Hellemans L

Particuliere bedrijvenBosbouw • Hellemans L
Private companiesForestry • Hellemans L

Contactgegevens Hellemans L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hellemans L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hellemans L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zonnebloemlaan 11 2840 Reet (Rumst), België

Telefoon (phone): +32 (56) 187-32-85 +32 (56) 187-32-85

Fax (fax): +32 (15) 647-93-84 +32 (15) 647-93-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hellemans L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hellemans L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hellemans L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hellemans L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hellemans L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hellemans L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hellemans L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hellemans L
Products information Hellemans L

BTW identificatienummer (tax): BE06635986328
Ondernemingsnummer: 9879974365
Hoofdstad (capital): 890,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 543,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Hellemans L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hellemans L
(Get full report from official database of BE for Hellemans L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hellemans L
Addition kinds of activities for Hellemans L

324100. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
07519902. Melkproeven | Milk testing services
30899901. Luchtmatrassen, kunststoffen | Air mattresses, plastics
32110100. Transparant optisch glas, behalve lenzen | Transparent optical glass, except lenses
35539908. Patroonmakersmachines, houtbewerking | Pattern makers' machinery, woodworking
50120200. Commerciële voertuigen | Commercial vehicles
84129902. Museum | Museum
89990305. Schrijven voor publicatie | Writing for publication

Werken bij Hellemans L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hellemans L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hellemans L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hellemans L. Looking for open vacancies in other companies

 • Gedreven voedingsoperator voor internationaal groeiend bedrijf gezocht! (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als productieoperator aan een afvullijn heb je meerdere verantwoordelijkheden. Je beheert het jouw toegewezen (deel van het) productieproces. Je verhelpt diverse storingen in samenwerking en overleg met de technische dienst. Je werkt de productieplanning af op basis van dagorders en speelt flexibel in op productiewijzigingen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles, je neemt stalen en je registreert de vereiste productie- en kwaliteitsinformatie op de betrokken documenten. Je staat ook in voor het grondig reinigen van je werkomgeving en de toegewezen productie-installaties. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent collegiaal ingesteld, hebt oog voor arbeidsveiligheid. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen.

 • proces operator (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een chemisch bedrijf zoeken we een proces operator. Taken: je bedient meerdere installaties / reactoren je analyseert monsters in het productieproces om de gewenste productie-ouput te bereiken installaties handmatig en via geautomatiseerde bedieningspanelen aanstuurt je beheert de toevoer van grondstoffen, laadt de installaties en bedient ze volgens de procedures

 • ALLROUND BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent samen met de hoofdboekhoudster verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding . Je controleert en verwerkt de aankoopfacturen, voert betalingen uit en onderhoudt contacten met leveranciers. Je staat open voor ad hoc projecten/taken zoals controle fiscale schulden en beheer van diverse enquê;tes. Je bent het eerste aanspreekpunt inzake verzekeringen (wagenpark, burgerlijke aansprakelijkheid bouwwerken, machinebreuk) en volgt alles op van A tot Z.

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Machelen Ad Leie 8 uren per week (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Machelen aan de Leie.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudelijke hulp met dienstencheques - [email protected] - Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: NETATWERK

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog naar: [email protected]

 • Studenten voor verkoop bakkerswinkel(m/v) (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Staffing nv

  Type: Studentenjob

  Voor een goed draaiende bakkerij te Lummen, zoeken we nog studenten om in het weekend een centje bij te verdienen. Je werkt ofwel zaterdagvoormiddag, zaterdagnamiddag of zondagvoormiddag. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een goed draaiende bakkerij, gelegen in Lummen. Omschrijving Begin je 's morgens? Dan vul je de toog met gebak en taart. Je gaat de manden vullen met brood, broodjes en stokbrood. Je helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Werk je in de namiddag dan help je met het opruimen van de winkel.

 • student RECEPTIONIST (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: MOLENHEIDE

  Type: Studentenjob

  Je taak behelst o.a. het onthaal van gasten en ticketverkoop voor sport- en speelparadijs. Daarnaast houd je je vooral bezig met administratieve taken, telefonische contacten,...

