Godissart

Contactgegevens Godissart: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Godissart: address, phone, fax, email, website, opening hours

Godissart

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Voie des Rixhalles 8 4190 Xhoris (Ferrières), België

Telefoon (phone): +32 (87) 712-94-17 +32 (87) 712-94-17

Fax (fax): +32 (57) 700-79-82 +32 (57) 700-79-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Godissart: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Godissart"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Godissart"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Godissart, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Godissart. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Godissart, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Godissart. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Godissart
Products information Godissart

BTW identificatienummer (tax): BE05314331054
Ondernemingsnummer: 6611541748
Hoofdstad (capital): 253,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 621,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Godissart zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Godissart
(Get full report from official database of BE for Godissart)

Aanvulling soorten activiteiten voor Godissart
Addition kinds of activities for Godissart

01190203. Haverboerderij | Oat farm
20419900. Meel- en andere graanmolenproducten, niet inbegrepen | Flour and other grain mill products, nec
20529915. Soda crackers | Soda crackers
38270106. Gun bezienswaardigheden, optisch | Gun sights, optical
76990504. Industriële machines en apparatuur reparatie | Industrial machinery and equipment repair
87439903. PR en publiciteit | Public relations and publicity

Werken bij Godissart: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Godissart: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Godissart. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Godissart. Looking for open vacancies in other companies

 • Gezocht: arbeiders voor Volvo Trucks - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks te Gent werft verschillende extra arbeidersprofielen aan voor opstarten gedurende 2018 Assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, Heftruckchauffeurs, magazijnmedewerkers alsook bandenmonteurs Contacteer Synergie voor meer info omtrent de functies!

 • Winkelbediende (KINROOI)

  Regio: KINROOI

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor deze winkel zijn we op zoek naar een winkelbediende (m/v). Je staat in voor het vullen van de rekken, het op orde houden van de winkel en het adviseren van de klanten. Ook help je mee aan de kassa. Je werkt in een voltijds rooster en waarop je elke zaterdag werkt. Je hebt door de week een dag vrij

 • Kwaliteitscontroleur/Q-Check MONTAGE m/v (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Start People

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Meten, testen, controleren van een grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. - Opsporen van mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten. - Organiseert zelf zijn werk in het aangewezen domein. - Bestudeert en analyseert de gegevens. - Bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. - Kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. -Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. - Maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. - Registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. - Zelfstandig opsporen van de oorzaken van montagemoeilijkheden door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. - Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. - Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. - Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. - Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

 • Productiemedewerker (m/v) (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een productiemedewerker Het grootste deel van je tijd werk je mee in de afdeling productie. Als monteur zorg je ervoor dat de te bekleden rollen geassembleerd worden voor het gietproces. Het t gebruik van kraan/loopbrug zal zeer intensief zijn. Verder hoort het in de ovens leggen van rollen, rollen transporteren, rollen verven , opruimen en ondersteuning in de stralerij ook tot het takenpakket van de productiemedewerkers. Het betreft een zelfstandige functie waarbij verantwoordelijkheidsgevoel, precisie, orde en netheid, probleemoplossend vermogen, flexibiliteit en motivatie noodzakelijk zijn.

 • Heftruckchauffeur regio Gent gezocht (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: International Recruitment OVL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je plaatst geproduceerde pallets in de buffer, voorziet de pallets van de juiste label. Je stockeert de gebufferde pallets. Je laadt de vrachtwagens. Je vult correct en nauwkeurig de documenten in.

 • Magazijnier met technisch inzicht (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Hasselt zijn we op zoek naar een magazijnier met technisch inzicht. Je controleert binnenkomende goederen en zorgt voor een correcte opslag en de bijhorende administratie. Je maakt bestellingen klaar en houdt het magazijn op orde. Op rustige momenten ondersteun je in het atelier waar machines samengesteld worden.

 • KOELTECHNIEKER (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een opleiding koeltechniek genoten Europese erkenning/certificaat is een pluspunt Je bent op zoek naar een zeer afwisselende job Je kan koelinstallaties installeren en herstellen Je bent bereid productscholing te volgen Kan je nauwkeurig werken

 • Administratief bediende scheepsbevoorrading (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Asap Maritiem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Verrichten van de nodige werkzaamheden ten einde schepen tijdig met de vereiste goederen (voeding & drank) te bevoorraden. - Opstellen van prijsoffertes. - Uitvoeren van de bestellingen. - Verifiëren van de levering.

 • Werken als huishoudhulp Herenthout (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Sales Executive Bouwbeurzen (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  De Sales Executive (SE) komt terecht in een dynamisch team dat BtoC bouwbeurzen neerzet. Hij/zij staat in voor de commerciële uitbouw van de beurs door de verkoop van beursruimte op maat van de exposant. U start met een opleiding om het bedrijf, de markt en de beurzen te leren kennen; Na deze inwerkperiode krijgt u de verantwoordelijkheid over de bestaande klantenrelaties; De contacten zijn heel divers en afwisselend, gaande van kleine tot grote ondernemingen; U bouwt het klantenbestand verder uit via actieve prospectie en netwerking; U volgt trends en nieuwigheden binnen de sector op en bezoekt in dit kader ook regelmatig andere beurzen en evenementen; Als SE bent u verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopsobjectieven op basis van aantal exposanten, type exposanten, m² beursruimte, omzet, up- & cross selling, …; U denkt mee ifv nieuwe concepten voor de beurs en verzorgt bijhorende commercialisatie; Tijdens de beurs bent u single point of contact voor de exposanten en u bent ook operationeel inzetbaar voor, tijdens en na de beurs; Ifv het bewerken en opvolgen van prospects en klanten, staat u in voor een optimalisatie van de databases.

 • Zelfstandig uitbater Press Shop Westende Priorijlaan (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  De winkel Priorijlaan 34, 8434 Westende-bad Openingsuren hoogseizoen (schoolvakanties, verlengde weekennds, half juni-half september): van maandag tot en met zondag van 7u tot 19u  laagseizoen: maandag: van 7u tot 13u, dinsdag tot en met zaterdag: van 7u tot 18u30, zondag gesloten Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

Zoek naar antwoorden van Godissart in sociale netwerken
Look for responds of Godissart in social networks

Lees alle opmerkingen voor Godissart. Laat een reactie achter voor Godissart. Godissart bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Godissart. Leave a respond for Godissart. Godissart on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Godissart op de google maps. Adres en contacten Godissart
Location of Godissart on the google maps. Address and contacts of Godissart

Andere gerelateerde bedrijven als come Godissart Godissart: T.A.C.O. Systems SPRL | RENO-DECO SA | COIFFURE REN? | PHILIPPE KIRSCH | JEAN PEETERS

Other related companies as Godissart: T.A.C.O. Systems SPRL | RENO-DECO SA | COIFFURE REN? | PHILIPPE KIRSCH | JEAN PEETERS

Godissart is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Godissart, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05314331054. Het bedrijf Godissart bevindt zich op het adres: Voie des Rixhalles 8 4190 Xhoris (Ferrières). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 253,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 621,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Godissart zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Godissart is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Godissart is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Godissart, openstaande posities, locatie van Godissart op de kaart.

Godissart is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Godissart, company assigned to the tax number BE05314331054. The company Godissart is located at the address: Voie des Rixhalles 8 4190 Xhoris (Ferrières). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 253,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 621,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Painting contractors. Products created in Godissart were not found.
The main activity of Godissart is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Godissart is not available. You also can look at reviews of Godissart, open positions, location of Godissart on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Godissart, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Godissart, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Godissart, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Godissart, employees, financial statistics.