Unideco SPRL

Contactgegevens Unideco SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Unideco SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Unideco SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Gratès 2 1170 Watermaal-Bosvoorde (Brussel), België

Telefoon (phone): +32 (13) 358-73-13 +32 (13) 358-73-13

Fax (fax): +32 (55) 113-11-80 +32 (55) 113-11-80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Unideco SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Unideco SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Unideco SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Unideco SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Unideco SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Unideco SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Unideco SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Unideco SPRL
Products information Unideco SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07958740234
Ondernemingsnummer: 7353118896
Hoofdstad (capital): 859,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 441,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Unideco SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Unideco SPRL
(Get full report from official database of BE for Unideco SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Unideco SPRL
Addition kinds of activities for Unideco SPRL

679400. Octrooienaars en verhuurders | Patent owners and lessors
753600. Automotive glas vervangende winkels | Automotive glass replacement shops
15429906. Bewaar voorbouw | Store front construction
22110201. Corset stoffen, katoen | Corset fabrics, cotton
36210102. Spoelen, voor elektrische motoren of generatoren | Coils, for electric motors or generators
46199902. Slurry pipeline operatie | Slurry pipeline operation
50840605. Heftrucks en onderdelen | Lift trucks and parts
51491102. Stijfsel | Starch
87410102. Financieel management voor zaken | Financial management for business

Werken bij Unideco SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Unideco SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Unideco SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Unideco SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper bakkerij Gentse stadsrand (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar een winkelmedewerker voor een gekende bakkerij in de regio van Lochristi. Bedoeling is dat je de mensen aanspreekt, bedient en afrekent. Je zorgt voor een nette werkomgeving. Beleefdheid en klantvriendelijkheid zijn begrippen die nauw aan je hart liggen. Je hebt ervaring in een bakkerij of tenminste iets van opleiding bakkerij gevolgd. Let op! Je hebt er geen probleem mee om op zondagvoormiddag te werken.

 • Verkoper/aanvuller/magazijnier M/V (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Alken zoeken we verkoper/aanvuller/magazijnier M/V. Jouw taken zijn vooral helpen bij het binnenbrengen van containers van groeten&fruit en de dranken uitpakken in de winkel en magazijn op orde houden. Het is een vervanging van een langdurige zieke, tijdelijke opdracht tot eind van het jaar misschien nog langer

 • Projectleider (m/v) (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwfirma te Lummen, regio Hasselt, (klasse 8 aannemer, algemene bouwwerken) zijn we op zoek naar een projectleider.  Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor alle technische, kwalitatieve en organisatorische aspecten van de aan jou toegewezen projecten. In dit kader zorg je voor de uitvoering, coördinatie en opvolging van de projectactiviteiten conform het lastenboek en plannen, met het oog op realisatie van de werken binnen vooropgesteld budget en termijn. Hierbij bewaak je nauwgezet de veiligheidsprocedures en fungeer je als aanspreekpunt voor de klant. Werfvergaderingen opvolgen, organiseren van toolboxmeetings en werfinspecties, opmaken van vorderingsstaten en evaluatie van de nacalculatie maken deel uit van je takenpakket. Ook het aansturen en coachen van het werfpersoneel behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Je werkt nauw samen met de projectvoorbereiders en de aankoopverantwoordelijke en je rapporteert aan de Technisch Directeur.

 • jobstudent (KORBEEK-LO)

  Regio: KORBEEK-LO

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Voor een hamburger restaurant in de regio van Korbeek-Lo zoeken we een student om ons team te versterken. Voor deze vacature voer je onderstaande taken uit: je kan de klanten snel en efficiënt verder helpen je helpt mee tijdens de shiften waar nodig dit zowel in de keuken als bij de bediening van de klanten je zorgt dat ons restaurant er altijd netjes bij ligt

 • Tuinarbeider (AFFLIGEM)

  Regio: AFFLIGEM

  Bedrijf: HORTUS

  Type: Studentenjob

  Hortus Affligem is een klein familiebedrijf die volop aan het groeien is. Werk je graag buiten, ben je in staat fysiek zwaar werk te verrichten en op zoek naar een job in tuinaanleg en onderhoud? .Jouw functie Je doet het algemeen onderhoud van tuinen van particulieren of bedrijven. Je wiedt onkruid, maait gras en doet indien ervaring nodige snoeiwerk. Je plant bomen en struikgewas.

 • Enthousiaste studenten M/V te Hofstade (HOFSTADE)

  Regio: HOFSTADE

  Bedrijf: BAKKERIJ CARL

  Type: Studentenjob

  Voor onze winkel te Hofstade zijn wij op zoek naar extra studenten voor weekend- en vakantiewerk. We prefereren de combinatie van deze 2. Taken: Je staat mee in voor de bediening van onze klanten. Ja kan werken in de vakantie, maar ook tijdens de weekends ( zaterdag en/of zondag)binnen het schooljaar. Mogelijkheid tot het werken van 2 dagen, alsook 1 dag in het weekend. Indien je wenst te werken op een vaste dag in het weekend is dit ook mogelijk. Interesse? Solliciteer dan snel.

 • Student op vrijdag voor boetiek in Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zoeken een student die iedere vrijdag kan werken in een damesboetiek te Hasselt. Je helpt de klanten in hun zoektocht naar hun gepaste outfit.

