CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS
Private companiesMiscellaneous Repair Services • CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS

Contactgegevens CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ; ;, België

Telefoon (phone): +32 (13) 428-24-83 +32 (13) 428-24-83

Fax (fax): +32 (81) 860-31-83 +32 (81) 860-31-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS
Products information CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS

BTW identificatienummer (tax): BE07026000976
Ondernemingsnummer: 4552703857
Hoofdstad (capital): 345,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 257,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS
(Get full report from official database of BE for CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS
Addition kinds of activities for CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS

501204. Gemotoriseerde cycli | Motorized cycles
801100. Kantoren en klinieken van medische artsen | Offices and clinics of medical doctors
20799904. Olie, gehydrogeneerde: eetbaar | Oil, hydrogenated: edible
33120801. Ferroalloys, geproduceerd in hoogovens | Ferroalloys, produced in blast furnaces
79419901. Manager van individuele professionele atleten | Manager of individual professional athletes

Werken bij CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper in tuin- en interieurmeubilair (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een specialist in tuin- en interieurmeubilair, zijn we op zoek naar gedreven toonzaalverkoper met grote affiniteit voor tuinmeubelen en stijl (m/v). Jouw functie : Als toonzaalverkoper bezorg je al onze bezoekers een oprecht welkom-gevoel. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit. Naast verkopen met de glimlach, verwerk en registreer je de wekelijkse leveringen, zet je klantenbestellingen klaar, zorg je mee voor een verzorgde, klantvriendelijke winkelpresentatie Opvolgen en ontvangen van bestellingen en het opbellen van klanten zijn een wekelijkse taak.

 • Horecamedewerker 30h (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je hoofdtaak is het beheren van de bar, opnemen, bedienen afrekenen en afruimen van de bestellingen. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen.Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. Ook bediening achter de bar zal tot jouw takenpakket behoren. Als proactieve medewerker ben je attent voor de noden van de bezoeker en handel je klachten op een respectvolle en effectieve manier af. Je zal als allround horecamedewerker worden ingezet met een variërend takenpakket. De horecamanager ondersteunt je in al je taken.

 • Chauffeur C en/of CE (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te NInove zoeken wij een chauffeur C en /of CE om te rijden voor Delhaize. Distributie van dranken voor de winkelketen Delhaize met een trekker-opligger of vaste vrachtwagen. Transport verzorgen over gans Belgie. dag: 5à6 tot 16à17uur nacht: 16à17uur tot 's morgens (kortere rit als de dag) goederen op paletten, laden en lossen met elektrische transpalet Je werkt 1 zaterdag op 3 Optie vast! Palletvervoer Transpallet (electrisch) Nationaal transport Opligger

 • Assistent flexodrukker (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ASAP AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je assisteert de hoofddrukker aan een 8-kleurenpers - flexoprinting als volgt: - Je brengt de nodige grondstoffen aan: bevoorrading machine. - Je reinigt de machine en drukvormen en voert een basisonderhoud van de drukpers uit. - Je kan inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken werken. - Daarnaast controleer je de werking en het veiligheidssysteem.

 • Kraanmachinist rioleringen (m/v) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal als kraanman instaan voor het uitvoeren van wegeniswerken, rioleringen, algemeen grondwerk. Je bedient graafkranen dit van verschillende zwaartes (30TON). Naast het bedienen van een kraan, zal je ook instaan voor het meehelpen op de werf.

 • Operator seniorprofiel - weekend - M/V (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bent u op zoek naar een job- vast weekendwerk? Heeft u reeds ervaring als operator aan de inpakmachine? Kan u opleiding volgen gedurende 4-6 maanden? Onze klant te Wielsbeke zoekt weekendarbeider voor hun nieuwe site. U staat in voor zowel registratie, opvolging, kwaliteitscontrole als klein reinigingswerk.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

  Regio: KOZEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • DRINGEND Gezocht Gemotiveerde Poetshulp Regio DEURNE en omstreken (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: ANCCO DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic-Services werkt u als huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particuliere klanten. Klanten melden zich bij ons aan met de vraag of wij hen kunnen helpen met een huishoudhulp. Hij/ zij kan poetsen, strijken, boodschappen doen, kortom een handje toesteken in het huishouden. De klanten bouwen met u een vertrouwensband op. Heeft u het graag netjes, helpt u graag andere mensen, bent u betrouwbaar en gemotiveerd om te werken, ... dan kunnen wij u verder helpen ! Voor ons bent u belangrijk! Een gelukkige werknemer = een tevreden klant Solliciteer vandaag nog en wie weet kan je volgende week reeds opstarten.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Studenten podiumbouwer (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Podiumbouwer Voor onze klant in Hasselt zijn we op zoek naar gemotiveerde podiumbouwers. Je helpt met podia, tribunes en tenten op te bouwen en af te breken

 • Magazijnier (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Start People Kapellen

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) magazijn! Wat ga je doen? Inpakken - herpakken - verpakken. Magazijnwerk (heffen, ...). Heel soms een beetje administratief werk.

 • DJ- Monitor om kinderen te begeleiden bij start-to-DJ kamp (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de eerste stappen te leren van het DJ-en? Je begeleidt kinderen bij het leren DJ-en. Er is een lespakket voorzien en we zorgen voor voldoende materiaal voor de kinderen om te oefenen. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De DJ activiteiten worden afgewisseld met spel. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

Zoek naar antwoorden van CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS in sociale netwerken
Look for responds of CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS. Laat een reactie achter voor CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS. CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS. Leave a respond for CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS. CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS op de google maps. Adres en contacten CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS
Location of CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS on the google maps. Address and contacts of CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS

Andere gerelateerde bedrijven als come CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS: MICHEL GERDAY | NADJA CAPPAERT | NO PRODUCTIONS | Poot Patrick | VAN CLEVEN, MIKE

Other related companies as CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS: MICHEL GERDAY | NADJA CAPPAERT | NO PRODUCTIONS | Poot Patrick | VAN CLEVEN, MIKE

CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07026000976. Het bedrijf CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS bevindt zich op het adres: ; ;. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 345,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 257,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS, openstaande posities, locatie van CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS op de kaart.

CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS, company assigned to the tax number BE07026000976. The company CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS is located at the address: ; ;. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 345,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 257,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. Products created in CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS were not found.
The main activity of CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS is not available. You also can look at reviews of CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS, open positions, location of CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHAMBRE BELGE DES ENTREPRENEURS DE DEMENAGEMENTS, employees, financial statistics.