DE SMET

Contactgegevens DE SMET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE SMET: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE SMET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JODENSTRAAT 57; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15337050 (+32-15337050) 15337050 (+32-15337050)

Fax (fax): +32 (50) 997-27-35 +32 (50) 997-27-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE SMET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE SMET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE SMET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE SMET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE SMET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE SMET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE SMET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE SMET
Products information DE SMET

BTW identificatienummer (tax): BE02292266845
Ondernemingsnummer: 9000244140
Hoofdstad (capital): 550,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 823,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Services: Architectes d'Intérieur.

Product categorie (product category): Décorateurs d'intérieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE SMET
(Get full report from official database of BE for DE SMET)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE SMET
Addition kinds of activities for DE SMET

15319902. Coöperatieve appartementenontwikkelaars | Cooperative apartment developers
20320101. Spruitjes: verpakt in blikjes, potten, enz. | Bean sprouts: packaged in cans, jars, etc.
35310605. Bulldozers, trekker gemonteerd: materiaal beweegt | Dozers, tractor mounted: material moving
38449900. Röntgenapparatuur en -buisjes, niet inbegrepen | X-ray apparatus and tubes, nec
73899915. Gravure dienst | Engraving service
87310204. Engineering laboratorium, behalve het testen | Engineering laboratory, except testing

Werken bij DE SMET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE SMET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE SMET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE SMET. Looking for open vacancies in other companies

  • Demonstrateur/Chauffeur M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Urgentiemaatregelen uitvoeren in geval van ongeval De betrokken diensten waarschuwen - Basisonderhoud uitvoeren Het voertuig reinigen - Een specifiek voertuig besturen: Vaste wagen - Verplaatsingen doen: Nationaal - Opvolg- en activiteitengegevens registreren De informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Producten of goederen ophalen, vervoeren en leveren De conformiteit van de goederen samen met de klant controleren - De aanwezigheid en geldigheid van boord- en transportdocumenten nakijken - Het laden van goederen in het voertuig organiseren of controleren - Een voertuig manueel of met behulp van niet-gemotoriseerde machines voor goederenbehandeling laden en lossen - Een specifiek voertuig besturen: Vrachtwagen met laadklep - Het traject bepalen volgens de eigenschappen van het voertuig, de lading en de leveringsprioriteiten

  • Reachtruckchauffeur - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren reachtruckchauffeur die zich op lange termijn voor de firma wil engageren en die veiligheid hoog in het vaandel draagt. Als reachtruckchauffeur zal je zowel overdag als in een twee ploegen systeem ingeschakeld worden. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien. Naast reachtruckwerk zal je ook ingeschakeld worden bij andere taken (orderpicking, laden en lossen, ...). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je bent flexibel ingesteld, dit zowel naar taken als naar uren toe. Job met optie vast!

  • Arbeider spuiterij/montage (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je schuurt stoelen machinaal of manueel.  Je staat in voor de montage van de stoelen.  Je staat in voor het maken van kartonnen dozen.  Je pakt stoelen in.  Ten slotte zet je de leveringen klaar en laadt je alles op de vrachtwagen.  Bij minder werk kunnen andere taken toegewezen worden. 

  • Bekister ruwbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn wij op zoek naar een ruwbouw bekister met ervaring. Heb je ervaring? Werk je graag in teamverband? En ga je steeds zorgvuldig te werk? Solliciteer dan onmiddellijk.

  • Huishoudhulp regio Ham/Tessenderlo (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Poetshulp / Huishoudhulp (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Lier, Berlaar, Kessel Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekends) (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Orelia Zorg NV

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Dossierbeheerder boekhoudkantoor VAST CONTRACT (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Voor een boekhoudkantoor zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder voor een directe vaste indienstname. Samen met de relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van een 50 tal dossiers. +/- 40 vennootschappen en 10 eenmanszaken. Jij bent verantwoordelijk voor volledige dossiers van A tot Z. Verder heb je het eerste lijncontact met klanten. Dit voor de basisvragen.

  • Productie Ingenieur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij een Industrieel of Burgerlijk Ingenieur en heb je ervaring als productie ingenieur? Weet jij een goed overzicht te bewaren en kan je er voor zorgen dat de productie vlot blijft lopen? Dan ben jij de productie ingenieur die wij zoeken! Als productie ingenieur: zorg je dat de productie goed verloopt, rekening houdend met veiligheid, efficiëntie, kwaliteit en productiviteit; ben je verantwoordelijk voor onderhoudsmaatregelen; analyseer je technische storingen en denk je na over oplossingen; weet je een overzicht bewaren waardoor je de productieomgeving goed kan evalueren; denk je mee na over verbeteringen in de productie en je start hiervoor ook projecten op; werk je nauw samen met de productieploegen.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

  • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken.

  • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Halle) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een woonzorgcentrum en een ziekenhuis in Halle zoeken wij gemotiveerde verpleegkundigen, die regelmatig nachten willen bijwerken. Spreekt dit jou aan, neem dan zeker contact met ons op! Zowel interimverpleegkundigen als freelancers komen in aanmerking!

Zoek naar antwoorden van DE SMET in sociale netwerken
Look for responds of DE SMET in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE SMET. Laat een reactie achter voor DE SMET. DE SMET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE SMET. Leave a respond for DE SMET. DE SMET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE SMET op de google maps. Adres en contacten DE SMET
Location of DE SMET on the google maps. Address and contacts of DE SMET

Andere gerelateerde bedrijven als come DE SMET DE SMET: IPSOMAT | Deschacht Gebr | Zwart Goor ('t) Dienstverleningscentrum | PATRICK GASPARD | Rode Kruis Antwerpen-Haven

Other related companies as DE SMET: IPSOMAT | Deschacht Gebr | Zwart Goor ('t) Dienstverleningscentrum | PATRICK GASPARD | Rode Kruis Antwerpen-Haven

DE SMET is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE SMET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02292266845. Het bedrijf DE SMET bevindt zich op het adres: JODENSTRAAT 57; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 550,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 823,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Décorateurs d'intérieur. Lijst met producten zijn Services: Architectes d'Intérieur..
De hoofdactiviteit van DE SMET is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE SMET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE SMET, openstaande posities, locatie van DE SMET op de kaart.

DE SMET is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE SMET, company assigned to the tax number BE02292266845. The company DE SMET is located at the address: JODENSTRAAT 57; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 550,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 823,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Décorateurs d'intérieur. List of products are Services: Architectes d'Intérieur..
The main activity of DE SMET is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE SMET is not available. You also can look at reviews of DE SMET, open positions, location of DE SMET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE SMET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE SMET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE SMET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE SMET, employees, financial statistics.