Mermans L

Contactgegevens Mermans L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mermans L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mermans L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Akkerstraat 75 2480 Dessel, België

Telefoon (phone): +32 (86) 146-47-78 +32 (86) 146-47-78

Fax (fax): +32 (56) 626-41-68 +32 (56) 626-41-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mermans L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mermans L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mermans L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mermans L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mermans L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mermans L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mermans L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mermans L
Products information Mermans L

BTW identificatienummer (tax): BE07503356933
Ondernemingsnummer: 6500030517
Hoofdstad (capital): 219,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 516,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Mermans L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mermans L
(Get full report from official database of BE for Mermans L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mermans L
Addition kinds of activities for Mermans L

348301. Ammunitie componenten | Ammunition components
504999. Professionele apparatuur, nec, nec | Professional equipment, nec, nec
22210301. Kantonpannenkoeken | Canton crepes
37959902. Gespecialiseerde tankcomponenten, militair | Specialized tank components, military
50749903. Kachels, houtverbranding | Stoves, wood burning
50990602. Pianos | Pianos
51691103. Metalen poetsmiddelen | Metal polishes
78199900. Diensten gerelateerd aan motion pictures, nec | Services allied to motion pictures, nec
79991408. Plezierbootverhuur | Pleasure boat rental

Werken bij Mermans L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mermans L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mermans L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mermans L. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer service medewerker (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een sterke communicator en bovendien klantgericht? Haal jij er energie uit om voor jou klant op zoek te gaan naar passende oplossingen? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die wij zoeken om aan de slag te gaan als commercieel bediende. Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten. Bij interesse in deze vacature, mail jouw CV naar [email protected] of neem voor meer info contact op 011-260022.

 • Verpleegkundige spoed regio Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht op de spoedafdeling van een groot algemeen ziekenhuis. Dit ziekenhuis biedt een compleet aanbod aan basisspecialistische geneeskunde en beschikt over een spoedafdeling met MUG-functie. Hoe pas jij in dit verhaal? Je bent zeer sterk verpleegtechnisch (infuustherapie, bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je hebt affiniteit voor patiënten van allerlei leeftijden en achtergronden Je bent in staat op staand orders correct op te volgen Je legt vlot contact met patiënten en collega's Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je hebt affiniteit voor en ervaring in spoed/intensieve zorgen Je bent in staat tegen een tijdsdruk te werken Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Productie operator (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Dilsen is Tempo-Team op zoek naar een gemotiveerde productie operator. Als productie operator sta je in voor de machinebediening.

 • Monteurs voor werven (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, gevestigd in Meeuwen, is een allround bouwpartner voor agrarische of industriële bouwprojecten. Of u nu stallen, loodsen, kantoren, winkels, bedrijfsunits of garages wilt realiseren, hun specialisten in bedrijfsbouw nemen uw project volledig in handen. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar monteurs om op diverse werven stalen constructies, wandbekleding, schrijnwerk en afwerkhoeken te plaatsen. Eventueel leg je ook golfplaten, steeldeck en sandwichdaken. Je maakt het gebouw wind- en waterdicht. Dit doe je op werven in binnen- en buitenland.

 • Huishoudhulp regio Reet - Rumst (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Pittem (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp Zwalm 20u (ZWALM)

  Regio: ZWALM

  Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor gezinnen in de omgeving van Zwalm zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in RUMST/BOOM - uitstekend betaald (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Teamleader goederenverzameling (m/v) Gullegem (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: Distributiecentrum LCL (Leie)

  Type: Vaste Job

  Samen met jouw team van 10-60 arbeiders sta je dagelijks borg voor de vlotte doorstroming van de retours en de bestellingen. Je waakt over de correcte controle en sortering van de uitgestuurde paletten en de toepassing van voorschriften met betrekking tot palethoogte en veilige stapeling. Je zorgt voor een punctuele opvolging van de artikelen- en documentenstroom waarbij het stockrapport steeds foutloos bijgehouden wordt. Je assisteert onze Chef Goederenverzameling in al zijn verantwoordelijkheden en bent het aanspreekpunt van alle arbeiders tijdens zijn afwezigheid. Naast de dagelijkse werkplanning en opvolging van jouw medewerkers draag je zorg voor de aanwerving, interne opleiding en begeleiding van nieuwe teamleden. Bovendien slaag je erin door motivatie en sociaal leiderschap jouw het team tot optimale resultaten en kwaliteit te brengen. Daarnaast detecteer je verbeteringspotentieel bij de werkprocessen van jouw team. Zo slaag je erin dat jouw team alle bestellingen correct, snel en efficiënt klaar maakt voor de expeditie. Je bent tewerkgesteld in Gullegem en rapporteert rechtstreeks aan de Chef Goederenverzameling

 • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: ASAP TalentXperts

  Type: Vaste Job

  TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

 • Bewakingsagent parkeerbeheer M/V (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: P.A.S. Security bvba

  Type: Werfreserve

  Voor een dynamisch, jong en groeiende bewakingsonderneming zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) voor het parkeerbeheer te Leuven. Uw taken bestaan eruit om te observeren, te controleren en te rapporteren. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van de geparkeerde wagens in de betalende parkeerzones of blauwe zones van de Stad Leuven (Leuven, Kessel-Lo, Heverlee). Je stelt de materiële feiten vast en kan in gezet worden in 3 verschillende shiften.

Zoek naar antwoorden van Mermans L in sociale netwerken
Look for responds of Mermans L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mermans L. Laat een reactie achter voor Mermans L. Mermans L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mermans L. Leave a respond for Mermans L. Mermans L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mermans L op de google maps. Adres en contacten Mermans L
Location of Mermans L on the google maps. Address and contacts of Mermans L

Andere gerelateerde bedrijven als come Mermans L Mermans L: VDK SPAARBANK | SHOES IN THE BOX | RESTAURANT ASIA | TOUTE LA PRESSE | Nand Klinkers BVBA

Other related companies as Mermans L: VDK SPAARBANK | SHOES IN THE BOX | RESTAURANT ASIA | TOUTE LA PRESSE | Nand Klinkers BVBA

Mermans L is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mermans L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07503356933. Het bedrijf Mermans L bevindt zich op het adres: Akkerstraat 75 2480 Dessel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 219,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 516,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Mermans L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mermans L is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mermans L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mermans L, openstaande posities, locatie van Mermans L op de kaart.

Mermans L is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mermans L, company assigned to the tax number BE07503356933. The company Mermans L is located at the address: Akkerstraat 75 2480 Dessel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 219,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 516,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in Mermans L were not found.
The main activity of Mermans L is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Mermans L is not available. You also can look at reviews of Mermans L, open positions, location of Mermans L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mermans L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mermans L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mermans L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mermans L, employees, financial statistics.