Guebel Decoration

Contactgegevens Guebel Decoration: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Guebel Decoration: address, phone, fax, email, website, opening hours

Guebel Decoration

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Vercingétorix 51 6700 Arlon, België

Telefoon (phone): +32 (15) 942-12-68 +32 (15) 942-12-68

Fax (fax): +32 (87) 144-72-72 +32 (87) 144-72-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Guebel Decoration: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Guebel Decoration"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Guebel Decoration"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Guebel Decoration, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Guebel Decoration. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Guebel Decoration, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Guebel Decoration. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Guebel Decoration
Products information Guebel Decoration

BTW identificatienummer (tax): BE04061889648
Ondernemingsnummer: 7239959716
Hoofdstad (capital): 713,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 828,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Guebel Decoration zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Guebel Decoration
(Get full report from official database of BE for Guebel Decoration)

Aanvulling soorten activiteiten voor Guebel Decoration
Addition kinds of activities for Guebel Decoration

352499. Gras- en tuinapparatuur, niet inbegrepen | Lawn and garden equipment, nec
28650303. Aniline, nitrobenzeen | Aniline, nitrobenzene
35690200. Brandbestrijding en aanverwante apparatuur | Firefighting and related equipment
38279911. Spiegels, zoeklicht | Mirrors, searchlight
50930000. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials
59990901. Kunstledematen | Artificial limbs
76991200. Metalen hervorming en repliserende diensten | Metal reshaping and replating services
76991202. Coppersmithing, reparatiewerk | Coppersmithing, repair work
86510000. Politieke organisaties | Political organizations
92239902. Eerlijk kamp, ​​overheid | Honor camp, government

Werken bij Guebel Decoration: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Guebel Decoration: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Guebel Decoration. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Guebel Decoration. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker Waaslandhaven | 2 ploegen | snelle opstart | busvervoer (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als orderpicker of algemeen magazijnier zal je enerzijds instaan voor het verzamelen van goederen voor verschillende orders, anderzijds voor het wegzetten van goederen in het magazijn.

 • Supervisor Warehouse - regio Waregem - m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een supervisor Warehouse. Taken: Je staat in voor de organisatie van het magazijn alsook de stocktelling. Orders in - en uitboeken met computer. Verschoven uurrooster: week 1: 6 - 14u30 week 2: 10-  18u30

 • Transport planner (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio Lokeren zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je gaat hierbij de routes van de chauffeurs moeten uitstippelen, oplossingen zoeken voor verkeershinder, ... Hierbij is communicatie met chauffeurs B en C van belang. Nederlands is een must. Je gaat flexibel moeten zijn tussen 6 en 18u.

 • Huishoudhulpen in Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • Jobstudent verkoop bakkerij m/v (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Als student help jij klanten verder, je rekent af en vult de winkel verder aan. Je wil graag werken in het weekend of woensdagnamiddag.

 • Enthousiaste student fastfood snelle opstart (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Als student fastfood sta je in voor: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak.

 • Account manager (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Talentus Hasselt

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor klantenportefeuille in Oost-Europa (oa Polen, Tsjechië, Roemenië,...) Je verkoop geautomatiseerde machines en bijhorende diensten Hierbij verstrek je info over de producten en stel je nieuwe technologieën voor Houdt nauwe contacten met bestaande klanten en speurt de markt af naar nieuwe mogelijkheden Goede follow-up van je leads, potentiële en bestaande klanten. Denkt mee ter verbetering van het business model van het bedrijf Volgt de projecten en werkzaamheden op bij klanten, overlegt hierover intern met projectleider en koppelt terug naar je klanten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Genk, zijn we op zoek naar een ervaren Account Manager met een sterke technische kennis. Het bedrijf waar je terechtkomt is gespecialiseerd in automatisatieprojecten voor de elektronisch en mechanische industrie. Zij bieden op maat-gemaakte oplossing aan voor hun internationale klanten.

