Deba-Decor

Contactgegevens Deba-Decor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deba-Decor: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deba-Decor

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Hommelweg 4 8800 Roeselare, België

Telefoon (phone): +32 (56) 621-59-69 +32 (56) 621-59-69

Fax (fax): +32 (63) 590-94-79 +32 (63) 590-94-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deba-Decor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deba-Decor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deba-Decor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deba-Decor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deba-Decor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deba-Decor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deba-Decor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deba-Decor
Products information Deba-Decor

BTW identificatienummer (tax): BE07297912597
Ondernemingsnummer: 1218902587
Hoofdstad (capital): 991,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 881,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Deba-Decor zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deba-Decor
(Get full report from official database of BE for Deba-Decor)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deba-Decor
Addition kinds of activities for Deba-Decor

2821. Kunststofmaterialen en harsen | Plastics materials and resins
594699. Camera- en fotografische voorraadwinkels, nec | Camera and photographic supply stores, nec
17999935. Installatie van de aardolieopslagtank, ondergronds | Petroleum storage tank installation, underground
32510202. Bouw van tegels, klei | Building tile, clay
32550203. Stoppers, glashuis: klei | Stoppers, glasshouse: clay
36430201. Busbars (elektrische geleiders) | Bus bars (electrical conductors)
38290302. Opstelinstrumenten en machines: t-square, template, etc. | Drafting instruments and machines: t-square, template, etc.
54419901. Snoep | Candy
65319903. Fiduciair, onroerend goed | Fiduciary, real estate
70110307. Ywca / ywha hotel | Ywca/ywha hotel

Werken bij Deba-Decor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deba-Decor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deba-Decor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deba-Decor. Looking for open vacancies in other companies

 • Bakker / Operator M/V - Dagwerk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Startpeople Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Start People Kortrijk is op zoek naar een bakker / operator voor een kleine koekjesfabriek in Kortrijk: Als bakker help je mee om op een artisanale manier koekjes te maken: zelf kneden, zelf in vormen steken. Echt vakmanschap dus! Daarnaast werk je ook als operator aan bakmachines: deeg maken, machine instellen, kwaliteitscontrole, ... Verder help je op kalmere momenten ook in de inpakafdeling: inpakken van de koekjes in zakjes.

 • Verpleegkundige Projectstaffing Geriatrie (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Geriatrie. Je zal je kennis van meerdere ziektebeelden alsook van diverse verpleegtechnische handelingen zeker kunnen gebruiken. Je staat in voor de kwaliteitsvolle verzorging van je patiënten en zal tewerkgesteld worden in vroeg-en laatdiensten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Overrepen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • Huishoudhulp m/v (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: CLIXXS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor de regio's Diest, Scherpenheuvel, Schaffen, Molenstede. Bij de klant thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken.

 • Jobstudent productiearbeider - inpakker (september) (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een kippenslachterij regio Buggenhout zoeken we gemotiveerde studenten die in september kunnen starten. Je taak houdt in dat je kipfilets inpakt aan de lopende band. Je bent nauwkeurig en zelfstandig, bovendien is hygiënisch omgaan met voedingswaren voor jou een topprioriteit. Je werkt voltijds in dagdienst van maandag tot en met vrijdag. Je bent minstens 3 weken beschikbaar. Doordat je met voeding in contact komt, werk je in een frisse omgeving. GEEN DIEPVRIES!

 • Jobstudent zaterdagwerk (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Studentenjob

  We zoeken studenten om elke zaterdag te werken te Koekelare. Interesse? Neem dan snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051/50 22 67

 • Jobstudent(e) Slagerij (woensdagnamiddag + eventueel weekend) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een jobstudent(e) om wekelijks op woensdagmiddag, zaterdag en/of zondag bij te springen. Woensdag van 14u tot 18, zaterdag en zondag van 08u tot 13u. Jouw takenpakket bestaat uit het bedienen van vlees, het afrekenen en de afwas tussendoor.

 • Adviseur Beleggingen (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Vaste Job

  Een gekend bankkantoor gelegen in de regio van Vilvoorde is op zoek naar een Commercieel aangelegde Beleggingsadviseur. Ben je klantgericht en geïnteresseerd in de beleggingsmarkt? Dan is deze functie echt iets voor jou! Als beleggingsadviseur ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Je onderhoudt duurzame, persoonlijke relaties met de toegewezen bedrijven of particuliere klanten Je adviseert, beheert en ontwikkelt portefeuilles, onder supervisie van de kantoorverantwoordelijke Je geeft nauwgezet investeringsadvies Tevens benader en prospecteert je nieuwe bedrijven met groot beleggingspotentieel Je beantwoordt de vragen van de bedrijven of particuliere klanten

 • Kinderkinesitherapeut, kinesitherapeut pediatrie (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: DANIELS-BOEY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandig kinesitherapeut in onze groepspraktijk met baby's, peuters, kleuters, lagere school kinderen en tieners. Je geeft hen therapie omwille van neuromotorische, psychomotorische en/of respiratoire moeilijkheden. Hierbij is het belangrijk zelfstandig te kunnen werken, graag in team te werken en initiatief te kunnen nemen. Op regelmatige basis overleg je met je collega over de cliënten, agenda, behandeling, bijscholingen,... en zoeken we samen naar een zo goed mogelijk therapieplan voor onze cliënten.

 • Afwasser (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: HORECA TEAM INVEST

  Type: Flexijob

  u bent verantwoordelijk voor de afwaskeuken en werkt samen met toffe collega’s.

 • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van Deba-Decor in sociale netwerken
Look for responds of Deba-Decor in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deba-Decor. Laat een reactie achter voor Deba-Decor. Deba-Decor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deba-Decor. Leave a respond for Deba-Decor. Deba-Decor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deba-Decor op de google maps. Adres en contacten Deba-Decor
Location of Deba-Decor on the google maps. Address and contacts of Deba-Decor

Andere gerelateerde bedrijven als come Deba-Decor Deba-Decor: LA PERLA | ALITEX | MICHEL GEORGES | MAEKELBERG | SOLANGE DELCOMMUNE

Other related companies as Deba-Decor: LA PERLA | ALITEX | MICHEL GEORGES | MAEKELBERG | SOLANGE DELCOMMUNE

Deba-Decor is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is Deba-Decor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07297912597. Het bedrijf Deba-Decor bevindt zich op het adres: Hommelweg 4 8800 Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 991,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 881,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Deba-Decor zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Deba-Decor is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deba-Decor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deba-Decor, openstaande posities, locatie van Deba-Decor op de kaart.

Deba-Decor is a company, that was registered 2005 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is Deba-Decor, company assigned to the tax number BE07297912597. The company Deba-Decor is located at the address: Hommelweg 4 8800 Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 991,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 881,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Painting contractors. Products created in Deba-Decor were not found.
The main activity of Deba-Decor is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Deba-Decor is not available. You also can look at reviews of Deba-Decor, open positions, location of Deba-Decor on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deba-Decor, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deba-Decor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deba-Decor, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deba-Decor, employees, financial statistics.