VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA

Contactgegevens VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogstraat 17 9960 Assenede, België

Telefoon (phone): +32 (4) 872-78-61 +32 (4) 872-78-61

Fax (fax): +32 (63) 123-62-15 +32 (63) 123-62-15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA
Products information VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07767578125
Ondernemingsnummer: 7733245849
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 503,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA
(Get full report from official database of BE for VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA
Addition kinds of activities for VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA

6011. Federale reserve banken | Federal reserve banks
025999. Pluimvee en eieren, nec, nec | Poultry and eggs, nec, nec
232102. Mannen en jongens sport en polo shirts | Men's and boys' sports and polo shirts
22110409. Velours | Velours
24991304. Zaagsel, reground | Sawdust, reground
33989900. Metalen hittebehandeling, nec | Metal heat treating, nec
35310403. Bitumineuze batching planten | Bituminous batching plants
50470307. Incontinente zorgproducten en benodigdheden | Incontinent care products and supplies
58120404. Lunchroom | Lunchroom
59630206. Lunchwagon | Lunch wagon

Werken bij VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektriciens (m/v) (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: SEA-INVEST

  Type: Vervanging brugpensioen

  GST NV maakt deel uit van de groep Sea-Invest NV. Sea-Invest, met hoofdkantoor in Gent, is één van de grootste overslagbedrijven van bulkgoederen en fruit in de wereld en telt ondertussen meer dan 2500 medewerkers. Voor ons bedrijf GST NV, gelegen te Gent (Desteldonk), zijn we op zoek naar een flexibele en gemotiveerde medewerker met gevoel voor verantwoordelijkheid. Uw taken bestaan uit het onderhoud van de verschillende installaties op de terminal (havenkranen, transportbanden,...) U staat in voor het opsporen en herstellen van elektrische pannes. De functie bevat een zeer gevarieerde waaier aan werkzaamheden, naast het elektrisch onderhoud helpt u mee met het algemeen onderhoud en een efficiënte werking van de terminal. Elke dag is anders aan de haven.

 • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal bedrijf. Het bedrijf is gelegen in de regio van Zaventem. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en afhandeling van bestellingen. Indien nodig neem je contact op met de klanten en behandel je ook eventuele klachten; - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten; - Het adviseren van klanten over de materialen en toepassingen; - Opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega's. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Allround Technieker (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een Kempisch bedrijf in metaalbewerking en machinebouw zijn we op zoek naar een Allround Technieker. Je voert allerlei mechanisch en elektrisch klusjes uit.

 • CNC Operator M/V (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij naar een nieuwe uitdaging als CNC operator? Voor een bedrijf te Arendonk dat zich toespitst op het maken van houten meubilair voor de gezondheidssector, is Adecco op zoek naar een CNC operator. Je zal intern opgeleid worden en daarna zelfstandig in het werkhuis aan de slag gaan.Je staat te werken in dagdienst en maakt af en toe overuren tijdens drukke periodes. Je komt in een aangenaam en jong team terecht waar teamspirit heerst!

 • Sales Support m/v (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: SKILLFLEX

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal een sleutelpositie uitoefenen binnen een Mechels familiebedrijf, gespecialiseerd in was-, strijk-, en poetsmiddelen. Onze klant is sterk aanwezig in de Belgische en Franse markt van FMCG en zal ook snel uitbreiden naar het Verenigd Koninkrijk. Het huidig team werkt heel hecht samen en zoekt een nieuwe collega om in tandem te werken. Je gaat klantgericht, nauwkeurig en planmatig te werk. Jouw week ziet er als volgt uit: - Klanten opvolgen: je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de klantenservice van A tot Z. Jij bent de vaste eerste lijn contactpersoon van alle klanten. - Orders, transport en facturatie: je organiseert het transport van de leveringen in samenspraak met de klant, je verwerkt de orders en factureert deze ook. - Planning en stocks beheren: je managet de stock zodat je steeds kan inspelen op de behoeften van de klanten, daarbij hoort natuurlijk ook dat je zelf orders zal moeten plaatsen om eigen stock aangevuld te houden. - Administratie: Je zal instaan als back-up Marketing Manager in geval van ziekte of vakantie. Je doet verschillende aanpassingen in het systeem van onze klant, je organiseert alle inkomende facturen en je houdt de 'Klanten Informatie Fiches' up-to-date

 • vrachtwagentechnieker (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Vrachtwagentechnieker zal je: mechanische en elektrische werken uitvoeren aan vrachtwagens op termijn depannages uitvoeren herstellingen controleren diagnoses stellen

 • Grond & Wegenwerker (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als wegenwerker voer je opbraak-, grond- en funderingswerken uit, je plaatst en herstelt verhardingslagen voor onder meer wegen, inritten, voetpaden en parkeerterreinen. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingsstelsels aan en draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Student klantendienst m/v (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Studentenjob

  Onze klant te Lokeren is op zoek naar een jobstudent die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

 • Accountancy & Tax Medewerker (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: VGD - Belgium

  Type: Vaste Job

  Let's talk about the job: De jobtitel zegt het zelf: jij bent bezig met accountancy & fiscale werkzaamheden! Terwijl je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) staat te dampen op je bureau, ga jij aan de slag voor de klanten die tot je portefeuille behoren. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren die rekenen op jouw deskundige service.  Concreet ga je voor hen aan de slag met een gevarieerd takenpakket. Denk aan: BTW-verplichtingen het voorbereiden van eindejaarsafsluitingen de aangiften van zowel personen- als vennootschapsbelasting het opmaken van jaarrekeningen en verwerken van boekhoudkundige stukken.  Hierbij werk je in een moderne, digitale omgeving en word je omringd door toffe collega’s die jou door en door steunen. En heb je even nood aan een energy boost? Een vers stuk fruit ligt al voor je klaar! Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich wil verdiepen in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelswetenschappen, …)? Iemand die aan de start staat van zijn/haar carrière binnen de boeiende fiduciaire sector? Een doener mét gezond verstand en een open mind? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job Ruimte om te ontdekken of je een carrière wil uitbouwen als generalist of specialist De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IAB-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, met optie tot bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

 • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

  Type: Zelfstandige activiteit

  “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

Zoek naar antwoorden van VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA. Laat een reactie achter voor VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA. VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA. Leave a respond for VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA. VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA op de google maps. Adres en contacten VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA
Location of VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA on the google maps. Address and contacts of VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA: JOZEF TIMMERMAN | BEAU S?JOUR | Pinky BVBA | A R W DE NEYS | BOKMOLENHOEVE

Other related companies as VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA: JOZEF TIMMERMAN | BEAU S?JOUR | Pinky BVBA | A R W DE NEYS | BOKMOLENHOEVE

VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07767578125. Het bedrijf VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA bevindt zich op het adres: Hoogstraat 17 9960 Assenede. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 503,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA, openstaande posities, locatie van VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA, company assigned to the tax number BE07767578125. The company VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA is located at the address: Hoogstraat 17 9960 Assenede. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 503,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA were not found.
The main activity of VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA is not available. You also can look at reviews of VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA, open positions, location of VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VM Schrijn-en Timmerwerken BVBA, employees, financial statistics.