 • PLOEGBAZEN - MEESTERGASTEN (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je coördineert jouw ploeg en ondersteunt hen op technisch vlak Je stelt de werkverdeling op en zorgt voor de correcte uitvoering er van Je stuurt een team van lassers, pijpfitters, monteurs… aan op de werven bij onze klanten. Je staat in voor de werkverdeling en het goed verloop van de opdrachten. Je bent een motiverende coach, geeft duidelijke instructies, voert de werken mee uit, helpt problemen op te lossen en controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je verzamelt werkvergunningen, stelt instructies op en communiceert deze aan de werfverantwoordelijke Je formuleert voorstellen ter verbetering van de dienst Je staat in voor het dagelijks toezicht van de veiligheid op de werven. Je geeft toolboxmeetings, controleert of iedereen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, je voert werkplekinspecties uit.

 • Onderhoudstechnieker automatisatie (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: Personeelsadviesbureau Goelen

  Type: Vaste Job

  Maes Hoogwerkers in Pulle groeide de afgelopen 40 jaar uit tot een gespecialiseerd en stabiel bedrijf dat hoogwerkers op vrachtwagen, spinhoogwerkers, mobiele torenkranen en autolaadkranen mét chauffeur verhuurt. Met ons uitgebreid wagenpark van meer dan 50 unieke machines en een sterk team van 70 medewerkers, bieden we een toegevoegde waarde bij de uitvoering van uitdagende hoogtewerken. U werkt niet aan de vrachtwagen, maar aan de hoogwerker die op de vrachtwagen is gemonteerd. Deze machines zijn staaltjes van toptechniek die tot 103 meter hoogte reiken. Op onze website kan je een overzicht vinden van onze hoogwerkers en hun mogelijkheden. Het is jouw uitdaging om de werking van deze machines volledig te leren kennen. Vooral de samenwerking tussen de software, de automatische sturingen en de hydraulische componenten is een ingenieus systeem dat zorgt voor veiligheid maar ook voor uitzonderlijke prestaties. Jammer genoeg loopt er soms iets mis, en dan rekenen wij op jouw analyse- en oplossingsvermogen om de oorzaak van de storing en een oplossing te kunnen vinden. Je krijgt natuurlijk trainingen van onze leveranciers en je kan rekenen op de steun van een ervaren collega. Soms doen we zelf volledige revisies van onze machines en dan neem jij de sturingen, de elektronica en de software voor jouw rekening. Variatie en uitdaging genoeg dus!

 • Veiligheidschef niveau 1 (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Konvert Office Leuven

  Type: Vaste Job

  Voor de uitbreiding van het team van onze klant zijn wij momenteel op zoek naar een extra veiligheidscoördinator niveau A. Onze klant is een totaaladviseur voor bouw, infrastructuur en ruimtelijke ordening. Een totaaladvies onderscheidt zich van een gewoon advies door rekening te houden met alle facetten van de vraag, dus ook met het resultaat. De verschillende specialisten van onze klant combineren hun knowhow tot een stevig onderbouwd, vooruitziend en volledig dossier. Zij begeleiden hun klanten op een persoonlijke, betrokken manier mee tot de concretisering, waar mogelijk met een resultaatsverbintenis. De resultaatgerichte totaalaanpak is gericht op overheidsdiensten, bedrijven en privépersonen die in een complexe economische en juridische omgeving toch snel vooruit willen met hun projecten.

 • DV00494 Ingenieur aandrijvingstechnieken (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het dimensioneren van de elektrische aandrijfsystemen (o.a. servo componenten en andere actuatoren) Je doet het softwareontwerp van de motion control functies Je bent verantwoordelijk voor het testen, meten en aanpassen van de verschillende toepassingen tot op de machine, o.a. met behulp van Matlab Je stelt de technische specificaties, lastenboeken en schema’s op, rekening houdende met de veiligheidsrichtlijnen

 • Personal trainer (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: PERSONAL TRAINER GIANNI

  Type: Zelfstandige activiteit

  - geven van personal training aan de klanten - geven van small group training - geven van groepslessen (FIT-HIT, perfect ABS, Circuittraining, boks) - eigen agenda uitbouwen Deze trainingen gaan door in regio Roeselare of op locatie.

Zoek naar antwoorden van Unideco SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Unideco SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Unideco SPRL. Laat een reactie achter voor Unideco SPRL. Unideco SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Unideco SPRL. Leave a respond for Unideco SPRL. Unideco SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Unideco SPRL op de google maps. Adres en contacten Unideco SPRL
Location of Unideco SPRL on the google maps. Address and contacts of Unideco SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Unideco SPRL Unideco SPRL: Interieurbouw en Schrijnwerk Re-Style | DE PUTSE SPRINTERS | Algemeen Slachthuis Mechelen | ALFRED RADERMACHER | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as Unideco SPRL: Interieurbouw en Schrijnwerk Re-Style | DE PUTSE SPRINTERS | Algemeen Slachthuis Mechelen | ALFRED RADERMACHER | PHARMACIES DE GARDE

Unideco SPRL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Unideco SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07958740234. Het bedrijf Unideco SPRL bevindt zich op het adres: Rue Gratès 2 1170 Watermaal-Bosvoorde (Brussel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 859,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 441,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Unideco SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Unideco SPRL is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Unideco SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Unideco SPRL, openstaande posities, locatie van Unideco SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Unideco SPRL is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Unideco SPRL, company assigned to the tax number BE07958740234. The company Unideco SPRL is located at the address: Rue Gratès 2 1170 Watermaal-Bosvoorde (Brussel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 859,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 441,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Painting contractors. Products created in Unideco SPRL were not found.
The main activity of Unideco SPRL is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Unideco SPRL is not available. You also can look at reviews of Unideco SPRL, open positions, location of Unideco SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Unideco SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Unideco SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Unideco SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Unideco SPRL, employees, financial statistics.