ABBELOOS-SOCQUET SPRL

Contactgegevens ABBELOOS-SOCQUET SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABBELOOS-SOCQUET SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABBELOOS-SOCQUET SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de l'Exposition 264; 1090; Bruxelles (Jette), België

Telefoon (phone): 02 479 41 44 (+32-02 479 41 44) 02 479 41 44 (+32-02 479 41 44)

Fax (fax): 02 478 79 41 (+32-02 478 79 41) 02 478 79 41 (+32-02 478 79 41)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABBELOOS-SOCQUET SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABBELOOS-SOCQUET SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABBELOOS-SOCQUET SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABBELOOS-SOCQUET SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABBELOOS-SOCQUET SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABBELOOS-SOCQUET SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABBELOOS-SOCQUET SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABBELOOS-SOCQUET SPRL
Products information ABBELOOS-SOCQUET SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04254699707
Ondernemingsnummer: 7166900634
Hoofdstad (capital): 877,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 732,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Furniture - Storage

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABBELOOS-SOCQUET SPRL
(Get full report from official database of BE for ABBELOOS-SOCQUET SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABBELOOS-SOCQUET SPRL
Addition kinds of activities for ABBELOOS-SOCQUET SPRL

23699902. Jeans: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Jeans: girls', children's, and infants'
24991302. Logs van zaagsel en houtdeeltjes, geperst | Logs of sawdust and wood particles, pressed
28699919. Freon | Freon
31310106. Pinnen, schoen | Pegs, shoe
33560102. Lood en loodlegering: rollen, tekenen of extruderen | Lead and lead alloy: rolling, drawing, or extruding
35450318. Headstocks, draaibank (gereedschapsmiddel accessoires) | Headstocks, lathe (machine tool accessories)
51530204. Soja bonen | Soybeans
79990300. Binnenhofclubs | Indoor court clubs
82449902. Commerciële school | Commercial school

Werken bij ABBELOOS-SOCQUET SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABBELOOS-SOCQUET SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABBELOOS-SOCQUET SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABBELOOS-SOCQUET SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Loodgieter (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een installateur sanitair en CV om op verschillende locaties te werken in Vlaams-Brabant. Je werkt voor de afdeling "Building" Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer. Je installeert of herstelt sanitaire voorzieningen, kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming. Je plaatst, regelt, onderhoudt en herstelt installaties voor centrale verwarming. Je bewerkt en legt leidingen Je snijdt en zaagt buizen op maat, ontbraamt ze en buigt ze. Je maakt en/of monteert allerlei verbindingen. Je plaatst verwarmingsketels, brandstoftanks en radiatoren en sluit ze aan.

  • Technisch medewerker productie (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - U bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de snijsystemen in de friet-en vlokkenlijn in onze verschillende vestigingen. - Het continu verbeteren van de optische controle systemen is voor u een grote uitdaging. - U hebt oog voor detail, bent communicatief sterk waardoor er een vlotte communicatie is naar de productie en technische dienst. - Deze functie is een job " on the floor" met enige administratieve taken.

  • Sales & Marketing Assistant | Wilrijk (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een zeer snel groeiende KMO van meer dan 40 medewerkers die recent verhuisd is naar een gloednieuw modern kantoorgebouw in Wilrijk. Voor hen gaan we op zoek naar een nieuwe Marketing collega. Onderhouden verschillende websites (B2B en B2C): teksten aanpassen, foto's, banners aanpassen, nieuws updaten,... Opvolgen / onderhoud webshop Dagelijks / wekelijks onderhoud Social Media: Instagram & Facebook voor verschillende merken Opmaak persberichten Opmaak contract en contact met bloggers / Instagrammers Deelname aan de Persdagen Opmaak brochures en folders Uitwerken marketing acties / mailing acties Maandelijkse externe nieuwsbrief Planning, budgetering en uitwerken Marketing strategie Bijhouden marketinguitgaven Maandelijkse analyse salescijfers Presentatie kwartaalcijfers

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Duras – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DURAS)

    Regio: DURAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Spelhost dinerspellen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brussel studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Barman Brasserie (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET MOMENT

