SERVICE TAKE OFF

Contactgegevens SERVICE TAKE OFF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERVICE TAKE OFF: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERVICE TAKE OFF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALSEMBERGSESTEENWEG 815; 1180; UKKEL, België

Telefoon (phone): 23322960 (+32-23322960) 23322960 (+32-23322960)

Fax (fax): +32 (65) 391-19-11 +32 (65) 391-19-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERVICE TAKE OFF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERVICE TAKE OFF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERVICE TAKE OFF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERVICE TAKE OFF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERVICE TAKE OFF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERVICE TAKE OFF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERVICE TAKE OFF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERVICE TAKE OFF
Products information SERVICE TAKE OFF

BTW identificatienummer (tax): BE06382476806
Ondernemingsnummer: 6142700195
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 328,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in SERVICE TAKE OFF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus; Treinen and spoorwegen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERVICE TAKE OFF
(Get full report from official database of BE for SERVICE TAKE OFF)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERVICE TAKE OFF
Addition kinds of activities for SERVICE TAKE OFF

24310106. Deurbekleding, hout | Door trim, wood
30699903. Badspray, rubber | Bath sprays, rubber
39520118. Wax, kunstenaars ' | Wax, artists'
39619903. Rozenkransen en kleine religieuze artikelen, behalve edelmetaal | Rosaries and small religious articles, except precious metal
73740101. Berekening van de dienst (computer) | Calculating service (computer)

Werken bij SERVICE TAKE OFF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERVICE TAKE OFF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERVICE TAKE OFF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERVICE TAKE OFF. Looking for open vacancies in other companies

  • Executive Assistant (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een Executive Assistant aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter deze bedrijvigheid kan zorgen voor een goede ondersteuning van het Management? Als Executive Assistant bied je een ondersteuning voor allerhande administratieve en organisatorische taken. Je staat het Management bij in hun dagdagelijkse werking. Je doet hun agendabeheer en organiseert en bereidt vergaderingen en conferenties voor. Je bent het aanspreekpunt voor reisaanvragen en boekt de nodige vluchten en tranfers. Je staat in voor het beheer van de poolcars en zoveel meer.

  • Elektricien (elektriek(st)er) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste werkkracht met kennis van elektriciteit? Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan hebben wij een geknipte job voor jou. Voor onze klant zoeken wij enthousiaste dames/heren voor het onderhoud van de gebouwen (elektriciteit, sanitair en verwarming) regio Groot-Bijgaarden.

  • Magazijnier (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant op regio Ternat zijn wij op zoek naar een magazijnier - heftruckbestuurder. Je taken zijn: - Je rijdt met de heftruck. - Je staat in voor het picken van orders. - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. - Je zal klanten bedienen bij afhalingen.

  • Management assistant (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je assisteert de verantwoordelijke van de garage bij zijn alledaagse taken • Je houdt de documenten van elke vrachtwagen in dossiers bij en ziet dat ze up-to-date blijven • Je zorgt voor de administratie rond tankchips • Je doet tijdig de aangiftes voor de verschillende verzekeringen: brandverzekering, CMR-verzekering, burgerlijke aansprakelijkheid van de wagen, etc. • Je bent als Front Office medewerker ook verantwoordelijk voor het beantwoorden van de telefoon en het doorverbinden naar de juiste personen • Je verwelkomt klanten en gasten en verwijst hen door

  • Administratief bediende * tijdelijk (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Adecco Experts is op zoek naar een administratief commercieel bediende voor een bedrijf uit Brugge. Een tijdelijke opdracht voor telecom registraties, activaties en uitbetalingen. Telefonische begeleiding aanbieden om de winkels te helpen om de registraties te vervolledigen. Voor de uitbetalingen moeten de bedragen opgelijst worden, afgepunt worden en vervolgens in excel uitbetaald worden.

  • Field Service Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor techniek en hou je van klantencontact? Ben je graag op de baan? Dan is deze functie misschien wel de ideale uitdaging voor je. Je staat voornamelijk in voor de installatie en het onderhoud van de elektronische betaaloplossingen bij de klanten in regio Brussel en je doet interventies voor acute storingen. Als vlotte communicator licht je de klant in over het gebruik van onze toepassingen en het voorkomen van storingen. Je ziet opportuniteiten bij de klanten en je kan hen informeren over welke toepassingen nog meer comfort bieden. Je kan in deze functie rekenen op een stevige back-up voor zowel planning en materiaal als voor technische ondersteuning door ons team van experten.

  • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Poetshulpen/Huishoudhulpen (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten voor in een callcenter op Zaterdag (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar vlotte, commercieele en aangelegde studenten die graag willen werken als callcentermedewerker. - tijdens de vakantieperiodes ( zomer - en kerstvakantie) of op ZATERDAG.

  • HR JOBSTUDENT, te KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Kontich zijn we op zoek naar meerdere gemotiveerde studenten die zich gedurende het academiejaar enkele dagen per week kan vrijmaken om ondersteunend werk te verrichten. Voornaamste takenpakket: - inschrijven van uitzendkrachten - klassement - inputten van dossiers - vacatures online plaatsen - telefonisch contacteren van kandidaten

  • Pharmaceutical Process Engineer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben je geboeid door de procesindustrie? Heb je kennis van de geldende cGMP eisen en richtlijnen binnen de farmaceutische sector? Dan ben jij de Pharmaceutical Process Engineer die we zoeken voor onze klant regio Linkeroever! Als Pharmaceutical Process Engineer: Ben je verantwoordelijk voor projecten in de farmaceutische sector. Ben je verantwoordelijk voor de engineering, implementatie en uitvoering van industriële procesinstallaties (zoals CIP, SIP, formulatie installaties, waterbehandelingssystemen, enz.). Ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen & aanleveren van project gerelateerde engineering documenten binnen de verschillende projectfases: van conceptueel design tot en met constructie en commissioning. Bewaak je de geleverde prestaties en documentatie van subcontractors. Ben je tijdens de opstartfase verantwoordelijk voor controle van de correcte implementatie conform de gebruikelijke standaarden (e.g. cGMPs) en vooropgesteld design. Ben je verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de design-documenten. Kan je samenwerken in een multidisciplinair team (software, E&I). Daarenboven sta je permanent in contact met de klanten, collega´s en subcontractors.

  • Allround medewerker automaterialen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Vaste Job

    Als allround medewerker automaterialen draag je verschillende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het ontvangen en controleren van goederen die worden geleverd Je stockeert de wisselstukken Je zorgt er voor dat de mekaniekers goed door kunnen door hen te voorzien van de juiste wisselstukken Daarnaast ontvang je klanten aan de balie en informeer je hen bij aankoop van automaterialen Je bent ook administratief sterk onderlegd en je zorgt voor een juiste facturatie van de wisselstukken Ook maak  je bestekken op. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een allround medewerker automaterialen. Je start op interimbasis voor een periode van ongeveer 2 maanden waarna bij goed functioneren jou een vast contract wordt aangeboden. 

Zoek naar antwoorden van SERVICE TAKE OFF in sociale netwerken
Look for responds of SERVICE TAKE OFF in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERVICE TAKE OFF. Laat een reactie achter voor SERVICE TAKE OFF. SERVICE TAKE OFF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERVICE TAKE OFF. Leave a respond for SERVICE TAKE OFF. SERVICE TAKE OFF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERVICE TAKE OFF op de google maps. Adres en contacten SERVICE TAKE OFF
Location of SERVICE TAKE OFF on the google maps. Address and contacts of SERVICE TAKE OFF

Andere gerelateerde bedrijven als come SERVICE TAKE OFF SERVICE TAKE OFF: UNIGLOBE | Feys Geert | BOND MOYSON | MK GYMNASTIEKSCHOOL | GERARD PIERART

Other related companies as SERVICE TAKE OFF: UNIGLOBE | Feys Geert | BOND MOYSON | MK GYMNASTIEKSCHOOL | GERARD PIERART

SERVICE TAKE OFF is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERVICE TAKE OFF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06382476806. Het bedrijf SERVICE TAKE OFF bevindt zich op het adres: ALSEMBERGSESTEENWEG 815; 1180; UKKEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 328,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Reisbureaus; Treinen and spoorwegen. Producten gemaakt in SERVICE TAKE OFF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SERVICE TAKE OFF is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERVICE TAKE OFF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERVICE TAKE OFF, openstaande posities, locatie van SERVICE TAKE OFF op de kaart.

SERVICE TAKE OFF is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERVICE TAKE OFF, company assigned to the tax number BE06382476806. The company SERVICE TAKE OFF is located at the address: ALSEMBERGSESTEENWEG 815; 1180; UKKEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 328,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Reisbureaus; Treinen and spoorwegen. Products created in SERVICE TAKE OFF were not found.
The main activity of SERVICE TAKE OFF is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SERVICE TAKE OFF is not available. You also can look at reviews of SERVICE TAKE OFF, open positions, location of SERVICE TAKE OFF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERVICE TAKE OFF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERVICE TAKE OFF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERVICE TAKE OFF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERVICE TAKE OFF, employees, financial statistics.