Schols R

Contactgegevens Schols R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schols R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schols R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Wilgen 7 3600 Genk, België

Telefoon (phone): +32 (60) 491-43-43 +32 (60) 491-43-43

Fax (fax): +32 (4) 964-23-45 +32 (4) 964-23-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schols R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schols R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schols R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schols R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schols R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schols R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schols R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schols R
Products information Schols R

BTW identificatienummer (tax): BE08914550781
Ondernemingsnummer: 5452484130
Hoofdstad (capital): 840,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 135,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Schols R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schols R
(Get full report from official database of BE for Schols R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schols R
Addition kinds of activities for Schols R

3251. Bakstenen en structurele klei tegel | Brick and structural clay tile
753204. Externe reparatiediensten | Exterior repair services
17529902. Installatie van asfalt tegel | Asphalt tile installation
20990802. Pasta, ongekookt: verpakt met andere ingrediënten | Pasta, uncooked: packaged with other ingredients
33560201. Gouden en gouden legeringen, lakens, strips, enz. | Gold and gold alloy bars, sheets, strip, etc.
39491001. Bowlingbanen en accessoires | Bowling alleys and accessories
51590303. huiden | Hides
55719906. motorfietsen | Motorcycles

Werken bij Schols R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schols R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schols R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schols R. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemewerkers voor konijnen-slachterij (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Q Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant gelegen in Temse zijn wij opzoek naar  slachtmedewerkers die helpen in het slachtproces (ontvellen, ontdarmen, ...) Je werkt tussen 6u en 15u (38u/week) Ervaring is een pluspunt Bereid om, indien nodig, in te springen in afdeling versnijding/productie.

 • Schilder Pontons/schepen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een aangenaam familiebedrijf dat gespecialiseerd is in scheepsherstellingen zijn we op zoek naar iemand die instaat voor het schilderen van de schepen en de pontons. Als hier niet voldoende te doen is, of het weer laat dit niet toe zal je ook gevraagd worden om af en toe wat onderhoudswerken te doen.

 • Call Agent (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Talentus Herentals

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Olen zijn wij op zoek naar een communicatieve Customer Call Agent voor de Benelux. In deze functie heb je een gevarieerd takenpakket.  Je beantwoordt inkomende telefoons en mailverkeer van klanten. Je keurt inkomende klantenorders goed.  Je geeft klantendossiers in. Je hebt affiniteit met technische producten.

 • Junior Boekhouder M/V (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een boekhoudkantoor met de hoofdzetel te Diksmuide zijn we op zoek naar een gemotiveerde junior boekhouder (m/v) om de vestiging te Zonnebeke te versterken. - Als boekhouder ben je verantwoordelijk voor het boekhoudkundig aspect en het fiscaal dossier van je eigen klanten. - Je staat onder meer in voor de verwerking van aan- en verkoopfacturen, bankafschriften en de opmaak van de btw-aangifte. - Exploitaties zijn een groot deel van je takenpakket waarvoor je eveneens de aangifte van de personenbelasting moet opmaken.

 • Magazijnier bij Conway | Eindcontrole van de goederen (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers om de eindcontrole van de goederen uit te voeren. Reeds gepickte containers dienen nagecontroleerd te worden op mogelijke fouten. Opgespoorde fouten dienen dan in orde gebracht te worden. Op deze manier zorg jij ervoor dat fouten niet doorgaan naar klanten. Je zal in late uren tewerkgesteld worden, meestal is dit van 18u tot 3u.

 • HUISHOUDHULP deeltijds of voltijds (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: DORIFRAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken dringend een gemotiveerde medewerker voor het poetsen van privé woningen in Waregem/Anzegem/Avelgem/Vichte/Deerlijk.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Moorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSEL)

  Regio: MOORSEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Junior Project Manager (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: DECON BVBA

  Type: Vaste Job

  Als Junior Project Manager ben je mee verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het bedrijf. Dit betekent dat je meewerkt aan de voorbereiding van de werf (opmaak lastenboek, aanbestedingen, offertes opvragen bij aannemers). In de werffase volg je de uitvoering op, neem je deel aan de werfvergaderingen en los je problemen op die zich tijdens de werf eventueel voordoen. Meer informatie rond het specifieke takenpakket kan je nalezen in de bijlage.