    Type: Studentenjob

    - dranken voorbereiden - onderhoud zaal

  • Customer Care Klantenservice (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een mobiliteitsbedrijf in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een Customer Care medewerker op de klantenservice (m/v). Jouw takenpakket: • Je bent het eerste aansprekingspunt voor onze klanten die je op een professionele manier informatie en advies verleent, via verschillende kanalen (telefoon, e-mail, chat en/of face to face) • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van en voor onze leden, zoals wijzigingen, up- en cross-sell, betalingen, wegenwacht aansluitingen, tankkaarten, webwinkel bestellingen, ... • Je werkt aan een lange termijn relatie met onze leden, je werkt aan retentie door een passende oplossing voor te stellen • Als Klantenadviseur bij VAB zet je steeds de klant op de eerste plaats • Je analyseert grondig de vraag en behoefte van onze klanten en je gaat steeds op zoek naar de beste oplossing voor de klant; je gaat proactief aan de slag • Met de kennis die je op doet, bouw je actief mee aan het optimaliseren van de dienstverlening

  • Account Manager Beleggingen (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij verantwoordelijk bent voor het assortiment beleggingen in ruime zin van het woord van ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde. Wij zitten in de top 10 van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Dus jij kan samen met ons het verschil maken door als beleggingsadvsieur een grondig analyse te maken op basis van jouw kennis, ervaringen en door contacten in jouw netwerk te raadplegen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je bent onder andere verantwoordelijk voor beleggingen in ruime zin van het woord zoals pensioensparen, langetermijnsparen,.. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Handelsagent B&B (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FORTISSIMOS GROUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    G a je actief op zoek naar nieuwe klanten voor onze diensten. Je gebruikt hier efficiënt de meest geschikte verkoopkanalen voor. Je hebt geen drempelvrees als het op prospecteren aankomt. Communicatie is één van je sterkste eigenschappen. Je bent ambitieus en je kikt op doelstellingen halen. Targets zijn er om te overtreffen, verkopen is je natuurlijke biotoop. Samen met onze partners en collega"s bouw je aan een sterke zichtbaarheid van ons bedrijf. Je bent een sales tijger die waarde creëert bij de prospecten en klanten en lange termijnrelaties opbouwt. Je werkterrein is België met in hoofdzaak het Vlaamstalige landsgedeelte.

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

  • VERKOPER TELECOM (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: LINKO-SYSTEMS

    Type: Werfreserve

    We zijn op zoek naar een full time verkoopsmedewerker/klantenadviseur voor ons telenet center. Je zal enerzijds instaan voor het verkopen van hardware en accesoires, alsook de verkoop en de bijhorende service van alle telenet-abonnementen.

Zoek naar antwoorden van ABBELOOS-SOCQUET SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ABBELOOS-SOCQUET SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABBELOOS-SOCQUET SPRL. Laat een reactie achter voor ABBELOOS-SOCQUET SPRL. ABBELOOS-SOCQUET SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABBELOOS-SOCQUET SPRL. Leave a respond for ABBELOOS-SOCQUET SPRL. ABBELOOS-SOCQUET SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABBELOOS-SOCQUET SPRL op de google maps. Adres en contacten ABBELOOS-SOCQUET SPRL
Location of ABBELOOS-SOCQUET SPRL on the google maps. Address and contacts of ABBELOOS-SOCQUET SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ABBELOOS-SOCQUET SPRL ABBELOOS-SOCQUET SPRL: DEXIA | Daring Club de Cointe (Royal) | ANDRE GOOSSENS | M. CORNELIS | Mecagaume

Other related companies as ABBELOOS-SOCQUET SPRL: DEXIA | Daring Club de Cointe (Royal) | ANDRE GOOSSENS | M. CORNELIS | Mecagaume

ABBELOOS-SOCQUET SPRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABBELOOS-SOCQUET SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04254699707. Het bedrijf ABBELOOS-SOCQUET SPRL bevindt zich op het adres: Avenue de l'Exposition 264; 1090; Bruxelles (Jette). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 877,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 732,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage.
De hoofdactiviteit van ABBELOOS-SOCQUET SPRL is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABBELOOS-SOCQUET SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABBELOOS-SOCQUET SPRL, openstaande posities, locatie van ABBELOOS-SOCQUET SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABBELOOS-SOCQUET SPRL is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABBELOOS-SOCQUET SPRL, company assigned to the tax number BE04254699707. The company ABBELOOS-SOCQUET SPRL is located at the address: Avenue de l'Exposition 264; 1090; Bruxelles (Jette). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 877,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 732,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage.
The main activity of ABBELOOS-SOCQUET SPRL is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ABBELOOS-SOCQUET SPRL is not available. You also can look at reviews of ABBELOOS-SOCQUET SPRL, open positions, location of ABBELOOS-SOCQUET SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABBELOOS-SOCQUET SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABBELOOS-SOCQUET SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABBELOOS-SOCQUET SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABBELOOS-SOCQUET SPRL, employees, financial statistics.