 • SOFTWARE TESTER (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Liantis talent services

  Type: Vaste Job

  Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) SOFTWARE TESTER FUNCTIE Je komt terecht in een snel groeiende en uitdagende omgeving, het is hierbij jouw missie de kwaliteit van de gebouwde software (interne toepassingen, web applicaties, mobiele apps) te bewaken. Je zorgt voor de functionele en technische testing van de applicaties. Je bent actief lid van het SCRUM team dat bestaat uit analisten en ontwikkelaars. Je rapporteert aan de team lead development. Je zorgt voor het opsporen van mogelijke problemen en bugs en ontpopt je als kwaliteitsbewaker van de teststrategie (aanpak, methodologieën en tools). Vanuit een grondig begrip van de business vereisten, stel je testcases en scenario’s op en verzorgt de uitvoering ervan. Je volgt de testresultaten op en geeft actief feedback naar collega’s. Je werkt nauw samen met testers uit andere teams en bent een cruciale schakel in het verbeteren en implementeren van de teststrategie. Je zet het test- en kwaliteitsproces op de kaart in jouw domein en werkt mee aan de uitbouw van het test proces binnen onze organisatie. Je streeft naar continue optimalisatie en uitbreiding van de testsets en verankert de verdere change naar automated testing.

 • TEKENAAR WERKVOORBEREIDER CALCULATOR METAAL (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  Als Tekenaar/werkvoorbereider biedt je zowel aan de verkoopsafdeling als de productieafdeling je medewerking. Je ontrafelt de binnenkomende technische data. Dit kunnen digitale bestanden zijn van te produceren onderdelen maar ook complexe samenstellingen. Je vormt deze bestaande tekeningen om tot productiedata in samenspraak met de klant. Je staat in voor de off-line programmatie van het machinepark met behulp van verschillende grafische pakketten. Op basis hiervan maak je een offerte en bepaal je de leveringstermijn. Je bent de eindverantwoordelijke voor het behalen van de vooropgestelde leveringstermijn. Je bent communicatief met de mensen op de werkvloer.

 • Regionale Sales representant(e) Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BESTVISIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

 • Junior Projectleider Bouw (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674211-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Junior Projectleider Bouw ondersteun je zowel in studie- als uitvoeringsfase de projectmanager bij verschillende bouwprojecten. Je bent ook verantwoordelijk voor eigen deelprojecten die je zelfstandig uitwerkt. • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

 • Zaalmedewerker (flexijob) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Velotel Brugge

  Type: Flexijob

  Binnen hotel Velotel zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker om ons F&B-team mee te versterken! - Je verwelkomt de gasten met een glimlach - Je neemt bestellingen op en informeert de gasten over het assortiment dranken en het menu - Je verzorgt de bediening, ruimt af en rekent af - Je zorgt ervoor dat het restaurant proper en verzorgd is - Verder help je je team waar nodig

Zoek naar antwoorden van Guebel Decoration in sociale netwerken
Look for responds of Guebel Decoration in social networks

Lees alle opmerkingen voor Guebel Decoration. Laat een reactie achter voor Guebel Decoration. Guebel Decoration bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Guebel Decoration. Leave a respond for Guebel Decoration. Guebel Decoration on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Guebel Decoration op de google maps. Adres en contacten Guebel Decoration
Location of Guebel Decoration on the google maps. Address and contacts of Guebel Decoration

Andere gerelateerde bedrijven als come Guebel Decoration Guebel Decoration: Declercq P | MOBIL-SABVA | DINERS CLUB INTERNATIONAL | LA POSTE | Covivins sprl

Other related companies as Guebel Decoration: Declercq P | MOBIL-SABVA | DINERS CLUB INTERNATIONAL | LA POSTE | Covivins sprl

Guebel Decoration is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Guebel Decoration, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04061889648. Het bedrijf Guebel Decoration bevindt zich op het adres: Rue Vercingétorix 51 6700 Arlon. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 713,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 828,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Guebel Decoration zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Guebel Decoration is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Guebel Decoration is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Guebel Decoration, openstaande posities, locatie van Guebel Decoration op de kaart.

Guebel Decoration is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Guebel Decoration, company assigned to the tax number BE04061889648. The company Guebel Decoration is located at the address: Rue Vercingétorix 51 6700 Arlon. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 713,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 828,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Painting contractors. Products created in Guebel Decoration were not found.
The main activity of Guebel Decoration is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Guebel Decoration is not available. You also can look at reviews of Guebel Decoration, open positions, location of Guebel Decoration on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Guebel Decoration, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Guebel Decoration, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Guebel Decoration, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Guebel Decoration, employees, financial statistics.