Van Muylders F

Contactgegevens Van Muylders F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Muylders F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Muylders F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Neromstraat 61 1861 Wolvertem (Meise), België

Telefoon (phone): +32 (68) 525-29-60 +32 (68) 525-29-60

Fax (fax): +32 (3) 898-88-91 +32 (3) 898-88-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Muylders F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Muylders F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Muylders F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Muylders F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Muylders F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Muylders F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Muylders F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Muylders F
Products information Van Muylders F

BTW identificatienummer (tax): BE02397460937
Ondernemingsnummer: 3101409912
Hoofdstad (capital): 685,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 187,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Van Muylders F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Muylders F
(Get full report from official database of BE for Van Muylders F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Muylders F
Addition kinds of activities for Van Muylders F

505299. Steenkool- en andere mineralen en ertsen, niet inbegrepen | Coal and other minerals and ores, nec
833100. Job training en aanverwante diensten | Job training and related services
07839903. Spuitdiensten, sierstruik | Spraying services, ornamental bush
20350104. Mosterd, bereid (nat) | Mustard, prepared (wet)
20489908. Feeds, specialiteit: muizen, guinnea varken, enz. | Feeds, specialty: mice, guinnea pig, etc.
20770101. Botmeel, behalve als diervoeder | Bone meal, except as animal feed
22111113. Zeil doek | Sail cloth
47290101. Vliegtickets kantoren | Airline ticket offices

Werken bij Van Muylders F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Muylders F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Muylders F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Muylders F. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistent preventie - tijdelijk ( eind april) (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Wevelgem zijn wij tijdelijk op zoek naar een assistent preventie. Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de preventieadviseur. Dit houdt volgende zaken in: onthaal, orderinput, bestellingen opvolgen, agendebeheer, vergaderingen en meetings organiseren...

 • Lijnoperator 2 ploegen (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beheert minstens 3 afvullijnen: je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning volgens kwaliteits- en productie KPI's. Dankzij jou loopt het productieproces op wieltjes. Tot jouw takenpakket behoren ook nog oa deze taken: - verpakken en ompakken van het afgewerkt product - kwaliteitscontrole uitvoeren - kwaliteitsdocumenten invullen - labels inline + aan backup printer afdrukken - labels manueel stickeren en/of recht hangen - etiketrollen op labelaars verwisselen - afgewerkte producten correct op pallet stapelen - verpakking en grondstoffen bijhalen en invoeren in de productielijnen - palletten aanmelden in het computersysteem -...

 • Coordinator Customer Account in Zellik (RELEGEM)

  Regio: RELEGEM

  Bedrijf: OFFICE TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Coordinator Customer Account in Zellik. Onze klant is gelegen in Zellik en op zoek naar een Coordinator Customer Account (M/V) met ervaring in een klantgerichte functie. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Coordinator Customer Account (M/V) zijn: * Je staat in voor een nauwkeurige administratieve opvolging van het orderproces van jouw klanten; * Je zorgt voor een correcte afhandeling van klanten orders, facturatie en voor het opstellen van rapportages in SAP; * Je werkt nauw samen met het shared service center in Polen en bent het aanspreekpunt voor een correcte opvolging met jouw klanten; * Je bouwt een goede relatie met jouw klanten op en denkt mee om zo toegevoegde waarde te leveren; * Je maakt deel uit van een klein team en rapporteert aan de Senior Business Analyst en Finance Manager. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS TIELT/MEULEBEKE (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Tielt/Meulebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Poetshulp /Huishoudhulp in Sint-Pieters-Leeuw – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENT NEDERLANDS-FRANS (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Studentenjob

  Als collection expert sta je in voor de mondelinge communicatie via telefonie aangaande invorderingsdossiers. Het doel van elke communicatie is om op een klantvriendelijke manier tot een snelle inning te komen van onbetaalde facturen.   Ben jij de Student collection expert (m/v) die wij zoeken? Reageer dan op www.selecthr.be Contactpersoon: [email protected]                  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, Europa's grootste aanbieder van Credit Management Services, zijn wij op zoek naar een Collection expert NL/ FR (m/v), als student kom je hiervoor ook in aanmerking. Ben je minimaal een dag in de week vrij?  Wil je werkervaring opdoen? Spreek je goed Frans? Dan kom je in aanmerking voor een functie als collection expert!  

