UITGEVERIJ DILIGENTIA

Contactgegevens UITGEVERIJ DILIGENTIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UITGEVERIJ DILIGENTIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

UITGEVERIJ DILIGENTIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHRIJNWERKERSTRAAT 11; 9240; ZELE, België

Telefoon (phone): 52444511 (+32-52444511) 52444511 (+32-52444511)

Fax (fax): +32 (83) 640-43-14 +32 (83) 640-43-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UITGEVERIJ DILIGENTIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UITGEVERIJ DILIGENTIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UITGEVERIJ DILIGENTIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UITGEVERIJ DILIGENTIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UITGEVERIJ DILIGENTIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UITGEVERIJ DILIGENTIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UITGEVERIJ DILIGENTIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UITGEVERIJ DILIGENTIA
Products information UITGEVERIJ DILIGENTIA

BTW identificatienummer (tax): BE09472930908
Ondernemingsnummer: 2997314453
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 273,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Activités: Reliures.

Product categorie (product category): Reliure and finition. Editeurs de livres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UITGEVERIJ DILIGENTIA
(Get full report from official database of BE for UITGEVERIJ DILIGENTIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor UITGEVERIJ DILIGENTIA
Addition kinds of activities for UITGEVERIJ DILIGENTIA

02519901. Broiling kippen, het verhogen van | Broiling chickens, raising of
20769909. Tung olie | Tung oil
27960000. Platemaking diensten | Platemaking services
32110305. Vensterglas, helder en gekleurd | Window glass, clear and colored
35429907. Gear rolling machines | Gear rolling machines
38260108. Polarigrafische apparatuur | Polarigraphic equipment
39491101. Baseball apparatuur en benodigdheden, algemeen | Baseball equipment and supplies, general
51310106. Drapery materiaal, geweven | Drapery material, woven

Werken bij UITGEVERIJ DILIGENTIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UITGEVERIJ DILIGENTIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UITGEVERIJ DILIGENTIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UITGEVERIJ DILIGENTIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Research Executive m/v) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot marktonderzoekbureau te Berchem, zoeken wij een Research Executive voor de dienst Customer Experience. In deze boeiende functie voer je onderzoek naar consumentengedrag, klantentevredenheid, bedrijfsreputatie en medewerkerstevredenheid. Een greep uit het takenpakket: - Je staat in voor specifieke aspecten van de projectuitvoering - Je zorgt voor de opstelling en uitwerking van de vragenlijsten - Je zorgt voor de uitvoering van het veldwerk (interviews, communities, chatsessies,..) - Je volgt het veldwerk en de bijhorende analyses op en rapporteert alles aan de research manager - Je ondersteunt de realisatie van elk project en wilt expert worden in kwantitatief marktonderzoek - Je zorgt dat de klanten inzicht krijgen in de conclusies van de analyses - Je maakt gebruik van bekende technieken, maar werkt ook met nieuwe technieken (mobile apps, virtual reality, Google Glass,..) - Je bent enthousiast over elk nieuw project, en denkt creatief mee na over de verschillende aspecten van het project

  • Productieverantwoordelijke regio Ham (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor 1 van onze klanten gesprecialiseerd in mediterrane specialiteiten maakt, zijn we op zoek naar een productieverantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van de productie Je analyseert en beheert het productieproces Je stelt personeelsplanningen op Je stuurt ploegbazen aan

  • Huishoudhulp (M/V) Sint-Andries/Sint-Michiels Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Sint Andries en Sint Michiels Brugge

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

  • Projectmanager piping (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Word jij aanvoerder van onze projecten? Deze job biedt je een unieke technische uitdaging in de HVAC-sector. Je bent de temperatuurvoeler op verschillende werven en stuurt ploeg- en werfleiders aan. Jij bent de extractie van de wensen van klanten, de pulsie naar je collega’s. Je hebt een metsersoog voor technisch correcte offertes en bereidt de facturatie voor. De keuze voor de benodigde materialen en arbeid ligt in jouw handen. Je maakt as built dossiers op. Je bent verantwoordelijk voor projecten van €5000 tem €250.000 Kortom: werven renderen onder je leiding.

