activities Review and analyze system specifications Review and request test data Report on test progress, efficiency, effectiveness and sufficiency Collaborate with QA's, Business Analyst and Project Managers to develop effective test scenarios Profile Great educational background Proven experience as a QA Manager or similar role Experience in project management and QA methodology Familiarity with Scrum, Agile methodologies, Automation and Continuous Integration processes Experience in manual/automation project management A solid command of French and English, knowledge of Dutch is a plus. Details Start: ASAP Duration: Freelance or Permanent Location: Brussels

Zoek naar antwoorden van COCQUIBUS-WAHL in sociale netwerken
Look for responds of COCQUIBUS-WAHL in social networks

Lees alle opmerkingen voor COCQUIBUS-WAHL. Laat een reactie achter voor COCQUIBUS-WAHL. COCQUIBUS-WAHL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COCQUIBUS-WAHL. Leave a respond for COCQUIBUS-WAHL. COCQUIBUS-WAHL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COCQUIBUS-WAHL op de google maps. Adres en contacten COCQUIBUS-WAHL
Location of COCQUIBUS-WAHL on the google maps. Address and contacts of COCQUIBUS-WAHL

Andere gerelateerde bedrijven als come COCQUIBUS-WAHL COCQUIBUS-WAHL: COIFFURE ACTUEL | IDEMCO BVBA | EETCAFE BALLANTINES | LA FLEUR DES CHAMPS | MANAGEMENT PARTNERS

Other related companies as COCQUIBUS-WAHL: COIFFURE ACTUEL | IDEMCO BVBA | EETCAFE BALLANTINES | LA FLEUR DES CHAMPS | MANAGEMENT PARTNERS

COCQUIBUS-WAHL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COCQUIBUS-WAHL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06027069091. Het bedrijf COCQUIBUS-WAHL bevindt zich op het adres: Avenue Kersbeek 300; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 720,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 679,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Transport - Art goods.
De hoofdactiviteit van COCQUIBUS-WAHL is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COCQUIBUS-WAHL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COCQUIBUS-WAHL, openstaande posities, locatie van COCQUIBUS-WAHL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COCQUIBUS-WAHL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is COCQUIBUS-WAHL, company assigned to the tax number BE06027069091. The company COCQUIBUS-WAHL is located at the address: Avenue Kersbeek 300; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 720,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 679,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. List of products are Transport - Art goods.
The main activity of COCQUIBUS-WAHL is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COCQUIBUS-WAHL is not available. You also can look at reviews of COCQUIBUS-WAHL, open positions, location of COCQUIBUS-WAHL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COCQUIBUS-WAHL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COCQUIBUS-WAHL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COCQUIBUS-WAHL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COCQUIBUS-WAHL, employees, financial statistics.