HARMEGNIES PHILIPPE

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • HARMEGNIES PHILIPPE
Private companiesDepository Institutions • HARMEGNIES PHILIPPE

Contactgegevens HARMEGNIES PHILIPPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HARMEGNIES PHILIPPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HARMEGNIES PHILIPPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SQUARE DU CASTEL FLEURI 16; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-, België

Telefoon (phone): 26720585 (+32-26720585) 26720585 (+32-26720585)

Fax (fax): +32 (60) 545-62-93 +32 (60) 545-62-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HARMEGNIES PHILIPPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HARMEGNIES PHILIPPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HARMEGNIES PHILIPPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HARMEGNIES PHILIPPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HARMEGNIES PHILIPPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HARMEGNIES PHILIPPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HARMEGNIES PHILIPPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HARMEGNIES PHILIPPE
Products information HARMEGNIES PHILIPPE

BTW identificatienummer (tax): BE01270538330
Ondernemingsnummer: 7618164062
Hoofdstad (capital): 167,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 128,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in HARMEGNIES PHILIPPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HARMEGNIES PHILIPPE
(Get full report from official database of BE for HARMEGNIES PHILIPPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HARMEGNIES PHILIPPE
Addition kinds of activities for HARMEGNIES PHILIPPE

623199. Beveiliging en commodity exchanges, nec | Security and commodity exchanges, nec
28999913. Desalter kits, zeewater | Desalter kits, sea water
31720206. Naaien gevallen | Sewing cases
35850400. Onderdelen voor verwarming, koeling en koelapparatuur | Parts for heating, cooling, and refrigerating equipment
38210201. Worktables, laboratorium | Worktables, laboratory
79990200. Golfdiensten en professionals | Golf services and professionals

Werken bij HARMEGNIES PHILIPPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HARMEGNIES PHILIPPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HARMEGNIES PHILIPPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HARMEGNIES PHILIPPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele winkelbediende met commerciële uitstraling (m/v) - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met verschillende tankstations verspreid over heel België zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende in de regio van Waregem. Taken: - Vlotte bediening van de klanten - Aanvullen van de rekken - Kassawerk - Klaarmaken van broodjes - Correcte afhandeling van de administratie Aanbod: - Leuke en afwisselende omgeving - Correcte verloning - Je werkt in ploeg, ook weekendwerk - Variabel uurrooster - Opleiding wordt voorzien Vereisten: - Je hebt een goed voorkomen en bent klantvriendelijk. - Ervaring is een broodjeszaak, retail, of een tankstations kan een pluspunt zijn - Je bent commercieel aangelegd en hebt zin voor verantwoordelijkheid. - Je bent in staat om zelfstandig te werken - Je bent flexibel naar uren - Avond- en weekendwerk schrikt u niet af

  • Monteur ramen en deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever gevestigd in Lokeren is dringend op zoek naar een monteur voor ramen en deuren - Plaatsen van alu ramen en deuren - Assistentie verlenen aan jouw collega

  • zorgkundige maand 75% (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,...  Bedrijfsprofiel: Een woonzorgcentrum in Genk is op zoek naar een zorgkundige die kan inspringen gedurende een maand 15/10-15/11 aan een jobtime van 75%.  Het woonzorgcentrum gelegen in het groen zet de levenskwaliteit van de bewoners centraal! Het personeel zet zich dagdagelijks 100% n om hun bewoners de beste verzorging te kunnen voorzien. 

  • Mechanieker (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol die werkzaam is in de betonsector zijn we op zoek naar een mechanieker die kan lassen en kennis heeft van hydraulica. Jouw takenpakket bestaat uit: - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Het lassen van mechanische stukken en onderdelen. - Revisie en onderhoud van machines. - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • Project Engineeer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een QC/Project Engineer - Elektrische Installaties Offshore Constructies - tewerkstelling regio Hoboken Als QC/project engineer assisteer je de projectleider elektrische installaties offshore constructies (E-pakket) Je bent vooral gefocust op de technische gedetailleerde aspecten en op de correcte uitvoering tijdens de productie. Jou takenpakket bevat ondermeer : Intensieve samenwerking met de project engineer verantwoordelijk voor het secundair staal met het oog op een optimale integratie van de elektrische pakket te krijgen in de stichting Ontwerp review of feitelijke uitvoering van detaillering ontwerp van de elektrische installatie Vertaling van het ontwerp in duidelijke instructies voor de productie Voorbereiding van de testprocedures / programma Actieve begeleiding van / follow up tijdens de productie (intensief tijdens opstarten) Assisteren bij het vinden van oplossingen voor technische en / of kwaliteit uitdagingen Inspectie van de installatiewerkzaamheden incl. rapportage Organisatie en actieve participatie in de hand-over proces