 • JOBSTUDENTEN HERFSTVAKANTIE - Polyvalent Medewerker Wasserij te Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: START PEOPLE AALST

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een industriële wasserij gelegen te Idegem zijn we op zoek naar polyvalente medewerkers. Takenpakket: Je voert uitvoerende taken uit zoals het ophangen van proper en gedroogd wasgoed volgens de voorschriften van de klant. Je kent de verschillende voorschriften van de verschillende klanten zodate vlot en correct te werk kan gaan Je bent polyvalent inzetbaar en kan dus ook op de inpak gezet worden. sorteren van de was plooien van de was in- en uithalen van de was uit de machines kledij op kapstokken hangen strijken van de was

 • MECHANIEKER Machinebouw (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 350 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Maintenance & Project Management. Vanuit onze filialen te Jabbeke, Deerlijk, Waregem, Zwijndrecht, Mechelen & Gent worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken, zoeken we regio Gent een Elektromechanieker (m/v). Dit voor onze divisie Industrie te Gent. Belangrijk is dat je kennis hebt van revisie, herstelling en montage van elektromotoren. Functie Als mechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Noord West-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Hierbij houden we rekening met de woonplaats van de medewerker. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

 • KOELTECHNIEKER (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: INTEGRAL

  Type: Vaste Job

  Integral is sinds 26 jaar de winkelinrichter voor bakkers en slagers en produceert zelf de koeltoonbanken. Dankzij toenemend succes zijn wij op zoek naar een koeltechnieker die deze koeltoonbanken en airco's installeerd bij onze klanten.

 • Senior medewerker accountantskantoor Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1673227-inline.html?cid=Partner_VDAB Dit accountantskantoor heeft ondanks zijn professionele aanpak, toch de uitstraling van een gezellig accountantskantoor. Dankzij een sterke reputatie weten klanten hun weg hier vlot naartoe te vinden. Eens zij die weg gevonden hebben, gaan zij niet meer terug en blijven zij steevast tevreden van de persoonlijke dienstverlening. Wat zijn jouw taken? Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen cliënteel. Je zorgt voor een boekhoudkundige en fiscale optimalisatie van de kmo's en eenmanszaken waar jij verantwoordelijk voor bent. Niet enkel een deskundige adviesverlening valt daaronder, maar ook: Het indienen van fiscale aangiften Het opstellen van de balansen Het inboeken van aan- en verkoopfacturen

 • VERKOPER TELECOM (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: LINKO-SYSTEMS

  Type: Werfreserve

  We zijn op zoek naar een full time verkoopsmedewerker/klantenadviseur voor ons telenet center. Je zal enerzijds instaan voor het verkopen van hardware en accesoires, alsook de verkoop en de bijhorende service van alle telenet-abonnementen.

 • Mystery Shopper (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van Van Muylders F in sociale netwerken
Look for responds of Van Muylders F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Muylders F. Laat een reactie achter voor Van Muylders F. Van Muylders F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Muylders F. Leave a respond for Van Muylders F. Van Muylders F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Muylders F op de google maps. Adres en contacten Van Muylders F
Location of Van Muylders F on the google maps. Address and contacts of Van Muylders F

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Muylders F Van Muylders F: HAIRSALON APHRODITE | ATELIERS BRIXHE | Gu茅ret & Gevas | JOS SCHRAEPEN | ROBERT HOUBEN

Other related companies as Van Muylders F: HAIRSALON APHRODITE | ATELIERS BRIXHE | Gu茅ret & Gevas | JOS SCHRAEPEN | ROBERT HOUBEN

Van Muylders F is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Muylders F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02397460937. Het bedrijf Van Muylders F bevindt zich op het adres: Neromstraat 61 1861 Wolvertem (Meise). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 685,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 187,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Van Muylders F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Muylders F is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Muylders F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Muylders F, openstaande posities, locatie van Van Muylders F op de kaart.

Van Muylders F is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Muylders F, company assigned to the tax number BE02397460937. The company Van Muylders F is located at the address: Neromstraat 61 1861 Wolvertem (Meise). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 685,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 187,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Painting contractors. Products created in Van Muylders F were not found.
The main activity of Van Muylders F is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Muylders F is not available. You also can look at reviews of Van Muylders F, open positions, location of Van Muylders F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Muylders F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Muylders F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Muylders F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Muylders F, employees, financial statistics.