 • Enthousiaste Recruitment Consultant met passie voor rekrutering en selectie te Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Bij ons krijg je de kans om als consultant een A tot Z rol op te nemen en dit in combinatie met de juiste begeleiding en coaching. Je zoekt namelijk mee naar de perfecte match tussen klant en kandidaat alsook klant en Ergon. Meer specifiek betekent dit het volgende: Je verzorgt de opmaak en publicatie van job omschrijvingen op diverse kanalen. Van zodra er inkomende sollicaties zijn, selecteer je de juiste kandidaten volgens de verwachtingen van de klant; Daarnaast sta je in voor de gerichte, actieve zoektocht naar kandidaten aan de hand van diverse kanalen zoals de verschillende jobsites en LinkedIn. Als search expert draag jij bij aan de kwaliteit van onze kandidaten in lijn van de verwachtingen van jouw klanten; Eens geschikte kandidaten gescreend, die beantwoorden aan de behoeftes van jouw klant, nodig je hen uit voor een diepte interview. Tijdens dit gesprek hanteer je de verschillende interviewtechnieken; Als account manager van jouw klanten ben jij verantwoordelijk voor de voorstelling van de kandidaat met oog op de vooropgestelde vacature; Bijkomend ben je verantwoordelijk voor de opvolging van A tot Z van uw klanten- en kandidatendossiers: contact met kandidaten en klanten waar de stand van zaken wordt meegedeeld, feedback omtrent de selectie procedure, inplannen van gesprekken, enz.; Als Ergon consultant ontwikkel je gaandeweg een nauw contact met je bestaande klanten waarin je steeds streeft naar kwaliteit en excellentie; Om verdere groei van het kantoor te verzekeren, draag je actief bij tot de commerciële en operationele ontwikkeling van onze activiteiten via prospectie en klantenbezoeken. Je bezoekt regelmatig de bestaande klanten en ontmoet nieuwe prospecten in persoon waar je Ergon als kwalitatieve dienstverlener toelicht; Tot slot heb je oog voor nieuwe business opportuniteiten en deel je deze met het team; Je rapporteert rechtstreeks aan de team verantwoordelijke van het kantoor.

 • Bouwtechnisch Bediende (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: TALENT ANGELS

  Type: Vaste Job

  Je volgt de contracten op van de werven in uitvoering en zorgt voor de tijdige en correcte facturatie. Je staat nauw in contact met de projectleiders, die ondersteuning geven bij elk dossier. Eventuele wijzigingen in het dossier dienen ook berekend te worden om daarna de eindafrekening te factureren

 • Commerciële Binnendienst Medewerker Export (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

  Type: Vaste Job

  De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: · De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem · Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) · Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant · Het opvolgen van de leveringstermijnen · Het checken van de openstaande vorderingen · Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport · Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control. Je volgt een klantenportefeuille op van A tot Z, maar bent ook back-up voor jouw collega’s bij afwezigheid.

 • PRODUCTIEPLANNER BOUW (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Select HR Herentals

  Type: Leercontract

  Als PRODUCTIEPLANNER BOUW ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PRODUCTIEPLANNER BOUW   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde of heb je enige affiniteit met de bouw? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 28 22 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

Zoek naar antwoorden van Schols R in sociale netwerken
Look for responds of Schols R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schols R. Laat een reactie achter voor Schols R. Schols R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schols R. Leave a respond for Schols R. Schols R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schols R op de google maps. Adres en contacten Schols R
Location of Schols R on the google maps. Address and contacts of Schols R

Andere gerelateerde bedrijven als come Schols R Schols R: LEJEUNE MARC | B.C. DYNAMIC LEDE | Coulon J | MARIO KEMPEN | NATHALIE DEMART

Other related companies as Schols R: LEJEUNE MARC | B.C. DYNAMIC LEDE | Coulon J | MARIO KEMPEN | NATHALIE DEMART

Schols R is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schols R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08914550781. Het bedrijf Schols R bevindt zich op het adres: De Wilgen 7 3600 Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 840,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 135,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Schols R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schols R is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schols R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schols R, openstaande posities, locatie van Schols R op de kaart.

Schols R is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schols R, company assigned to the tax number BE08914550781. The company Schols R is located at the address: De Wilgen 7 3600 Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 840,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 135,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Schols R were not found.
The main activity of Schols R is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Schols R is not available. You also can look at reviews of Schols R, open positions, location of Schols R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schols R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schols R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schols R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schols R, employees, financial statistics.