VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL

Contactgegevens VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MALMEDYER STRASSE 40; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH, België

Telefoon (phone): 80229099 (+32-80229099) 80229099 (+32-80229099)

Fax (fax): +32 (55) 115-80-24 +32 (55) 115-80-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL
Products information VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL

BTW identificatienummer (tax): BE03181060791
Ondernemingsnummer: 9612182617
Hoofdstad (capital): 797,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 340,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL
(Get full report from official database of BE for VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL
Addition kinds of activities for VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL

4911. Elektrische diensten | Electric services
263105. Karton, tagbord en strawboard | Cardboard, tagboard, and strawboard
329103. Schuurmetaal en staalproducten | Abrasive metal and steel products
17990602. Closet organizers, installatie en design | Closet organizers, installation and design
20240202. Pudding pops, bevroren | Pudding pops, frozen
24210105. Siding (gekleed hout) | Siding (dressed lumber)
35429904. Machines voor het vormen van elastische membraanmetalen | Elastic membrane metal forming machines
50490104. Optische goederen | Optical goods

Werken bij VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL. Looking for open vacancies in other companies

  • Digital marketing manager, fulltime, Evere (snelle opstart) (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het hoofdkantoor van Toyota Motor Europe zoeken we een digital marketeer die volgende taken op zich kan nemen: digitale marketingstrategie uitwerken en coördineren digitale marketingcampagnes uitwerken en lanceren via verschillende kanalen om een zo breed mogelijk publiek te bereiken (display, social media, website, SEO/SEM, CRM etc.) nauw samenwerken met interne en externe partners en departementen strakke planning en deadlines respecteren integreren van CRM & Marketing platforms (Salesforce Marketing Cloud, Media Platform, Google Analytics etc.) inhoud en content van de website updaten om een doorzichtige en vloeiende samenwerking en conversatie op gang te houden ( on-site and off-site SEO strategy) rapport uitbrengen van doelen (behaalde en nog te bereiken) en de plaats die de marketingstrategie inneemt (ROI and KPIs) trends en klanteninzichten capteren en integreren in campagnes

  • Onderhoudsmedewerker (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Izegem is Actief Interim op naar een onderhoudsmedewerker (m/v).

  • Tankparkoperator (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beveren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde tankparkoperator (M/V) Je zal instaan voor het overpompen van vloeistoffen, dit van zowel wagons/tankwagens/schepen naar de opslagtanks, maar ook omgekeerd.

  • Automechanieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Hasselt, Bree, Dilsen en Lommel zijn we op zoek naar een automekanieker m/v Als technieker sta je in voor het onderhouden en herstellen van voertuigen. Dit kunnen enerzijds personenwagens of anderzijds bedrijfswagens (bestel- en vrachtwagens) zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd en gesuperviseerd in een aparte werkplaats.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetsstudent(e) tijdens de week (min. 1 dag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs &HR

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf in Gent is AGO Jobs & HR op zoek naar poetsstudenten die zich wekelijks kunnen vrijmaken. Iedere ochtend word je opgehaald op een vaste locatie in Gent om appartementsgebouwen/scholen/kerken/bedrijven etc te onderhouden. Telkens werken van 7-17h. Dagen zijn af te stemmen met de klant (flexibel).

  • LESGEVER KLEUTERZWEMMEN (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks kleuterzwemmen op vrijdag (start 9/11) van 13:45-14:45uur in Maldegem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen worden gegeven aan gedetineerden. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Assistant Storemanager - Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Assistant Store Manager Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Bij WE geloven we dat life is Better Together. En dat zie je terug op de winkelvloer: onze Verkoopmedewerkers zijn gedreven om onze klanten de beleving te geven die zij verdienen , jij als Assistant Store Manager zorgt ervoor dat iedereen goed samenwerkt en het beste uit zichzelf kan halen. Heb jij uitgebreide retailkennis en een scherp oog voor trends? Dan past deze baan jou als een jeans! YOU WORK FOR WE AS ASSISTANT STORE MANAGER Jij bent de rechterhand van onze Store Manager (en vaak ook de linker J). Elke dag haal je alles uit de kast om onze klanten de ultieme winkelbeleving te bezorgen. Je bent energiek en ambitieus, met jouw optimisme zorg je voor een aanstekelijke glimlach bij collega’s en klanten. Je draagt jouw steentje bij aan alle activiteiten op de winkelvloer en bent een voorbeeld voor je team van Verkoopmedewerkers, die je motiveert en inspireert. En mocht onze Store Manager zelf aan een dagje shoppen toe zijn, dan vertrouwen we jou de store toe! Wat we nog meer van je verwachten?

  • Allround tweetalig bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de energie sector zijn we op zoek naar een Allround meertalig bediende. Je bent verantwoordelijk voor het volgend takenpakket. Customer Service: je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle klantvragen en voert hierbij alle communicatie met klanten uit. Sales Support: Je ondersteunt de sales afdeling met allerhande administratieve taken door onder andere het maken van offertes. Debiteurenbeheer Je bent de schakel tusse de klant en de interne afdelingen met als doel een optimale dienstverlening naar de klant. Daarnaast draag je actief bij in het realiseren van de verkoop- en klantentevredenheidsdoelstellingen.

  • VASTGOEDMAKELAAR (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: GIMMO PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Prospectie van nieuwe klanten / inkoop, verkoop vastgoed. Plaatsbezoeken met geïnteresseerde kopers. Onderhandeling en afronding verkoop met opvolging tot verlijden van de akte.

  • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL in sociale netwerken
Look for responds of VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL. Laat een reactie achter voor VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL. VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL. Leave a respond for VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL. VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL op de google maps. Adres en contacten VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL
Location of VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL on the google maps. Address and contacts of VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL

Andere gerelateerde bedrijven als come VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL: FLDYNATHERM BVBA | FRITUUR GERRY | A.S.B. | LAURENCE MENNICKEN | Dinneweth F

Other related companies as VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL: FLDYNATHERM BVBA | FRITUUR GERRY | A.S.B. | LAURENCE MENNICKEN | Dinneweth F

VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03181060791. Het bedrijf VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL bevindt zich op het adres: MALMEDYER STRASSE 40; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 797,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 340,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL, openstaande posities, locatie van VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL op de kaart.

VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL, company assigned to the tax number BE03181060791. The company VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL is located at the address: MALMEDYER STRASSE 40; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 797,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 340,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Reisbureaus. Products created in VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL were not found.
The main activity of VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL is not available. You also can look at reviews of VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL, open positions, location of VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOYAGES AUTOCARS FAGNOUL, employees, financial statistics.