EUROTUNNEL

Contactgegevens EUROTUNNEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROTUNNEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROTUNNEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BELGICASTRAAT 21; 1930; ZAVENTEM (GROOT), België

Telefoon (phone): 27174500 (+32-27174500) 27174500 (+32-27174500)

Fax (fax): +32 (2) 509-11-34 +32 (2) 509-11-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROTUNNEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROTUNNEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROTUNNEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROTUNNEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROTUNNEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROTUNNEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROTUNNEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROTUNNEL
Products information EUROTUNNEL

BTW identificatienummer (tax): BE07811798095
Ondernemingsnummer: 8472900390
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 363,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in EUROTUNNEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus; Treinen and spoorwegen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROTUNNEL
(Get full report from official database of BE for EUROTUNNEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROTUNNEL
Addition kinds of activities for EUROTUNNEL

322906. Wetenschappelijk glaswerk | Scientific glassware
22111004. Percaline, katoen | Percaline, cotton
23429902. Korset accessoires: klemmen, verblijven, enz. | Corset accessories: clasps, stays, etc.
26750204. Jacquard (textiel weven) kaarten: van aangekochte materialen | Jacquard (textile weaving) cards: from purchased materials
36340509. Razors, elektrisch | Razors, electric
51699904. Chemische, industriële en zware | Chemicals, industrial and heavy
79990200. Golfdiensten en professionals | Golf services and professionals

Werken bij EUROTUNNEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROTUNNEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROTUNNEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROTUNNEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker expeditie (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wat is je missie? Binnen de expeditiedienst van ons magazijn te Zaventem, biedt je administratieve ondersteuning. Je staat in voor het klassement en zorgt dat de afnamebons bij de juiste ploeg in het magazijn terechtkomen. Je ondersteunt je collega's bij de voorbereiding van de vrachtwagen tournees. Je waakt mee over de orde en netheid op de laadkaaien. Indien nodig assisteer je bij het laden van een vrachtwagen.

 • CHAUFFEUR C dag uren (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het mixen en verkoop van verf, te Kontich zoeken we een voerder rijbewijs C (m/v) Taken: Je zal instaan voor het laden van je camion en dezelfde dag ook de producten af te leveren bij de klanten. Je werkt in dag uren, je start op om 7u30.

 • Operator 2-ploegen (m/v) (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Merchtem zoeken wij een operator die zal werken op de laklijn. Je wenst in 2 ploegen te werken. Je zal diverse machines bedienen en stuurt bij indien er zich problemen voordoen. Alle afgewerkte producten registreer je in de PC. Daarnaast sta je in nauw contact met de heftruckchauffeur die grondstoffen en afgewerkte producten aan -en afvoert.

 • Service engineer (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, gespecialiseerd in duurzame brandveiligheid, zijn we op zoek naar een service technieker. Het bedrijf biedt een totaalpakket van producten en diensten aan en gaat samen met de klanten op zoek naar de meest efficiënte manier om zich te beveiligen tegen brand. Binnen het PES (pre-engineered sytems) departement is er door de jaren heen specifieke beveiliging opgebouwd voor concrete risico-installaties bij klanten. De best bekende vinden vandaag hun toepassing via dampkapbeveiliging in de horeca en de chemische sector, maar elk bedrijf met een concreet object met een potentieel brandrisico kan door ons bekeken worden voor objectbeveiliging. Dit kan gaan van beveiliging van stuurkasten, motorcompartimenteringen, beveiliging van machines, etc. Binnen dit departement zijn wij momenteel op zoek naar een installatie technieker: Je staat in voor de plaatsing en/of herstelling van noodverlichting- & haspelprojecten Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen, aansluiten en indienststellen van elektrisch gestuurde blussystemen in allerlei toepassingen zoals beveiliging machines, stuurkasten, zendmasten, batterijladers,.. Je vertrekt dagelijks van thuis naar de klant en werkt over heel België

 • Gepassioneeerde machine-operator (m/v) (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een sterk groeiend en bloeiend bedrijf actief in cosmetica en huishoudproducten, zijn wij op zoek naar enkele nieuwe, enthousiaste collega's om hun team te versterken! Je staat in voor de bediening van één of meerdere installaties (opstarten, stilleggen, afstellen, parameters bijstellen). Je staat ook in voor het eerstelijnsonderhoud en controleert de productiekwaliteit. Je zorgt voor een propere en hygiënische werkomgeving. We bieden je een vaste job in een groeiend bedrijf met een interessante verloning. Je maakt deel uit van een tof team in een bedrijf met een aangename werksfeer!

 • Huishoudhulpen regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

 • Huishoudhulp regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: t-interim Geel

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken bestaan voornamelijk uit het poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Breng je zelf een nieuwe klant aan dan krijg je bovendien een cadeaubon! Dus, zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bierbeek, 8 uur per week (BIERBEEK)

  Regio: BIERBEEK

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Bierbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent weekends (NL/FR) (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant van ons gevestigd regio Rekkem, gaan wij op zoek naar een JOBSTUDENT VERKOOP voor in de weekends. Dit gedurende het schooljaar.

 • Jobstudent (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Hulpkok (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: BAR BIER

  Type: Vaste Job

  Hulpkok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. in een keukenteam van 3 mensen tijdens een service (chef-kok, hulp-kok, afwasser). Werken met open grill en green eggs (voornamelijk vleesgerechten).

 • (Assistent) Architect (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een architectenbureau regio Gent is dringend op zoek naar een (assistent) architect om op zelfstandige basis in hun bureau aan de slag te gaan. Als (assistent) architect zal je takenpakket er als volgt uitzien: Ondersteuning van de project-architect Opmetingen en uittekenen van bestaande gebouwen Bouwaanvraagdossiers Aanbestedingsdossiers Bijstand bij opvolging van de uitvoering Contact met klanten Bedoeling om door te groeien naar project-architect

Zoek naar antwoorden van EUROTUNNEL in sociale netwerken
Look for responds of EUROTUNNEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROTUNNEL. Laat een reactie achter voor EUROTUNNEL. EUROTUNNEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROTUNNEL. Leave a respond for EUROTUNNEL. EUROTUNNEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROTUNNEL op de google maps. Adres en contacten EUROTUNNEL
Location of EUROTUNNEL on the google maps. Address and contacts of EUROTUNNEL

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROTUNNEL EUROTUNNEL: COM & COM | V.B.C. LOMMERSWEILER | ROGGE | CRESENS GEBR. | S. HENRARD

Other related companies as EUROTUNNEL: COM & COM | V.B.C. LOMMERSWEILER | ROGGE | CRESENS GEBR. | S. HENRARD

EUROTUNNEL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROTUNNEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07811798095. Het bedrijf EUROTUNNEL bevindt zich op het adres: BELGICASTRAAT 21; 1930; ZAVENTEM (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 363,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Reisbureaus; Treinen and spoorwegen. Producten gemaakt in EUROTUNNEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUROTUNNEL is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROTUNNEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROTUNNEL, openstaande posities, locatie van EUROTUNNEL op de kaart.

EUROTUNNEL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROTUNNEL, company assigned to the tax number BE07811798095. The company EUROTUNNEL is located at the address: BELGICASTRAAT 21; 1930; ZAVENTEM (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 363,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Reisbureaus; Treinen and spoorwegen. Products created in EUROTUNNEL were not found.
The main activity of EUROTUNNEL is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROTUNNEL is not available. You also can look at reviews of EUROTUNNEL, open positions, location of EUROTUNNEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROTUNNEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROTUNNEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROTUNNEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROTUNNEL, employees, financial statistics.