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leopoldsburg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudelijke hulp Wilrijk - Aartselaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele belangrijke klanten waar je meerdere dagen werkt, hebben we 2 zeer degelijke huishoudelijke hulpen nodig. Het aantal werkuren is onderling overeen te komen volgens privé en werkaanbod. Een combinatie van werkposten is mogelijk gaande van 15u contract tot 35u contract. Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • Huishoudhulp regio Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Voltijdse huishoudhulp Deerlijk M/V. (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Dossierbeheerder (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een Dossierbeheerder. Je zal instaan voor: - HET ZELFSTANDIG BEHEREN VAN KMO-DOSSIERS IN VERSCHILLENDE SECTOREN - OPSTELLEN VAN (TUSSENTIJDSE) BALANSEN EN DE JAARREKENING (A-Z) - FISCALE AANGIFTES IN DE PERSONEN- EN VENNOOTSCHAPSBELASTING - BIJSTAND BIJ FISCALE CONTROLES EN ADVIEZEN - BEGELEIDING EN ADVISERING BIJ KLANTEN TER PLAATSE Ben jij DE geschikte kandidaat voor dit bedrijf? bel dan meteen naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

  • zaalmedewerker flexi jobs (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor de bediening van de klanten aan tafel en toog. Tafels indekken en afruimen behoren ook tot je takenpakket.

  • Hulpkok catering extra/flexi (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Onze cateringafdeling is in volle groei. Hiervoor zoeken we een enthousiaste hulpkok die dit mee kan ondersteunen en verder uitbouwen. Kan je zelfstandig werken, heb je veel inspiratie en kan je goed koken? Dan ben jij de persoon die we zoeken! In de keuken werk je aan de creatie van de gerechten en op locatie verzorg je de buffetten en het goede verloop van de opdracht. Dit betreft geen vaste betrekking. Wel zoeken we extra’s die mee de drukte van het moment kunnen opvangen.

Zoek naar antwoorden van HARMEGNIES PHILIPPE in sociale netwerken
Look for responds of HARMEGNIES PHILIPPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HARMEGNIES PHILIPPE. Laat een reactie achter voor HARMEGNIES PHILIPPE. HARMEGNIES PHILIPPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HARMEGNIES PHILIPPE. Leave a respond for HARMEGNIES PHILIPPE. HARMEGNIES PHILIPPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HARMEGNIES PHILIPPE op de google maps. Adres en contacten HARMEGNIES PHILIPPE
Location of HARMEGNIES PHILIPPE on the google maps. Address and contacts of HARMEGNIES PHILIPPE

Andere gerelateerde bedrijven als come HARMEGNIES PHILIPPE HARMEGNIES PHILIPPE: FE. PIROTTE-BROCARD | LIDL | GARE CENTRALE | JEAN-PIERRE HUSSIN | GANZERIK (DE)

Other related companies as HARMEGNIES PHILIPPE: FE. PIROTTE-BROCARD | LIDL | GARE CENTRALE | JEAN-PIERRE HUSSIN | GANZERIK (DE)

HARMEGNIES PHILIPPE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HARMEGNIES PHILIPPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01270538330. Het bedrijf HARMEGNIES PHILIPPE bevindt zich op het adres: SQUARE DU CASTEL FLEURI 16; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 167,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 128,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in HARMEGNIES PHILIPPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HARMEGNIES PHILIPPE is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HARMEGNIES PHILIPPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HARMEGNIES PHILIPPE, openstaande posities, locatie van HARMEGNIES PHILIPPE op de kaart.

HARMEGNIES PHILIPPE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is HARMEGNIES PHILIPPE, company assigned to the tax number BE01270538330. The company HARMEGNIES PHILIPPE is located at the address: SQUARE DU CASTEL FLEURI 16; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 167,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 128,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in HARMEGNIES PHILIPPE were not found.
The main activity of HARMEGNIES PHILIPPE is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HARMEGNIES PHILIPPE is not available. You also can look at reviews of HARMEGNIES PHILIPPE, open positions, location of HARMEGNIES PHILIPPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HARMEGNIES PHILIPPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HARMEGNIES PHILIPPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HARMEGNIES PHILIPPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HARMEGNIES PHILIPPE, employees, financial statistics.