Kurt Temmerman schilderwerken

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Kurt Temmerman schilderwerken
Private companiesDepository Institutions • Kurt Temmerman schilderwerken

Contactgegevens Kurt Temmerman schilderwerken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kurt Temmerman schilderwerken: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kurt Temmerman schilderwerken

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bos van Steenstraat 10 1980 Zemst, België

Telefoon (phone): +32 (13) 978-11-47 +32 (13) 978-11-47

Fax (fax): +32 (83) 947-64-30 +32 (83) 947-64-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kurt Temmerman schilderwerken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kurt Temmerman schilderwerken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kurt Temmerman schilderwerken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kurt Temmerman schilderwerken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kurt Temmerman schilderwerken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kurt Temmerman schilderwerken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kurt Temmerman schilderwerken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kurt Temmerman schilderwerken
Products information Kurt Temmerman schilderwerken

BTW identificatienummer (tax): BE06696960449
Ondernemingsnummer: 3241485595
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 848,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Kurt Temmerman schilderwerken zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kurt Temmerman schilderwerken
(Get full report from official database of BE for Kurt Temmerman schilderwerken)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kurt Temmerman schilderwerken
Addition kinds of activities for Kurt Temmerman schilderwerken

07510202. Pluimvee coop schoonmaakdiensten | Poultry coop cleaning services
34290303. Ski rekken, auto | Ski racks, automotive
37149906. Pcv kleppen | Pcv valves
39149907. Zilverwerk, NSK | Silverware, nsk
39310405. Trombones en delen | Trombones and parts
73730300. Computer systeem verkoop diensten | Computer system selling services
80110506. Ogen-, oren-, neus- en keelspecialist: arts / chirurg | Eyes, ears, nose, and throat specialist: physician/surgeon
87119907. Brandbeschermingstechniek | Fire protection engineering

Werken bij Kurt Temmerman schilderwerken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kurt Temmerman schilderwerken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kurt Temmerman schilderwerken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kurt Temmerman schilderwerken. Looking for open vacancies in other companies

 • Stockiste M/V (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een kledingwinkel in Turnhout in de Gasthuisstraat zijn we op zoek naar een stockiste M/V die graag deeltijds wilt werken. De winkel biedt u een flexibele en gevarieerde job in een aangename en dynamische omgeving waar u zich verder kan ontplooien dankzij coaching en opleiding met kans op doorgroeimogelijkheden.

 • Technisch magazijnier (KURINGEN)

  Regio: KURINGEN

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Kuringen, werkzaam in de glassector, zijn we op zoek naar een technisch magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor een efficïent voorraadbeheer van de technische dienst, zowel op administratief als fysiek vlak. Dit houdt onder andere in: het beheer van stockartikelen, proactieve voorraadopvolging & up-to-date houden van het voorraadsysteem, bestellingen plaatsen & onder-houden van leverancierscontacten, organisatie van de goederenontvangsten en logistieke inrichting van het technisch magazijn. Ook spring je bij in de algemene klus- en onderhoudswerken. Je rapporteert aan de Manager Productie & Techniek.

 • Loonwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Dit bedrijf, die gespecialiseerd is in landbouw, is op zoek naar een algemene arbeider/loonwerker. Dit om versterking te bieden bij seizoensarbeid en kleinere opdrachten.

 • TEAMLEADER - REGIO AALTER (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio van Aalter, zijn we op zoek naar een leidinggevende persoon die een team kan aansturen en coachen. Je verdeelt en coördineert het werk van de ploeg in de afdeling. Je stuurt de planning bij in samenspraak met de planner en afdelingsleiding. Je draagt informatie over naar je team en je collega's. Je coacht, motiveert en evalueert je medewerkers. Je ziet toe op het respecteren van de veiligheidsvoorschriften en het gebruik van veiligheidsmiddelen en onderneemt preventieve acties om ongevallen te vermijden. Je volgt de productkwaliteit- en kwantiteit en de toepassing van de kwaliteitsvoorschriften op en grijpt in waar nodig. Je volgt de productie- en procesparameters op en stuurt bij waar nodig. Je verzekert de correcte toepassing va de ondersteunende administratieve systemen. Je voert projecten uit in functie van de continue verbetering.

 • HUISHOUDHULPEN WAREGEM (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Waregem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhelden regio Jabbeke (8490) gewenst! (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

 • Huishoudhulp regio Neerpelt (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

 • Schoonmaak (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Synergie Antwerpen is dringend op zoek naar jobstudenten die deze zomer nog als schoonmaker aan de slag kunnen gaan. Opgelet: Het betreft locaties die niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een eigen wagen!

