CARRETA (LA)

Contactgegevens CARRETA (LA): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARRETA (LA): address, phone, fax, email, website, opening hours

CARRETA (LA)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ambachtsweg 20; 9820; Merelbeke, België

Telefoon (phone): 09 272 50 50 (+32-09 272 50 50) 09 272 50 50 (+32-09 272 50 50)

Fax (fax): 09 272 50 55 (+32-09 272 50 55) 09 272 50 55 (+32-09 272 50 55)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARRETA (LA): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARRETA (LA)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARRETA (LA)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARRETA (LA), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARRETA (LA). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARRETA (LA), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARRETA (LA). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARRETA (LA)
Products information CARRETA (LA)

BTW identificatienummer (tax): BE01157653808
Ondernemingsnummer: 9084014892
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 126,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Transport - International

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARRETA (LA)
(Get full report from official database of BE for CARRETA (LA))

Aanvulling soorten activiteiten voor CARRETA (LA)
Addition kinds of activities for CARRETA (LA)

07810200. Landschapsdiensten | Landscape services
22319907. Weefmolen, breedgeweven stoffen: wol of soortgelijke stof | Weaving mill, broadwoven fabrics: wool or similar fabric
22990104. Padding en watt, textiel | Padding and wadding, textile
27619902. Computervormen, manifold of continu | Computer forms, manifold or continuous
65120202. Winkelcentrum, super regionaal (meer dan 1.000.000 m²) | Shopping center, super regional (more than 1,000,000 sq ft)
73899964. Product endorsement service | Product endorsement service

Werken bij CARRETA (LA): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARRETA (LA): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARRETA (LA). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARRETA (LA). Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: ADECCO HALLE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je in het bezit van je rijbewijs C en ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht voor 3 weken ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je bent verantwoordelijke voor het laden en lossen van houten panelen. Dit bij leveranciers en klanten.

 • Orderpickers gezocht - Volvo logistics - Oostakker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt. Hierbij heb je oog voor kwaliteit en snelheid.

 • Bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een doorzettend bouwbedrijf van Let\\\'s Work regio Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE. Je komt terecht in een bedrijf met poer. Samen met een ervaren team van werknemers zorgt de firma voor kwaliteitsvolle resultaten. Tot jouw takenpakket behoort : - Je voert de bouwmaterialen van het depot naar de werf. Dit met een trekker-oplegger of vrachtwagen met aanhangwagen. - Je vervoert ook bouwmaterialen en bouwmachines. Bv.: bekistingspanelen, stellingen, hoogwerkers, verreikers, graafmachines. - Je voert graafwerken uit op de werven voor funderingen en rioleringen. - Je werkt voornamelijk op de werven regio Oost- en West-Vlaanderen. Alsook Brussel, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Ben jij iemand die met de nodige motivatie naar het werk gaat en correct handelt? Wil jij iets betekenen voor deze firma en deel uitmaken van dit topteam? Dan ben jij de persoon die wij willen!

 • medewerker biologisch bedrijf (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: ASAP GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als medewerker bij dit biologisch bedrijf sta je in voor het verzorgen, voeden en opvolgen van o.a. bijen en mijten. Deze dieren worden dan ingezet om mee te werken aan bestuiving en biologische gewasbescherming.

 • heftruckchauffeur (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Zottegem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur met attest en dit binnen de houtindustrie. ?Je zal instaan voor het laden en lossen van producten e.d. ?Je staat ook in voor het in orde houden van het magazijn je zorgt ervoor dat de goederen steeds op de goede plaats worden gestockeerd ?Wegbrengen van de afgewerkte producten

 • Enthousiaste POETSHULP Scherpenheuvel en omstreken (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U gaat bij cliënten aan huis in regio Asse en staat in voor het onderhoud van de woning, was, strijk, maaltijden bereiden...

 • Jobstudenten februari en april Mystery Shopping (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Studentenjob

  Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19 en/of van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent tijdens week 2 van januari om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Aalst. Wij zijn op zoek naar 3 gemotiveerde jobstudenten.

 • Student winkelbediende op zondag (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in de regio Haacht zijn we op zoek naar een student voor op zondag. Je staat in voor zowel kassa als aanvullen.

 • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - Omring je met expertise - 3.500/mnd (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Dit accountantskantoor, gelegen in het Kempense Zoersel, is een zoektocht gestart naar een nieuwe medewerker om hun tienkoppig team aan te vullen. Ze zijn meer dan 20 jaar geleden opgericht als een algemeen administratief kantoor, en zo verder uitgegroeid tot een IAB Accountantskantoor. Het cliënteel dat ze boekhoudkundig en fiscaal ondersteunen bestaat uit enkele lokale KMO's en eenmanszaken; Hiervoor hanteren ze een persoonlijke aanpak en proberen ze dichtbij hun klanten te staan; Alle medewerkers in het kantoor zijn in het bezit van een IAB of BIBF titel, waardoor je omgeven wordt door een grote hoeveelheid expertise. Hun zoektocht gaat uit naar een dossierbeheerder / boekhouder / accountant met alvast een stevige portie ervaring achter de rug. We geven hier wat meer uitleg over de details van deze functie. Dossierbeheerder met ervaring - De verantwoordelijkheden Je zal in deze functie het volledige dossierbeheer van A tot Z uitvoeren: Hierbij hoort ook een stuk hands-on inboekingswerk om de dossiers te leren kennen; Je behandelt het volledige dossier, inclusief de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; De dossiers afsluiten hoort hier ook bij, er zal samen worden afgestemd in welke mate dit voor jou mogelijk is. Je werkt in deze functie uiteraard steeds samen met de zaakvoerder en adviseurs, die je werk controleren en je ondersteunen.

 • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

 • BIS-stage Winkel medewerker (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: ECOSO WILLEBROEK

  Type: Leercontract

  Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

Zoek naar antwoorden van CARRETA (LA) in sociale netwerken
Look for responds of CARRETA (LA) in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARRETA (LA). Laat een reactie achter voor CARRETA (LA). CARRETA (LA) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARRETA (LA). Leave a respond for CARRETA (LA). CARRETA (LA) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARRETA (LA) op de google maps. Adres en contacten CARRETA (LA)
Location of CARRETA (LA) on the google maps. Address and contacts of CARRETA (LA)

Andere gerelateerde bedrijven als come CARRETA (LA) CARRETA (LA): JEAN-MARIE COPINNE | Belvaux Vinciane | KURT LOOPMANS | HUIS DE WASSENDE MAAN | KOEN SNAUWAERT

Other related companies as CARRETA (LA): JEAN-MARIE COPINNE | Belvaux Vinciane | KURT LOOPMANS | HUIS DE WASSENDE MAAN | KOEN SNAUWAERT

CARRETA (LA) is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARRETA (LA), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01157653808. Het bedrijf CARRETA (LA) bevindt zich op het adres: Ambachtsweg 20; 9820; Merelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 126,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Transport - International.
De hoofdactiviteit van CARRETA (LA) is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARRETA (LA) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARRETA (LA), openstaande posities, locatie van CARRETA (LA) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CARRETA (LA) is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARRETA (LA), company assigned to the tax number BE01157653808. The company CARRETA (LA) is located at the address: Ambachtsweg 20; 9820; Merelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 126,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. List of products are Transport - International.
The main activity of CARRETA (LA) is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CARRETA (LA) is not available. You also can look at reviews of CARRETA (LA), open positions, location of CARRETA (LA) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARRETA (LA), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARRETA (LA), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARRETA (LA), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARRETA (LA), employees, financial statistics.