SHOES IN THE BOX

Contactgegevens SHOES IN THE BOX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SHOES IN THE BOX: address, phone, fax, email, website, opening hours

SHOES IN THE BOX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND'RUE 3; 7140; MORLANWELZ, België

Telefoon (phone): 64451761 (+32-64451761) 64451761 (+32-64451761)

Fax (fax): +32 (56) 474-77-61 +32 (56) 474-77-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SHOES IN THE BOX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SHOES IN THE BOX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SHOES IN THE BOX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SHOES IN THE BOX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SHOES IN THE BOX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SHOES IN THE BOX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SHOES IN THE BOX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SHOES IN THE BOX
Products information SHOES IN THE BOX

BTW identificatienummer (tax): BE04900146484
Ondernemingsnummer: 4435150146
Hoofdstad (capital): 202,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 620,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in SHOES IN THE BOX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SHOES IN THE BOX
(Get full report from official database of BE for SHOES IN THE BOX)

Aanvulling soorten activiteiten voor SHOES IN THE BOX
Addition kinds of activities for SHOES IN THE BOX

275209. Publicatiedruk, lithografisch | Publication printing, lithographic
421200. Lokale vrachtwagens, zonder opslag | Local trucking, without storage
506502. Communicatie apparatuur | Communication equipment
16290503. Olieraffinaderijbouw | Oil refinery construction
20910102. Bouillon, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Broth, clam: packaged in cans, jars, etc.
25150200. Meubelsveren | Furniture springs
28440302. Concentraten, parfum | Concentrates, perfume
34990106. Geldkisten, staal | Money chests, steel
36940201. Distributeurs, motorvoertuigmotor | Distributors, motor vehicle engine
79480302. Stallen, racen | Stables, racing

Werken bij SHOES IN THE BOX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SHOES IN THE BOX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SHOES IN THE BOX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SHOES IN THE BOX. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur zonnepanelen | elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit en de installatie van zonnepanelen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde installateur. Je takenpakket omvat: installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken. zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken. opmaken van elektrische schema's. foutopsporing. Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je vertrekt rond 6 a 7 uur 's ochtens vanuit Herenthout naar de werf. Deze liggen doorgaans in de regio Antwerpen, Kempen en Vlaams-Brabant.

  • Magazijnier Licht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • test en onderhoud van lichttoestellen, ballasten. • bestellingen in het oog houden • lenzen kuisen • lampen vervangen • flight cases in stock te plaatsen (eventueel door gebruik van BT) • respecteren van verhuurdata voor efficiënte en snelle facturatie van schadegevallen

  • projectleider (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in dakwerken zijn hiervoor op zoek naar 2 projectleiders  Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Je organiseert en coördineert de werven op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en lost eventuele problemen op Je voert de nodige werfbezoeken uit om de technische uitvoering te waarborgen Je waakt over de correcte toepassing van alle procedures en voorschriften inzake veiligheid. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Je controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zoerle-Parwijs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOERLE-PARWIJS)

    Regio: ZOERLE-PARWIJS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Merksplas (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Student - stagiair administratie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Om ons Automotive team te ondersteunen zijn wij op zoek naar een student die elke maandag bij ons aan de slag kan gaan. Je zal nauw samenwerken met onze dossierbeheerders en experten ondersteuning bieden door in te staan voor hun agendabeheer en het plannen van hun expertise-routes.

  • JOBSTUDENT INFRALIGNE DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: FITN FOOD 4 FUN

    Type: Studentenjob

    Bij Infraligne motiveer je mensen die een gezond voedingspatroon willen aanleren in combinatie met spierverstevigende oefeningen in de infraroodcabine. Je komt terecht in een leuk team. Je hebt flexibele werkuren en staat in voor het ontvangst van de klanten, begeleiden en corrigeren van de oefeningen, uitvoeren van figuuranalyses, geven van voedingsadvies, opvolging eetgewoonten, nauw klantencontact en administratie.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en, als verzekeringsspecialist, klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de bank- en verzekeringssector. Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor de regio te Lanaken/Bilzen/Riemst een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio STEKENE (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van?5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.? Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.? De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.?

  • BIS-stage chauffeur/logistiek medewerker (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: ECOSO NIEL

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als chauffeur en logistiek medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: ● Je haalt goederen op bij de klanten met de vrachtwagen ● Je levert goederen bij onze klanten met de vrachtwagen ● Je doet interne ritten met de vrachtwagen tussen onze vestigingen ● Je haalt goederen op bij de omliggende containerparken ● Je beheert mee het magazijn ● Je neemt goederen in ontvangst van de klanten ● Je registreert deze goederen ● Je helpt mee in het sorteren van goederen die niet verkocht werden ● Je helpt mee met het monteren en demonteren van meubelen

  • Gepassioneerde Flexijobber voor een frituur! (M/V) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goed draaiende zaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die graag een mooi centje willen bijverdienen! Heb je reeds een fulltime job (minstens 4/5de) of ben je een nog bruisende en actieve gepensioneerde (volwaardig pensioenstatuut) en wil je nog onder de mensen zijn en meedraaien in een leuk team? Dan ben jij de volgende geschikte collega! * Je werkt elke week een 15 à 20-tal uren op woensdag, donderdag en vrijdag zowel 's middags (11u30-14u) als 's avonds (17u- 20u30

Zoek naar antwoorden van SHOES IN THE BOX in sociale netwerken
Look for responds of SHOES IN THE BOX in social networks

Lees alle opmerkingen voor SHOES IN THE BOX. Laat een reactie achter voor SHOES IN THE BOX. SHOES IN THE BOX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SHOES IN THE BOX. Leave a respond for SHOES IN THE BOX. SHOES IN THE BOX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SHOES IN THE BOX op de google maps. Adres en contacten SHOES IN THE BOX
Location of SHOES IN THE BOX on the google maps. Address and contacts of SHOES IN THE BOX

Andere gerelateerde bedrijven als come SHOES IN THE BOX SHOES IN THE BOX: R.A.M. SPRL | RIZZO SCHRIJNWERKERIJ | BRIDGE CLUB TERNESSE | GUIDO DEPREST | ERWIN MAX

Other related companies as SHOES IN THE BOX: R.A.M. SPRL | RIZZO SCHRIJNWERKERIJ | BRIDGE CLUB TERNESSE | GUIDO DEPREST | ERWIN MAX

SHOES IN THE BOX is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SHOES IN THE BOX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04900146484. Het bedrijf SHOES IN THE BOX bevindt zich op het adres: GRAND'RUE 3; 7140; MORLANWELZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 202,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 620,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Schoenen. Producten gemaakt in SHOES IN THE BOX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SHOES IN THE BOX is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SHOES IN THE BOX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SHOES IN THE BOX, openstaande posities, locatie van SHOES IN THE BOX op de kaart.

SHOES IN THE BOX is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is SHOES IN THE BOX, company assigned to the tax number BE04900146484. The company SHOES IN THE BOX is located at the address: GRAND'RUE 3; 7140; MORLANWELZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 202,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 620,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Schoenen. Products created in SHOES IN THE BOX were not found.
The main activity of SHOES IN THE BOX is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SHOES IN THE BOX is not available. You also can look at reviews of SHOES IN THE BOX, open positions, location of SHOES IN THE BOX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SHOES IN THE BOX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SHOES IN THE BOX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SHOES IN THE BOX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SHOES IN THE BOX, employees, financial statistics.