De Deckere-Noël

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • De Deckere-Noël
Private companiesMetal Mining • De Deckere-Noël

Contactgegevens De Deckere-Noël: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Deckere-Noël: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Deckere-Noël

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Westernieuwweg 11 8490 Varsenare (Jabbeke), België

Telefoon (phone): +32 (55) 372-55-12 +32 (55) 372-55-12

Fax (fax): +32 (68) 659-74-37 +32 (68) 659-74-37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Deckere-Noël: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Deckere-Noël"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Deckere-Noël"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Deckere-Noël, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Deckere-Noël. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Deckere-Noël, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Deckere-Noël. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Deckere-Noël
Products information De Deckere-Noël

BTW identificatienummer (tax): BE01610839843
Ondernemingsnummer: 3527679443
Hoofdstad (capital): 387,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 900,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in De Deckere-Noël zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Deckere-Noël
(Get full report from official database of BE for De Deckere-Noël)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Deckere-Noël
Addition kinds of activities for De Deckere-Noël

2037. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
15419903. Voedingsmiddelen productie of verpakking plantenbouw | Food products manufacturing or packing plant construction
22820200. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, draaien, kronkelen, enz. | Manmade and synthetic fiber yarns, twisting, winding, etc.
25310203. Kerken, kerk | Pews, church
34669901. Fles caps and tops, gestempeld metaal | Bottle caps and tops, stamped metal
38430113. Tangen, tandheelkunde | Forceps, dental
50910706. Zeilboten | Sailboats
65310301. Meerdere noteringsdiensten, onroerend goed | Multiple listing service, real estate
75390201. Carburateur reparatie | Carburetor repair

Werken bij De Deckere-Noël: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Deckere-Noël: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Deckere-Noël. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Deckere-Noël. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijk: Commercieel bediende binnendienst regio Zedelgem M/V (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Start People Veurne

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Zedelgem zijn we dringend op zoek naar een tijdelijke ervaren commercieel bediende binnendienst m/v. Taken: - Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders. - Daarnaast sta je in voor divers administratief werk (gebruik van ERP systeem).

 • Administratief medewerker (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Schoolverlater of kennis van boekhouden? Zin in een ondersteunende administratieve functie? Een bedrijf in Hulshout is op zoek naar een voltijds administratief medewerker ter ondersteuning van de boekhoudafdeling. Je staat voornamelijk in voor de basic taken namelijk: input van gegevens boeking van facturen grootboekrekeningen boekhoudklasses onderscheiden bankstukken Je krijgt hier de kans om je te ontwikkelen en een eerste ervaring te verrijken.

 • Vloerder (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Konvert Construct Torhout

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwfirma regio Brugge zijn we momenteel DRINGEND op zoek naar een vloerder. De kandidaat in kwestie moet reeds over enige ervaring beschikken en moet in staat zijn zelfstandig te kunnen werken. Het betreft een tijdelijke opdracht (minimum 3 maanden), met kans op vast Je beschikt over een rijbewijs B + eigen vervoer en spreek perfect Nederlands.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Heusden-Zolder en omgeving.

 • Student herfstvakantie | Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een drukkerij te Herentals zijn we op zoek naar enkele studenten om tijdens de herfstvakantie te werken. Je zal aan de slag gaan in de productie en vooral fijn handwerk uitvoeren. We zoeken studenten om te werken van maandag 29 oktober tot en met woensdag 31 oktober. Je werkt in dagdienst tussen 8u en 16u.

 • Studenten Lingerieoutlet (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een lingerie outlet in Brugge zijn wij op zoek naar studenten. Je wordt tijdens de outletweekenden ingezet in Brugge doorheen het jaar. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

 • student horeca (ZOMERGEM)

  Regio: ZOMERGEM

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een brasserie-restaurant in de buurt zijn we op zoek naar een student die tijdens de maand juli beschikbaar is om een handje te helpen in de keuken. Je staat in voor het koude deel van de keuken: salades voorbereiden, sausjes dresseren, groenten kuisen en snijden, ed.

 • Jobstudent - Taxichauffeur (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: TAXI MARC

  Type: Studentenjob

  Zoeken verschillende job-studenten om zaterdagavond taxi te rijden. Het vervoeren van personen naar verschillende bestemmingen binnen en buiten Knokke.

 • Zorgkundige - WZC Mariawende (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: MARIAWENDE

  Type: Vaste Job

  ·Je staat in voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze bewoners. ·Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van een bewoner. ·Je bent een vertrouwenspersoon voor de bewoner en/of zijn familie/mantelzorger. ·Je werkt multidisciplinair samen.

