CLOCKWISE TRAVEL

Contactgegevens CLOCKWISE TRAVEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLOCKWISE TRAVEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLOCKWISE TRAVEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKHOFSTRAAT 80 B2; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52317040 (+32-52317040) 52317040 (+32-52317040)

Fax (fax): +32 (59) 261-70-63 +32 (59) 261-70-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLOCKWISE TRAVEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLOCKWISE TRAVEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLOCKWISE TRAVEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLOCKWISE TRAVEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLOCKWISE TRAVEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLOCKWISE TRAVEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLOCKWISE TRAVEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLOCKWISE TRAVEL
Products information CLOCKWISE TRAVEL

BTW identificatienummer (tax): BE06965301513
Ondernemingsnummer: 9742370605
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 747,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in CLOCKWISE TRAVEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus; Uniglobe

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLOCKWISE TRAVEL
(Get full report from official database of BE for CLOCKWISE TRAVEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLOCKWISE TRAVEL
Addition kinds of activities for CLOCKWISE TRAVEL

221112. Decoratieve trim en speciale stoffen, inclusief twistweave | Decorative trim and specialty fabrics, including twist weave
354105. Schroef- en draadmachines | Screw and thread machines
12419904. Afvoer of pompen van bitumineuze of bruinkoolmijnen | Draining or pumping of bituminous or lignite mines
22530501. Baskische shirts, breien | Basque shirts, knit
35410303. Elektrochemische freesmachines | Electrochemical milling machines
50830309. Landbereiding machines, landbouw | Land preparation machinery, agricultural

Werken bij CLOCKWISE TRAVEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLOCKWISE TRAVEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLOCKWISE TRAVEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLOCKWISE TRAVEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik). Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000 m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klanttevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group. Voor het logistiek bedrijf TDL zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Werfleider (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een werfleider (M/V) Het takenpakket ziet er als volgt uit: - Opvolgen van projecten ter plaatse (straatmeubilair) - Projecten begeleiden tot en met de oplevering - Overleggen met opdrachtgevers , architecten en werfleiders omtrent de voortgang van de projecten. - Ondersteuning geven van de calculatie dienst. - Voorbereiding van de productie in samenspraak met de productie afdelingen. - Indien noodzakelijk de plaatsingsploegen op de werf ondersteunen.

  • Operator - 3 ploegen - pralines (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en snelgroeiend bedrijf in het industriepark van Lokeren ben ik op zoek naar een operator die wil instaan voor het bereiden en vullen van pralines.  Je takenpakket bestaat uit:  Maken van voorbereidingen en het vullen van de pralines Correct afwegen en mengen van verschillende ingrediënten  Aanvoeren van deze vullingen aan de productielijn Opvolgen van een geautomatiseerde productielijn  Helpen reinigen van de productielijn  Wil jij graag in de voeding werken als operator? Solliciteer dan snel! 

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Waregem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst! Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Nevele/Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent koerier rijbewijs B (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk bedrijf regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een student om in de maand september te werken als koerier. Je levert voedingswaren in horecazaken. Je werkt in dagdienst en je kan goed met de wagen rijden. Je hebt fijne werkuren en je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te werken. We bieden je een goede verloning een aangename werksfeer.

  • Handlanger (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het aanbrengen en plaatsen van materialen voor wegenwerken. Bovendien help je de kraanman met geven van aanwijzingen en voer je overblijvende graafwerken uit.

  • Technieker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een manusje-van-alles die beschikt over een ruime ervaring en kennis (elektrisch, mechanisch, lassen, ...) Bedrijfsprofiel: Al bijna 20 jaar is onze klant actief in het plaatsen van de juiste technieker op de juiste job. Met reden kunnen we het bedrijf dan ook specialist noemen in hun vak.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (Cisco) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a global leader in the financial market with a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network.     Role   The ideal Network Security Engineer will be responsible for: Manage part of the network infrastructure which include IPS (Cisco) Configure the IPS and respond to security incidents Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field.   Profile   The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Good Knowledge of Cisco is mandatory.   Location   The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport.     Offer  Contract: Freelance Daily rate: EUR competitive Starting date: ASAP

  • Fexi- job Keukenmedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van de burgers. Je staat in voor de properheid van de keuken samen met het team.

Zoek naar antwoorden van CLOCKWISE TRAVEL in sociale netwerken
Look for responds of CLOCKWISE TRAVEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLOCKWISE TRAVEL. Laat een reactie achter voor CLOCKWISE TRAVEL. CLOCKWISE TRAVEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLOCKWISE TRAVEL. Leave a respond for CLOCKWISE TRAVEL. CLOCKWISE TRAVEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLOCKWISE TRAVEL op de google maps. Adres en contacten CLOCKWISE TRAVEL
Location of CLOCKWISE TRAVEL on the google maps. Address and contacts of CLOCKWISE TRAVEL

Andere gerelateerde bedrijven als come CLOCKWISE TRAVEL CLOCKWISE TRAVEL: De Jonghe Dirk BVBA | GUIDO VROMAN | OMER VERCAUTEREN | Thirifays | DENDERLUX

Other related companies as CLOCKWISE TRAVEL: De Jonghe Dirk BVBA | GUIDO VROMAN | OMER VERCAUTEREN | Thirifays | DENDERLUX

CLOCKWISE TRAVEL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLOCKWISE TRAVEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06965301513. Het bedrijf CLOCKWISE TRAVEL bevindt zich op het adres: KERKHOFSTRAAT 80 B2; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 747,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Reisbureaus; Uniglobe. Producten gemaakt in CLOCKWISE TRAVEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLOCKWISE TRAVEL is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLOCKWISE TRAVEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLOCKWISE TRAVEL, openstaande posities, locatie van CLOCKWISE TRAVEL op de kaart.

CLOCKWISE TRAVEL is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLOCKWISE TRAVEL, company assigned to the tax number BE06965301513. The company CLOCKWISE TRAVEL is located at the address: KERKHOFSTRAAT 80 B2; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 747,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Reisbureaus; Uniglobe. Products created in CLOCKWISE TRAVEL were not found.
The main activity of CLOCKWISE TRAVEL is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CLOCKWISE TRAVEL is not available. You also can look at reviews of CLOCKWISE TRAVEL, open positions, location of CLOCKWISE TRAVEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLOCKWISE TRAVEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLOCKWISE TRAVEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLOCKWISE TRAVEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLOCKWISE TRAVEL, employees, financial statistics.