  • Service Ingenieur Solar (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een marktleider in de hernieuwbare energie, zoekt JLE-Solutions naar een Service Ingenieur : Service Ingenieur Solar(m/v) Antwerpen of Waals-Brabant Jobbeschrijving Je werkt aan de monitoring en onderhoud van bestaande industriële solar installaties binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je bent in eerste lijn het aanspreekpunt voor de meer complexere zaken die zich aandienen binnen de service afdeling. Dit kan o.a. gaan over specifieke problemen met bepaalde omvormers of panelen die sterk degraderen

  • Mechanieker bouwplaatsmachines / magazijnier (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de planning en organistie van het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van ons machine- en wagenpark.. Je beheert de voorraad en houdt de rotatie en bestellingen in het oog. Je zal instaan voor de netheid van het terrein en het magazijn.

  • psychiater (jeugdspsychiater) Hasselt en/of Leopoldsburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Multidisciplinaire groepspraktijk DIATHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groepspraktijk DIATHE is op zoek naar een psychiater die zal instaan voor het diagnosticeren en de behandelen van kinderen en jongeren met psychiatrische problemen.

  • Inside Sales Marketing (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Leercontract

    Als Inside Sales prospecteer je telefonisch naar nieuwe opportuniteiten bij nieuwe en bestaande klanten. Je wekt interesse op en overtuigt contacten van onze diensten en oplossingen. Je werkt offertes uit en verzorgt de aansluitende opvolging. Je rapporteert alles nauwkeurig binnen ons in CRM Systeem.

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

Zoek naar antwoorden van UITGEVERIJ DILIGENTIA in sociale netwerken
Look for responds of UITGEVERIJ DILIGENTIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor UITGEVERIJ DILIGENTIA. Laat een reactie achter voor UITGEVERIJ DILIGENTIA. UITGEVERIJ DILIGENTIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UITGEVERIJ DILIGENTIA. Leave a respond for UITGEVERIJ DILIGENTIA. UITGEVERIJ DILIGENTIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UITGEVERIJ DILIGENTIA op de google maps. Adres en contacten UITGEVERIJ DILIGENTIA
Location of UITGEVERIJ DILIGENTIA on the google maps. Address and contacts of UITGEVERIJ DILIGENTIA

Andere gerelateerde bedrijven als come UITGEVERIJ DILIGENTIA UITGEVERIJ DILIGENTIA: DFDS TRANSPORT NV | ERIC DEMEESTER | MARCEL STASSEN | De Smul-De Vrijboom | REETSE GROENT.-& FRUITHAL

Other related companies as UITGEVERIJ DILIGENTIA: DFDS TRANSPORT NV | ERIC DEMEESTER | MARCEL STASSEN | De Smul-De Vrijboom | REETSE GROENT.-& FRUITHAL

UITGEVERIJ DILIGENTIA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UITGEVERIJ DILIGENTIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09472930908. Het bedrijf UITGEVERIJ DILIGENTIA bevindt zich op het adres: SCHRIJNWERKERSTRAAT 11; 9240; ZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 273,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Reliure and finition. Editeurs de livres. Lijst met producten zijn Activités: Reliures..
De hoofdactiviteit van UITGEVERIJ DILIGENTIA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UITGEVERIJ DILIGENTIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UITGEVERIJ DILIGENTIA, openstaande posities, locatie van UITGEVERIJ DILIGENTIA op de kaart.

UITGEVERIJ DILIGENTIA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is UITGEVERIJ DILIGENTIA, company assigned to the tax number BE09472930908. The company UITGEVERIJ DILIGENTIA is located at the address: SCHRIJNWERKERSTRAAT 11; 9240; ZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 273,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Reliure and finition. Editeurs de livres. List of products are Activités: Reliures..
The main activity of UITGEVERIJ DILIGENTIA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of UITGEVERIJ DILIGENTIA is not available. You also can look at reviews of UITGEVERIJ DILIGENTIA, open positions, location of UITGEVERIJ DILIGENTIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UITGEVERIJ DILIGENTIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UITGEVERIJ DILIGENTIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UITGEVERIJ DILIGENTIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UITGEVERIJ DILIGENTIA, employees, financial statistics.