Verbiest O

Contactgegevens Verbiest O: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verbiest O: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verbiest O

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Baarleveldestraat 82 9031 Drongen (Gent), België

Telefoon (phone): +32 (15) 133-97-32 +32 (15) 133-97-32

Fax (fax): +32 (16) 436-82-39 +32 (16) 436-82-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verbiest O: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verbiest O"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verbiest O"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verbiest O, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verbiest O. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verbiest O, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verbiest O. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verbiest O
Products information Verbiest O

BTW identificatienummer (tax): BE07271545410
Ondernemingsnummer: 5305816650
Hoofdstad (capital): 830,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 641,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Verbiest O zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verbiest O
(Get full report from official database of BE for Verbiest O)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verbiest O
Addition kinds of activities for Verbiest O

515902. Boerderijdieren | Farm animals
24359902. Panelen, hardhout multiplex | Panels, hardwood plywood
33550402. Structurele vormen, gerold, aluminium | Structural shapes, rolled, aluminum
36120300. Specialiteitstransformatoren | Specialty transformers
39490801. Bagatelle tafels | Bagatelle tables
41199903. Kabelbanen, antenne: behalve amusement en schilderachtig | Cable cars, aerial: except amusement and scenic
51490308. Zout, eetbaar | Salt, edible
87420408. Detailhandelskonsultant | Retail trade consultant

Werken bij Verbiest O: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verbiest O: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verbiest O. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verbiest O. Looking for open vacancies in other companies

 • Industrieel Elektricien dagwerk regio Waregem: Let's Work Together! (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Let's Work Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De functie van industrieel elektricien omvat de installatie van elektrische borden, de bekabeling van machines of infrastructuurwerken, de aansluiting van motoren, sensoren en elektrische borden. Deze werkzaamheden worden bij onze klanten uitgevoerd in ploegen van 2 elektriciens. Kandidaten met interesse voor buitenlandse opdrachten kunnen ook ingezet worden voor installatiewerken in buitenlandse filialen van onze klanten. Solliciteer snel voor JOUW TOP JOB bij Let\'s Work Waregem 056/62 28 10!

 • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (deeltijds - zelf te kiezen) (VOSSELARE)

  Regio: VOSSELARE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Nevele (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • DRINGEND studenten gezocht Marketingactie! (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Studentenjob

  MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. uitdelen van een geschenkje aan de klanten ! Leuke job! je werkt van 10u-18u (met halfuurtje pauze) ben je vrij op 1 of meerdere van deze data? 30/9 6/10 14/10 20/10 28/10

 • Student Logistics Company (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

  Type: Studentenjob

  Katoen Natie is one of the biggest logistics companies worldwide where we have several vacancies for students. Also in this new academic year, we have different jobs available for example : housekeeping, picking, wrapping, loading & unloading or labeling. When you apply for this job, we'll invite you in our office to give you more information and make sure you are really choosing for a job at Katoen Natie.

 • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Axis

  Type: Vaste Job

  Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

 • (Assistent) Leidingwerkinspecteur (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Hoboken, actief in preventief onderhoud, zijn we op zoek naar een assistent leidingwerkinspecteur. Als leidingwerkinspecteur zorg je voor een correcte invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en andere voorkomende inspecties binnen de productiebedrijven van onze industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject waarbij we je leren wat deze inspecties precies inhouden, wanddiktemetingen leren uitvoeren en heel belangrijk het vastleggen van je inspectie bevindingen, ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan de lopende inspecties. Je beantwoord op locatie vragen van klanten en denkt met ze mee over het verder uitbouwen van het inspectief onderhoud. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en werk je de verbetervoorstellen zelf uit. Je wordt hierbij ondersteund door onze Site Manager Leidingwerkinspectie.

 • Calculator Ramen en Deuren (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TALENT ANGELS

  Type: Vaste Job

  Je interpreteert de vraag van de klanten en begeleidt hen in de juiste keuze Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte Bij vragen sta je klanten te woord zodat u de offerte begeleidt tot een definitieve bestelling Je analyseert aanbestedingsdossiers en berekent de kostprijs Je houdt rekening met de deadlines van de klant Je contacteert diverse leveranciers en zoekt telkens de voordeligste kwalitatieve oplossing Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je dossiers en geeft uitleg aan projectleiders Bij het afsluiten van een dossier doe je de nacalculatie en formuleer je verbeteringsvoorstellen

 • Werfleider Elektriciteit (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als werfleider sta je in voor de montage, bekabeling en de indienststelling van zowel elektrische installaties als subtechnieken (data, sturing, beveiliging,...). Bovendien stuur je een team van elektriciens aan.   Jouw verantwoordelijkheden: Dagelijkse coördinatie op de werf Aanspreekpunt op de werf voor de projectleider, onderaannemer en klant Controle van de werken van eigen team en onderaannemers; waken over kwaliteit en veiligheid Bestellen van materialen Mogelijke timingsproblemen doorgeven aan de projectleider Zorgen voor een tijdige en correcte rapportering van de werken; zowel naar de klant toe als intern Bedrijfsprofiel: De oorspronkelijke basisactiviteiten van dit bedrijf zijn algemene elektriciteitswerken en deze vormen nog steeds een belangrijk aandeel in hun projecten. Door de jaren heen werd een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van elektro-installaties in ziekenhuizen, winkelcentra, kantoorruimten, sportcomplexen, opslagplaatsen en vele andere tertiaire en industriële sectoren. De klant is op zoek naar een werfleider elektriciteit (m/v).

 • Zelfstandige Kantoorhouders (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: DERBY LADBROKES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

 • LOGOPEDISTE/LOGOPEDIST (LAUWE)

  Regio: LAUWE

  Bedrijf: DE BRABANDERE EVELYN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor de diagnostiek en behandeling van kinderen met leer- , taal- en articulatiestoornissen.

Zoek naar antwoorden van Verbiest O in sociale netwerken
Look for responds of Verbiest O in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verbiest O. Laat een reactie achter voor Verbiest O. Verbiest O bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verbiest O. Leave a respond for Verbiest O. Verbiest O on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verbiest O op de google maps. Adres en contacten Verbiest O
Location of Verbiest O on the google maps. Address and contacts of Verbiest O

Andere gerelateerde bedrijven als come Verbiest O Verbiest O: FLWOOD TRANSFORMATION AND TECHNOLOGY BVBA | LA BOخTE ہ BULLES | In Extremis SA | WIT-GELE KRUIS/CROIX JAUNE ET BLANCHE | DE FRUITKORF

Other related companies as Verbiest O: FLWOOD TRANSFORMATION AND TECHNOLOGY BVBA | LA BOخTE ہ BULLES | In Extremis SA | WIT-GELE KRUIS/CROIX JAUNE ET BLANCHE | DE FRUITKORF

Verbiest O is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Verbiest O, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07271545410. Het bedrijf Verbiest O bevindt zich op het adres: Baarleveldestraat 82 9031 Drongen (Gent). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 830,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 641,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Verbiest O zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verbiest O is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verbiest O is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verbiest O, openstaande posities, locatie van Verbiest O op de kaart.

Verbiest O is a company, that was registered 2014 in Gent region, Belgium. Full name of company is Verbiest O, company assigned to the tax number BE07271545410. The company Verbiest O is located at the address: Baarleveldestraat 82 9031 Drongen (Gent). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 830,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 641,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in Verbiest O were not found.
The main activity of Verbiest O is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Verbiest O is not available. You also can look at reviews of Verbiest O, open positions, location of Verbiest O on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verbiest O, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verbiest O, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verbiest O, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verbiest O, employees, financial statistics.