 • STAGE REKRUTERING EN SELECTIE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ARGON SELECTIE

  Type: Studentenjob

  Argon Selectie ontstond in 2001 op initiatief van de uitzendgroep Forum Jobs. Als Selectiekantoor bieden wij professionele ondersteuning bij de zoektocht naar gekwalificeerde bedienden en kaderleden. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren en bevinden zich voornamelijk in West- en Oost-Vlaanderen. FUNCTIE Stapsgewijs word je ondergedompeld in het bedrijfsleven en leer je de volwaardige rekruteringscyclus kennen. Begeleiding krijg je van een ervaren consultant, jouw mentor doorheen dit avontuur. Afhankelijk van je interesseveld kies je voor de divisie - HR & Finance- , -Technics-of -Sales, Marketing, Logistiek en Administratie-.Jouw takenpakket is tweedelig: Rekrutering: 1. Klantenbezoek: Na een leerrijke rondleiding leer je de openstaande vacature(s) kennen, die je actief zal beheren. 2. Vacature lancering: Je schrijft een creatieve vacature op aan de hand van de verworven informatie. Deze lanceer je via diverse kanalen om instroom te garanderen. 3. Zoekopdrachten: Je gaat gericht op zoek via deze kanalen naar de ideale match en vindtgeschikte kandidaten die je laat kennismaken met de vacature. 4. Prescreenings: je selecteert CV’s op basis het vooropgestelde profiel, de gewenste competenties en ervaringen. 5. Interviews: Tijdens een diepte-interview ga je na waar de ervaring en ambities van de kandidaat liggen en in hoeverre deze matchen met de vacatures in jouw portefeuille. 6. Assessment Center: Je stelt samen met de klant een testbatterij opdie je zal afnemen met de kandidaat. Na de test bespreek je de testresultaten grondig met de kandidaat. Hierover maak je een testrapport op die je voorlegt aan de klant. 7. Opvolging: Als tussenschakel van de kandidaat en klant volg je de samenwerking nauwgezet op. Je gaat na bij de starter hoe ze hun nieuwe uitdaging ervaren. Daarnaast luister je ook bij de klant hoe hun nieuwe werknemer het doet. Je krijgt de kans ons Marketingbeleid te optimaliseren door een plan te schrijven en dit uit te voeren: 1. Marketing plan: Na een grondige marktanalyse stel je een plan op hoe Argon Selectie beter in de picture komt off en online. Dit volg je dan ook actief op via Google Analytics. 2. POS materiaal: Je krijgt de kans creatieve ontwerpen te maken via onze grafische tools. 3. Mailing: Je organiseert mailingsacties en creëert hiervoor de nodige content. 4. Beurzen: Je staat in voor de planning en organisatie van komende jobbeurzen en samen met de collega’s trek je naar dit event.

 • Bijlesgever wiskunde (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • jobstudenten Shopmedewerker Shop & go Delhaize (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Q8 MECHELEN

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een shopmedewerker voor ons Q8 tankstation in Mechelen. Je taken zullen bestaan uit oa: Bediening van de klanten in de shop Belegde broodjes klaarmaken De rekken aanvullen Kassa bij bakken van koffiekoeken en andere producten je kunt werken in weekenden, feestdagen en vakanties

 • Flexijob: Hulpkok (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: BISTRO-OPERA

  Type: Flexijob

  De missie van Bistro Opera en catering Food for You is het creëren van een goed en voldaan gevoel bij onze klanten. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door vele van onze klanten. Ons team kookt nog met passie voor ingrediënten en creativiteit. Zo behaalden we onlangs de Hospitality Award 2016 voor klantvriendelijkste Belgische brasserie. Met catering Food for You verzorgen wij diverse feesten zoals: personeelsfeest, BBQ, verjaardag, receptie, communiefeestje, .. Is koken jouw passie? Ben jij gemotiveerd? Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te vervoegen! TAKEN: Je bent de rechterhand van de chefkok in onze Belgische keuken; Mise en place van koude en warme gerechten; Meer info? Neem een kijkje op www.bistro-opera.be.

Zoek naar antwoorden van Kurt Temmerman schilderwerken in sociale netwerken
Look for responds of Kurt Temmerman schilderwerken in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kurt Temmerman schilderwerken. Laat een reactie achter voor Kurt Temmerman schilderwerken. Kurt Temmerman schilderwerken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kurt Temmerman schilderwerken. Leave a respond for Kurt Temmerman schilderwerken. Kurt Temmerman schilderwerken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kurt Temmerman schilderwerken op de google maps. Adres en contacten Kurt Temmerman schilderwerken
Location of Kurt Temmerman schilderwerken on the google maps. Address and contacts of Kurt Temmerman schilderwerken

Andere gerelateerde bedrijven als come Kurt Temmerman schilderwerken Kurt Temmerman schilderwerken: HARMEGNIES PHILIPPE | Pierson A | Bornhauser H | Iseki Europe NV | M.C. VLB

Other related companies as Kurt Temmerman schilderwerken: HARMEGNIES PHILIPPE | Pierson A | Bornhauser H | Iseki Europe NV | M.C. VLB

Kurt Temmerman schilderwerken is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kurt Temmerman schilderwerken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06696960449. Het bedrijf Kurt Temmerman schilderwerken bevindt zich op het adres: Bos van Steenstraat 10 1980 Zemst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 848,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Kurt Temmerman schilderwerken zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kurt Temmerman schilderwerken is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kurt Temmerman schilderwerken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kurt Temmerman schilderwerken, openstaande posities, locatie van Kurt Temmerman schilderwerken op de kaart.

Kurt Temmerman schilderwerken is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kurt Temmerman schilderwerken, company assigned to the tax number BE06696960449. The company Kurt Temmerman schilderwerken is located at the address: Bos van Steenstraat 10 1980 Zemst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 848,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Painting contractors. Products created in Kurt Temmerman schilderwerken were not found.
The main activity of Kurt Temmerman schilderwerken is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Kurt Temmerman schilderwerken is not available. You also can look at reviews of Kurt Temmerman schilderwerken, open positions, location of Kurt Temmerman schilderwerken on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kurt Temmerman schilderwerken, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kurt Temmerman schilderwerken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kurt Temmerman schilderwerken, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kurt Temmerman schilderwerken, employees, financial statistics.