Feys Geert

Contactgegevens Feys Geert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Feys Geert: address, phone, fax, email, website, opening hours

Feys Geert

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diepestraat 1; 8850; Ardooie, België

Telefoon (phone): 051 74 55 37 (+32-051 74 55 37) 051 74 55 37 (+32-051 74 55 37)

Fax (fax): 051 74 73 00 (+32-051 74 73 00) 051 74 73 00 (+32-051 74 73 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Feys Geert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Feys Geert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Feys Geert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Feys Geert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Feys Geert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Feys Geert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Feys Geert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Feys Geert
Products information Feys Geert

BTW identificatienummer (tax): BE04360168457
Ondernemingsnummer: 8819244384
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 892,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Drain pipes (Unblocking); Cleaning - Industrial

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Feys Geert
(Get full report from official database of BE for Feys Geert)

Aanvulling soorten activiteiten voor Feys Geert
Addition kinds of activities for Feys Geert

14110303. Trap Rock, Dimension-Quarrying | Trap rock, dimension-quarrying
24319903. Silo staven, hout | Silo staves, wood
28739902. Salpeterzuur | Nitric acid
33640101. Messing en bronzen sterven | Brass and bronze die-castings
50880100. Marine ambachten en benodigdheden | Marine crafts and supplies
51530101. Gerst | Barley
80529900. Intermediaire zorgfaciliteiten, nec | Intermediate care facilities, nec

Werken bij Feys Geert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Feys Geert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Feys Geert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Feys Geert. Looking for open vacancies in other companies

 • Teammember Okay Veerle (VEERLE)

  Regio: VEERLE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

 • Huishoudhulp regio Ieper-Poperinge M/V (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Ieper

  Type: Dienstenchequebaan

  Vol enthousiasme spring je 's morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij 's avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby's? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

 • Poetshulp Herent (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Student Verkoper (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een grote bloemen- en plantenzaak te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen in de bloemenzaak.  Je staat in voor het opmaken van bloemstukken en het inpakken van cadeautjes. Je bent vlot in de omgang met klanten en geeft hen advies. Verder sta je in voor het kassawerk en zorg je voor de orde en netheid binnen de winkel. Je ondersteunt de collega's waar nodig. 

 • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: DELORGE RICHARD

  Type: Vaste Job

  Voor ons bedrijf gespecialiseerd in het recycleren van textiel reststoffen zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je doet het algemeen onderhoud van onze productiemachines, vorkheftrucks,... Naast uw taak als mecanicien werk je ook als losse arbeider in de productie.

 • Storingstechnieker productie (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Recrewtment

  Type: Vaste Job

  Onze klant is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van bakkerijingrediënten voor bakkers, industriële brood- en zuivelproducenten en retailers, zoals bijvoorbeeld broodmixen, bake-off producten en muffins. Wat zijn je taken als storingstechnieker? Als storingstechnieker zorg je voor de continuïteit van de productie door storingen aan de lijnen te analyseren en op te lossen Dit doe je steeds in overleg met de productie en met oog op kwaliteit en duurzaamheid Preventief onderhoud behoort ook tot je takenpakket wat volgens het onderhoudsplan is opgesteld

 • KRAANMAN (SLIJPE)

  Regio: SLIJPE

  Bedrijf: AGRIFEMA

  Type: Vaste Job

  Wij zijn nog steeds op zoek naar een ervaren, secure en gemotiveerde kraanman voor grond- en afbraakwerken. Je zal instaan voor graafwerken, rioleringswerken, nivelleringswerken,… De toestand en de werking van de machine controleren en positioneren in functie van de manoeuvres. Eerstelijnsonderhoud van toestellen en uitrustingen uitvoeren alvorens de werkzaamheden starten; Goederenbehandelingsmachines en installaties beveiligen; Lasten hijsen en verplaatsen volgens de aanwijzingen van de teams op de grond .

 • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: VEROLU

  Type: Zelfstandige activiteit

  VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Afwasser FLEXIJOB (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

  Type: Flexijob

  Afwassen, afdrogen met behulp van een volautomaat in doorschuifsysteem. Algemene schoonmaak zaal en keuken. Prestaties op woensdag, donderdag en vrijdagmiddag.

 • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • Chef De Partie (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

  Type: Flexijob

  • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Kennis van snijtechnieken • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Degelijke productkennis

Zoek naar antwoorden van Feys Geert in sociale netwerken
Look for responds of Feys Geert in social networks

Lees alle opmerkingen voor Feys Geert. Laat een reactie achter voor Feys Geert. Feys Geert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Feys Geert. Leave a respond for Feys Geert. Feys Geert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Feys Geert op de google maps. Adres en contacten Feys Geert
Location of Feys Geert on the google maps. Address and contacts of Feys Geert

Andere gerelateerde bedrijven als come Feys Geert Feys Geert: FLINTERNATIONAL LEATHER & GIFT SA | DANNY CARETTE | LEON STASSEN | LES DAUPHINS DE MONS | COMMTEK

Other related companies as Feys Geert: FLINTERNATIONAL LEATHER & GIFT SA | DANNY CARETTE | LEON STASSEN | LES DAUPHINS DE MONS | COMMTEK

Feys Geert is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Feys Geert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04360168457. Het bedrijf Feys Geert bevindt zich op het adres: Diepestraat 1; 8850; Ardooie. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 892,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Cleaning - Industrial.
De hoofdactiviteit van Feys Geert is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Feys Geert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Feys Geert, openstaande posities, locatie van Feys Geert op de kaart.

Feys Geert is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Feys Geert, company assigned to the tax number BE04360168457. The company Feys Geert is located at the address: Diepestraat 1; 8850; Ardooie. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 892,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking); Cleaning - Industrial.
The main activity of Feys Geert is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Feys Geert is not available. You also can look at reviews of Feys Geert, open positions, location of Feys Geert on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Feys Geert, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Feys Geert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Feys Geert, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Feys Geert, employees, financial statistics.