A & Z Interieurwerken BVBA

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • A & Z Interieurwerken BVBA
Private companiesFood and Kindred Products • A & Z Interieurwerken BVBA

Contactgegevens A & Z Interieurwerken BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A & Z Interieurwerken BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A & Z Interieurwerken BVBA

Regio (region): Heusden-Zolder, België

Adres (address): Bosbessenstraat 4 3550 Zolder (Heusden-Zolder), België

Telefoon (phone): +32 (60) 146-45-14 +32 (60) 146-45-14

Fax (fax): +32 (56) 992-19-86 +32 (56) 992-19-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A & Z Interieurwerken BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A & Z Interieurwerken BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A & Z Interieurwerken BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A & Z Interieurwerken BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A & Z Interieurwerken BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A & Z Interieurwerken BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A & Z Interieurwerken BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A & Z Interieurwerken BVBA
Products information A & Z Interieurwerken BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03872924804
Ondernemingsnummer: 5029510498
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 843,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in A & Z Interieurwerken BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A & Z Interieurwerken BVBA
(Get full report from official database of BE for A & Z Interieurwerken BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A & Z Interieurwerken BVBA
Addition kinds of activities for A & Z Interieurwerken BVBA

177103. Oprijlaan, parkeerplaats en blacktop aannemers | Driveway, parking lot, and blacktop contractors
23920204. Schoenen tassen: gemaakt van aangekochte materialen | Shoe bags: made from purchased materials
24260300. Voorraden: pistool, handvat, voertuig, enz. | Stocks: gun, handle, vehicle, etc.
28699916. ethers | Ethers
29110101. Gas, raffinaderij | Gas, refinery
35759902. Telewriters | Telewriters
50130120. Wielen, motorvoertuig | Wheels, motor vehicle
50840511. Metaalbewerking gereedschap, nec (zoals boormachines, kranen, sterven, bestanden) | Metalworking tools, nec (such as drills, taps, dies, files)

Werken bij A & Z Interieurwerken BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A & Z Interieurwerken BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A & Z Interieurwerken BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A & Z Interieurwerken BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Bobijnopzetter (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een stabiele textielfirma zijn we op zoek naar een bobijnopzetter.

 • Packer twee ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant XPO logistics zijn we op zoek naar een packer om in twee ploegen te werken.

 • MONTEUR (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: ADECCO LIER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een leerrijke job als monteur? Je komt terecht bij een innoverend bedrijf in Duffel en werkt in vaste dag uren. Omwille van hun voortdurende groei zijn ze op zoek naar versterking om hun team bij te staan. Als monteur bestaat je taak uit het reviseren van takelmotoren: Dit start bij het demonteren Inspectie van alle onderdelen Vervangen van versleten onderdelen Monteren van gereviseerde takelmotor

 • Productiearbeider - 2 ploegen of vaste nacht (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalverwerkend bedrijf in Genk, die dé expert wil zijn in plaatverwerking voor toelevering van metalen onderdelen en voor de levering en plaatsing van architectonische gevelcassettes en projectomkastingen, zijn wij momenteel op zoek naar productiearbeiders voor de afdeling namontage. Dit kan in 2 ploegen of de vaste nacht. Je zal instaan voor het namonteren volgens kwaliteitsplan: Namontage van al dan niet gelakte halffabrikaten volgens kwaliteitsplan. Plaatsen van halffabrikaten uit productie op voorziene locatie. Opvolging van de stock (halffabrikaten) en rapporteren aan de supervisor. Plaatbewerking in functie van bestelling. Dagelijks onderhoud van de werkplaats. Sporadisch: retoucheren van beschadigde eindfabrikaten.

 • Huishoudhulp 36u/week (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: AMBY KNOKKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Torhout (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

 • Student in Bunsbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

  Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Studentenjob

  OfficeTeam Diegem, onderdeel van de groep Robert Half is op zoek naar een student (m/v). Het betreft een uitzendopdracht tot ten minste het einde van dit semester. De dagen zijn flexibel op te nemen, weliswaar gedurende de werkweek (van maandag tot en met vrijdag). Het bedrijf is een eenmanszaak gevestigd te Bunsbeek. Je biedt minstens één dag per week administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

  Type: Studentenjob

  Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

 • Account manager (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Talentus Hasselt