 • Chauffeur CE (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Ben jij de chauffeur CE die wij zoeken? Binnen deze vacature sta je in voor het transport van palletgoederen met de vrachtwagen, binnen België. Je staat ook in voor het laden en lossen van de goederen.

 • Baliebediende met bouwkriebels (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Voor een metaalhandel toonaangevend in werfmaterieel, bouwmachines en -specialiteiten zijn we op zoek naar een commercieel medewerker. Hun vele artikelen worden verkocht aan aannemers en industriële constructiebedrijven. Je bedient de klanten, maakt bonnen aan, volgt de herstellingen van machines op, .... Een bouwplan kunnen lezen is een extra troef.

 • Kwaliteitsmanager (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Vaste Job

  In deze kwaliteitsfunctie ben je de drijvende kracht achter heel het kwaliteit gebeuren. Je hebt daarbij maximaal aandacht voor het optimaliseren van het kwaliteitssysteem en het intensifiëren van Quality awareness in de hele bedrijfscultuur. Je uitdaging: Je streeft naar een zero defect culture. Je bent een absoluut voorbeeld op vlak van ‘kwaliteitsbewustwording' ten aanzien van alle medewerkers! Je analyseert heel kritisch het huidige kwaliteitssysteem en gaat (pro) actief op zoek naar de root cause van kwaliteit issues. Je initieert preventieve acties en verbeterprojecten om maximaal te voldoen aan de kwaliteitseisen van klanten. Hierin ben je verantwoordelijk voor kwaliteitsnormen aangaande BRC, ISO, Kosher en Halal. Je bent aanspreekpunt voor de interne audits en klachten van klanten. Je stuurt het chemisch labo aan en geeft leiding aan een team van een 6-tal kwaliteitsmedewerkers. Voor de plant in Brno en Delfzijl ben je tevens eerste aanspreekpunt aangaande kwaliteitsissues en hanteer je een doorgedreven ‘zero tolerance' aanpak. Je maakt deel uit van het management team waarin je grondige analyse, aanpak en creativiteit erg gewaardeerd worden.

 • BIJLESGEVERS MET PASSIE! (regio BRUGGE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: BRG2018

 • PRODUCTIEPLANNER BOUW (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Select HR Herentals

  Type: Leercontract

  Als PRODUCTIEPLANNER BOUW ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PRODUCTIEPLANNER BOUW   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde of heb je enige affiniteit met de bouw? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 28 22 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

Zoek naar antwoorden van Hellemans L in sociale netwerken
Look for responds of Hellemans L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hellemans L. Laat een reactie achter voor Hellemans L. Hellemans L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hellemans L. Leave a respond for Hellemans L. Hellemans L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hellemans L op de google maps. Adres en contacten Hellemans L
Location of Hellemans L on the google maps. Address and contacts of Hellemans L

Andere gerelateerde bedrijven als come Hellemans L Hellemans L: A.G.I. Service SC | MONTEYNE BOXING CLUB | V.K. MARIABURG | M. VAN STEIRTEGEM | BART DE CLERCK

Other related companies as Hellemans L: A.G.I. Service SC | MONTEYNE BOXING CLUB | V.K. MARIABURG | M. VAN STEIRTEGEM | BART DE CLERCK

Hellemans L is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hellemans L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06635986328. Het bedrijf Hellemans L bevindt zich op het adres: Zonnebloemlaan 11 2840 Reet (Rumst). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 890,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 543,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Hellemans L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hellemans L is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hellemans L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hellemans L, openstaande posities, locatie van Hellemans L op de kaart.

Hellemans L is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hellemans L, company assigned to the tax number BE06635986328. The company Hellemans L is located at the address: Zonnebloemlaan 11 2840 Reet (Rumst). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 890,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 543,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in Hellemans L were not found.
The main activity of Hellemans L is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Hellemans L is not available. You also can look at reviews of Hellemans L, open positions, location of Hellemans L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hellemans L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hellemans L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hellemans L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hellemans L, employees, financial statistics.