 • Payroll Specialist (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  Je geeft graag advies en neemt graag initiatief? Als Specialist in Payroll en Compensation & Benefits, ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering en de coördinatie van de payroll van de bedienden en voor compensation &benefits projecten. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met jouw interne klanten, onze medewerkers, en adviseert hen op een professionele en proactieve manier over hun personeelsdossiers. Tegelijkertijd bied je aan onze medewerkers je expertise aan en voer je projecten uit met als doel bv. onze“compensation & benefits”-processen te bestuderen, de beloningspakketten aantrekkelijker te maken ... Als Payroll en Compensation & Benefits Specialist bouw je mee aan een innovatief en dynamisch HR-beleid ter ondersteuning van ons BM-groeiplan. Continu verbeteren en evolueren staat hierbij centraal. Jouw gevarieerd takenpakket omvat deze topics: Je staat in voor een correcte en tijdige payroll van de bedienden in het bedrijf, dit voor zowel België als Luxemburg. Een dagelijkse opvolging van de tijdregistratie via Protime speelt hierin een belangrijke rol. Je staat eveneens in voor de dagelijkse administratieve verwerking van de personeelsinformatie en houdt de personeelsdossiers en HR-softwaretools up-to-date, zodat de nodige rapportages/output hieruit gehaald kunnen worden. De werknemers kunnen bij jou terecht voor allerhande informatie en vragen omtrent loonadministratie, zoals vragen rond de aansluiting tot de verzekeringen. Indien nodig zoek je zaken voor hen op en koppel je later terug met feedback. Je behandelt de inkomende vragen betreffende loopbaanonderbreking en pensioen en doet de opvolging hiervan. Je hebt een vlot contact met de dossierbeheerder van het sociaal secretariaat SD Worx en hebt een basiskennis van eblox. Je beschikt over een degelijke basiskennis van de Belgische sociale wetgeving. Je bent back-up van jouw payroll-collega die instaat voor de loonadministratie van de arbeiders. Je staat in voor de maandelijkse rapportering (voor de ondernemingsraad, BM-directie, BM Frankrijk ...). Je voert interne en externe benchmarks uit. Je werkt mee aan diverse C&B-projecten, zoals: de implementatie van nieuwe HR-tools, de opmaak en implementatie van CAO’s, de sociale verkiezingen, het beheer en analyse van HR ken- en stuurgetallen … Je behandelt ad hoc C&B gerelateerde topics zoals opvolging absenteïsme, opmaak enquêtes en statistieken Je rapporteert aan de Compensation & Benefits Coordinator.

 • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: INE VAN DEURSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

 • Verkoop markt flexijob (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Flexijob

  Voor een marktkramer in groenten en fruit zijn wij op zoek naar een gemotiveerde persoon om te werken op woensdag in Deinze, donderdag in Oostkamp, zaterdag in Waregem en zondag in Brugge. Je helpt mee met het opzetten van het kraam en het klaar zetten van het fruit en bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van De Deckere-Noël in sociale netwerken
Look for responds of De Deckere-Noël in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Deckere-Noël. Laat een reactie achter voor De Deckere-Noël. De Deckere-Noël bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Deckere-Noël. Leave a respond for De Deckere-Noël. De Deckere-Noël on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Deckere-Noël op de google maps. Adres en contacten De Deckere-Noël
Location of De Deckere-Noël on the google maps. Address and contacts of De Deckere-Noël

Andere gerelateerde bedrijven als come De Deckere-Noël De Deckere-Noël: OXFAM MAGASIN DU MONDE | Formatech | FINENESS-FOOD | GUSTAAF REYNDERS | ALFONS NAUWELAERTS

Other related companies as De Deckere-Noël: OXFAM MAGASIN DU MONDE | Formatech | FINENESS-FOOD | GUSTAAF REYNDERS | ALFONS NAUWELAERTS

De Deckere-Noël is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Deckere-Noël, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01610839843. Het bedrijf De Deckere-Noël bevindt zich op het adres: Westernieuwweg 11 8490 Varsenare (Jabbeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 387,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 900,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in De Deckere-Noël zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Deckere-Noël is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Deckere-Noël is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Deckere-Noël, openstaande posities, locatie van De Deckere-Noël op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Deckere-Noël is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Deckere-Noël, company assigned to the tax number BE01610839843. The company De Deckere-Noël is located at the address: Westernieuwweg 11 8490 Varsenare (Jabbeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 387,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 900,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in De Deckere-Noël were not found.
The main activity of De Deckere-Noël is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Deckere-Noël is not available. You also can look at reviews of De Deckere-Noël, open positions, location of De Deckere-Noël on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Deckere-Noël, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Deckere-Noël, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Deckere-Noël, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Deckere-Noël, employees, financial statistics.