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor klantenportefeuille in Oost-Europa (oa Polen, Tsjechië, Roemenië,...) Je verkoop geautomatiseerde machines en bijhorende diensten Hierbij verstrek je info over de producten en stel je nieuwe technologieën voor Houdt nauwe contacten met bestaande klanten en speurt de markt af naar nieuwe mogelijkheden Goede follow-up van je leads, potentiële en bestaande klanten. Denkt mee ter verbetering van het business model van het bedrijf Volgt de projecten en werkzaamheden op bij klanten, overlegt hierover intern met projectleider en koppelt terug naar je klanten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Genk, zijn we op zoek naar een ervaren Account Manager met een sterke technische kennis. Het bedrijf waar je terechtkomt is gespecialiseerd in automatisatieprojecten voor de elektronisch en mechanische industrie. Zij bieden op maat-gemaakte oplossing aan voor hun internationale klanten.

 • Customer Service Quality Advisor (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

  Type: Vaste Job

  Als Customer Service Quality Advisor: Adviseer en ondersteun je de rekruteringscampagnes van jouw klanten tijdens de volledige loopduur van hun contract Hou je proactief en regelmatig contact de klanten uit je eigen portefeuille Waak je erover dat onze klanten de best mogelijke resultaten boeken Geef je jouw klanten efficiënt en proactief raad Vind je een passend antwoord op al hun vragen Organiseer en geef je online of ter plaatse bij klanten opleidingen over de tools zodat ze perfect vertrouwd zijn met onze producten. Wat maakt deze job zo boeiend? Je beheert samen met de Key Account Manager jouw klanten en bouwt een echte vertrouwensrelatie op met hen Je maakt optimaal gebruik van jouw communicatievaardigheden en jouw analytische geest Je werkt samen met de verschillende afdelingen Je wordt een expert Je woont onze legendarische bedrijfsavonden bij!

 • 2-talige aanwerver in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

  Regio: Regio Luik

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. We helpen u in het aanreiken van kontakten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

 • kelners (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: GRAND CAFE

  Type: Werfreserve

  Bediening

Zoek naar antwoorden van A & Z Interieurwerken BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A & Z Interieurwerken BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A & Z Interieurwerken BVBA. Laat een reactie achter voor A & Z Interieurwerken BVBA. A & Z Interieurwerken BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A & Z Interieurwerken BVBA. Leave a respond for A & Z Interieurwerken BVBA. A & Z Interieurwerken BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A & Z Interieurwerken BVBA op de google maps. Adres en contacten A & Z Interieurwerken BVBA
Location of A & Z Interieurwerken BVBA on the google maps. Address and contacts of A & Z Interieurwerken BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A & Z Interieurwerken BVBA A & Z Interieurwerken BVBA: FLUPIGNAC SA | BOND MOYSON | Olga | DE SMET | Desmeth G

Other related companies as A & Z Interieurwerken BVBA: FLUPIGNAC SA | BOND MOYSON | Olga | DE SMET | Desmeth G

A & Z Interieurwerken BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Heusden-Zolder, België. De volledige naam van het bedrijf is A & Z Interieurwerken BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03872924804. Het bedrijf A & Z Interieurwerken BVBA bevindt zich op het adres: Bosbessenstraat 4 3550 Zolder (Heusden-Zolder). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 843,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in A & Z Interieurwerken BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A & Z Interieurwerken BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A & Z Interieurwerken BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A & Z Interieurwerken BVBA, openstaande posities, locatie van A & Z Interieurwerken BVBA op de kaart.

A & Z Interieurwerken BVBA is a company, that was registered 1988 in Heusden-Zolder region, Belgium. Full name of company is A & Z Interieurwerken BVBA, company assigned to the tax number BE03872924804. The company A & Z Interieurwerken BVBA is located at the address: Bosbessenstraat 4 3550 Zolder (Heusden-Zolder). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 843,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Painting contractors. Products created in A & Z Interieurwerken BVBA were not found.
The main activity of A & Z Interieurwerken BVBA is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A & Z Interieurwerken BVBA is not available. You also can look at reviews of A & Z Interieurwerken BVBA, open positions, location of A & Z Interieurwerken BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A & Z Interieurwerken BVBA, Heusden-Zolder: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A & Z Interieurwerken BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A & Z Interieurwerken BVBA, Heusden-Zolder: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A & Z Interieurwerken BVBA, employees, financial statistics.